ефбет лого
Верификация в Ефбет

Верификация в Ефбет

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Процедурата за верифициране на личните ви данни в Ефбет

След приключване на регистрацията в Ефбет на имейл адреса си ще получите линк, върху който трябва да кликнете за потвърждаване на регистрацията, за да може акаунтът ви в сайта да бъде активиран.

Но освен това трябва и да удостоверите, че сте реална личност, а освен това екипът, поддържащ сайта, трябва да се увери, че сте пълнолетни.

Тази процедура се нарича верифициране.

Защо е важно да извършите верифицирането, или удостоверяването, на личните ви данни?

Удостоверяването на личните данни е процедура, която Ефбет изисква да бъде направена еднократно.

Целта е да удостоверите, че попълнените от вас лични данни са верни, за да се избегнат измами.

Освен това, тъй като до казино игрите и залаганията не трябва да имат достъп непълнолетни играчи, с вашите документи ще удостоверите също и че сте пълнолетни.

С какви документи ще удостоверите данните си пред Ефбет?

Единият документ е личната ви карта. Трябва да направите снимки на лицевата и на обратната страна. Снимките трябва да са цветни. Другият вариант е да сканирате двете страни.

Ако предпочитате да извършите удостоверяването чрез шофьорската си книжка, можете да направите това. Изискванията са същите. Трябва да направите цветни снимки на двете страни или да ги сканирате.

Можете да удостоверите пред Ефбет личните си данни и с копие от съответните страници на паспорта ви. Можете да направите цветни снимки или да сканирате.

Още един начин за удостоверяване, ако имате акаунт в електронния портфейл Skrill, е да направите снимка на екрана, показващ акаунта ви. Можете да направите това, използвайки бутона на компютъра Print Screen.

Как да изпратите данните за верифициране и какво трябва да отбележите в самия имейл?

Верификация в ефбет

След това трябва да изпратите снимките или сканираните страници до Ефбет, чрез електронна поща.

Електронният адрес, на който трябва да изпратите страниците, е Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

За да е ясно за екипа по поддръжката, че това е имейл с копия на лични документи за удостоверяване на данни, на реда Subject трябва да напишете, че това са копия на лични документи за верификация, както и за кое потребителско име се отнася.

В самия имейл е важно отново да посочите потребителското си име. Друга важна информация е кодът за сигурност, който сте въвели по време на процедурата по регистрирането. Отбележете и този код в имейла.

Срок на обработване на данните за верифициране

Обработването на данните трябва да приключи в срок от до пет работни дни. Но то може да бъде извършено и след няколко часа.

Когато обработването е приключило и букмейкърският екип се е уверил, че личните ви данни са верни, ще получите потвърждение.

Как трябва да постъпите, ако имате някакви трудности по време на процедурата по верифициране?

Чат на живо efbet

Както и при всякакви други трудности или въпроси, които могат да възникнат по време на регистрирането ви в сайта на букмейкъра или по време на залагането или игрите, когато имате затруднения с процедурата за верифициране, обърнете се веднага към отдела за обслужване. Най-лесно е да направите това, използвайки чата на живо.

Колко пъти трябва да извършите верифициране в Ефбет

След регистрирането и верифицирането, когато вече веднъж е установено, че личните ви данни са верни, повече няма да се налага да повтаряте тази процедура. След това при реализиране на печалби ще можете да изтегляте суми с избрания от вас начин на плащане без никакви проблеми.