ефбет лого
Верификация в Ефбет

Ефбет верификация

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Efbet e един от най-разпознаваемите хазартни оператори в България. Букмейкърът е лицензиран и предлага онлайн залози от много години насам. В Ефбет може да залагате на спорт, казино и виртуални спортове. Преди първото ви теглене на печалба обаче е нужно да преминете процеса по верификация на сметка.

Може да верифицирате и акаунта си още след регистрация, което е препоръчително, за да нямате никакво забавяне при изплащане на печалби. В този материал ще разгледаме детайлно верифицирането на сметка в Efbet и се надяваме да нямате никакви допълнителни въпроси, след като прочетете нашата статия.

Какво представлява efbet верификацията

Верификацията на сметката ви в Ефбет ще потвърди, че вие сте собственик на създадения акаунт. Доказателството за самоличността ви в букмейкъра е технически лесно за изпълнение, тъй като крайна сметка става въпрос само за изпращане на документи на доставчика на залагания, които потвърждават вашата собствена самоличност. Това трябва да стане най-късно преди първото теглене. Това е видно и от условията на Ефбет. В допълнение към самоличността, може да се потвърди и възрастта, тъй като спортните залагания са разрешени само на пълнолетни лица. Верификацията на акаунта ви гарантира, че ще получите печалбите си и вашето теглене ще бъде одобрено.

В един от нашите материали за букмейкъра - регистрация в Efbet, ние обяснихме на читателите, че трябва да личните данни да са попълнени коректно. Ако сте допуснали грешна при въвеждане на имената си или адрес, то ще имате проблем с верификацията на акаунта.

Топ възможности след верификация в efbet

  • Може да изтеглите пари от Ефбет;
  • Веднага след печалба може да направите теглене;
  • Акаунтът ви няма да бъде подозрителен и няма да бъдете следени от букмейкъра.

Бързи стъпки за активиране на сметка в efbet

Ако искате да изпратите документи на Ефбет, можете да направите това много лесно по имейл. Няма възможност за верифициране на акаунта от потребителския профил, така че документите трябва да бъдат изпратени на електронния адрес на букмейкъра.

  1. Направете снимки или сканирано копие на документа за самоличност;
  2. Убедете се, че личните ви данни се разчитат и ги изпратете на и-мейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
  3. Като заглавие на съобщението напишете Верификация, а в съобщението оставете потребителското си име;
  4. Изпратете и-мейла до Ефбет.

Верификация в ефбет

Необходими документи за верификация в efbet

  • Лична карта;
  • Паспорт;
  • Шофьорска книжка.

Могат да бъдат изпратени различни документи за верификация на акаунта или определяне на възрастта. Например лична карта, паспорт или дори шофьорска книжка.

Важно е името и датата на раждане да могат да бъдат разпознати. За проверка на адреса също могат да бъдат поискани сметки за вода или ток. Документите трябва да бъдат правилно сканирани или снимани. Ако нещо не е четливо, Ефбет ще поиска документите отново. Като цяло, ако нещо липсва, от букмейкъра ще се свържат с вас и ще ви информират за това. Колкото по-лесно клиентът го прави за букмейкъра, толкова по-бързо може да завърши процесът за верификация.

Ефбет е доста бърз при верификация на акаунт в сравнение с някои други букмейкъри.

Важни моменти и срокове за верификация в efbet

В какви срокове става верификацията в ефбет

В крайна сметка продължителността на потвърждаването на акаунта зависи и от самия клиент. Колкото по-лесно го направи за Ефбет, толкова по-бързо се извършва проверката. Всички документи трябва да бъдат качени, за да потвърдят самоличността, адреса и възрастта. Ясно сканираните или снимани документи с добра четливост увеличават шансовете за бърза проверка на акаунта. Ако липсват данни, Ефбет ще се свърже с вас и ще ги поиска. В този случай, разбира се, това забавя проверката. Ако всичко е наред при изпратените от вас документи, акаунтът ви ще бъде верифициран до 24 часа.

Какво се прави при отхвърлена от ефбет верификация

Не трябва да се притеснявате в случай, че не успеете да верифицирате акаунта си от първия път. Възможно е да не сте направили много добра снимка на личната си карта или например да сте пропуснали да изпратите файла със снимката на гърба на картата. От Ефбет винаги ще ви информират какъв е проблемът и ще ви помогнат за неговото разрешение. След като профилът ви е верифициран, спокойно може да се насладите на всички efbet бонуси и да се възползвате от богата гама от футболни залози на високи коефициенти.

Често задавани въпроси за верификацията в efbet

❓ Защо букмейкърът изисква да се верифицирам?

Само с верификацията на акаунта може да се потвърди, че вие сте собственик на сметката.

❓ Мога ли да тегля средства от Ефбет преди да съм се верифицирал?

Не, букмейкърът категорично не позволява теглене на печалби преди верификация.

❓ Колко време отнема процесът по верификация?

Срокът за верификация на акаунта е от 24 до 48 часа. В повечето случаи до 24 ч. сметката ви ще бъде верифицирана.

❓ Свързват ли се с мен, когато акаунтът е верифициран успешно?

Да, от Ефбет ще установят контакт с вас, когато профилът ви е преминал успешно процеса по верификация.

Контакти с efbet при нужда от съпорт за верификацията

Ако срещнете трудности при верификация в Ефбет, може да се свържете с екипа за поддръжка. По всяко време е активен Чат на живо, който може да използвате в уеб сайта на букмейкъра. Ето всички възможности за контакт с Ефбет:

Чат на живо efbet

За най-спешни проблеми ви съветваме да използвате чата на живо. Ако обаче от там не получите разрешение на проблема, няма проблем да се обадите веднага на телефонния номер за контакт с Ефбет. Ще трябва да предоставите информация за себе си, след което ще бъде разгледан вашия случай и всичко ще се уреди коректно.

Финални думи за верификацията в ефбет

В Efbet акаунтът трябва да бъде проверен, както е при всеки друг лицензиран доставчик на залагания. Ако намерите хазартен оператор, който не прави това, трябва да стоите далеч от него, тъй като е възможно печалбите ви да не бъдат изплатени, тъй като съмнителните букмейкъри ще създадат проблеми.

В Ефет технически проверката на документи е много проста. Просто ги изпращате на и-мейл адреса на съпорта, а след това те се проверяват. Ако нещо на сниманите документи за самоличност липсва, екипът за поддръжка ще се свърже с вас.

Действителната проверка отнема само няколко часа. Като цяло верификацията на акаунта показва, че Ефбет е един от уважаваните доставчици на залагания на пазара и може да му се доверите.