ефбет лого
Теглите пари от Ефбет

Теглене на пари от Ефбет

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Теглене от efbet - [Методи, Указания, Проблеми]

Ефбет е един най-известните букмейкъри в България, в който се регистрират и много чуждестранни играчи поради високите коефициенти на спортни събития и голямото разнообразие от казино игри. Това е един от най-големите доставчици на залагания в страната и освен всичко друго е основният спонсор на футболното първенство, което носи името efbet Лига.

Залагащите в Ефбет имат широка гама от възможности при пазарите на спортни събития и им се предлагат много бонуси. Натрупаните печалби в сметката пък могат да бъдат изтеглени много лесно, тъй като букмейкърът предлага сериозен набор от разплащателни методи.

В Efbet имате възможност да изтеглите парите си чрез най-популярните методи за онлайн плащания, като в тази статия ще ви информираме подробно за процеса на теглене в букмейкъра.

Какво е нужно, за да започнете теглене на пари от efbet?

След като вече сте си направили регистрация в Ефбет и сте направили успешен депозит, то съвсем скоро може да очаквате и първите си печалби. Но преди да започнете процедурата по теглене има нещо много важно, което трябва да направите. Всеки играч е длъжен да мине процеса по Верификация на сметка, за да може да изтегли от букмейкъра.

Верификация на сметката в Ефбет

Когато верифицирате личните си данни, вие ще може да напраите теглене от букмейкъра. За да се верифицирате е нужно да изпратите документи до екипа на Ефбет. Верификацията се прави само веднъж, като на имейла на букмейкъра (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) вие трябва да прикачите ясна снимка или сканирано копие на документ за самоличност, който е сниман от двете страни.

Може да верифицирате вашата сметка с:

 • Лична карта;
 • Паспорт.

В съобщението до екипа на букмейкъра, което може да озаглавите “Верификация на сметка”, въведете вашето потребителско име, за да може по-бързо да бъдете верифицирани. Когато процесът е завършен, ще получите обратна връзка, че акаунтът ви е верифициран успешно. Преди да изтеглите обаче със сигурност ще ви се наложи и да изпратите снимка на дебитната карта (на нейната лицева страна) или пък скрийншот на вашия акаунт в Skrill или в Epay.

Методи за теглене от efbet - лимити, срокове, такси

В таблицата по-долу може да видите пълна информация за лимити и срокове на теглене в Ефбет. Букмейкърът предлага изобилие от възможности за изтегляне на печалбите, като ще ви направи впечатление, че минималната сума за теглене е ниска. При някой от методите за теглене като EasyPay, ePay.bg и Neteller, изплащането ще бъде обработено сравнително бързо и сумата ще е налична веднага във вашата сметка или може да я вземете от каса на Изипей.

Важно! С разплащателния метод Cashterminal не може да правите теглене.

Метод Мин. сума за теглене Време за обработка на заявката за теглене Такси Възможно забавяне
Skrill 15 евро Незабавно 0.03 3 часа
EasyPay 30 лева Незабавно Безплатно Възможно най-кратък срок
FastPay 30 лева Незабавно Безплатно 3 часа
ePay.bg 30 лева Незабавно Безплатно 3 часа
ecoPayz 30 лева Незабавно 0.03 3 часа
Кредитни/Дебитни карти 15 лева 2-5 работни дни Безплатно 3 часа
Neteller 15 евро Незабавно 0.03 3 часа
Банков трансфер 125 евро 2-10 работни дни 2 лева 2 неработни дни

Теглене на пари от ефбет чрез Изипей - Стъпка по стъпка

Изипей е един от най-лесните и бързи методи за теглене в онлайн букмейкъра Ефбет. След като направите заявка на вашето теглене и то бъде одобрено в рамките на няколко часа, може да отидете до каса на Изипей във вашия град и да вземете печалбата си, като е нужно само да предоставите лична карта на служителя.

Стъпки за efbet теглене през EasyPay

 1. Изберете "Депозити и Тегления" във вашата сметка;
 2. Цъкнете на бутона "Тегления";
 3. Изберете опциятa "ЕasyPay", ако е маркиран друг метод на теглене;
 4. Въведете размера на сумата, която искате да изтеглите (минимум 30 лева). Може да направите промяна на сумата, преди да зaявите теглене;
 5. Цъкнете на бутона “Направи тегления”.

След като тегленето е обработено, ще получите писмо на вашия имейл и остава просто да посетите офис на EasyPay и да вземете вашата печалба от Ефбет.

Ново! Вече може да оставите потребителски мнения/отзиви/жалби за ефбет от тук: Ефбет Мнения

Теглене от ефбет чрез Банкова карта - важни насоки

Изплащанията чрез кредитни карти са един от най-популярните видове плащания сред българските играчи. Една от причините за това е, че мнозина предпочитат бързата и безпроблемна обработка на депозити с този метод. Въпреки това, докато депозитите се правят бързо в сметката за залагане, тегленето може да отнеме няколко работни дни. В Ефбет, картите Visa и Master Card са двете най-популярни банкови карти. Минималната сума за изплащане за тях е 15 евро / 30 лева.

Стъпки за теглене на ефбет печалби чрез Банкова карта

 1. Цъкнете на вашето потребителско име и изберете "Депозити и Тегления";
 2. След това кликнете на раздел "Тегления";
 3. Изберете опциятa за теглене с банкова карта;
 4. Въведете размера на сумата, която желаете да изтеглите (минимум 15 евро);
 5. Завършете тегленето с натискане на бутона “Направи тегления”.

Теглене от efbet чрез Epay.bg - инструкции

Epay.bg е един от най-ползваните методи за теглене от efbet. Българската система за електронни плащания не начислява никакви такси при теглене, а от вашата сметка в Epay.bg може да пратите пари към банковата си сметка или да ги изтеглите на каса в Изипей. Разбира се, може да ползвате изтеглената сума от Ефбет и за други плащания - да платите битова сметка или да направите превод към някого. Най-вече заради своята функционалност, Epay.bg е предпочитан метод за теглене от много играчи.

Стъпки за теглене ефбет сметка през Epay

 1. Цъкнете на потребителското си име и влезте в раздела "Депозити и Тегления";
 2. Изберете секция "Тегления" и опцията Epay.bg от падащото меню с методи за плащане;
 3. Въведете сума на теглене;
 4. Цъкнете на бутона “Направи тегления” и вашето теглене ще бъде пратено за обработка;
 5. Когато екипът на Ефбет одобри тегленето, сумата веднага ще е налична във вашия Epay акаунт.

Теглене от Efbet със Skrill - упътване

Ако сте си открили сметка в Skrill.com - електронен портфейл за плащания в интернет, може бързо и сигурно да трансферирате пари към сайта на Ефбет. При направен депозит с този метод, вие може да изтеглите парите си само чрез него, така че нямате избор. Тегленето се извършва много бързо и веднага след обработка парите са налични във вашия Скрил акаунт, но трябва да отчетем, че Ефбет удържа малка такса в размер на 3% от сумата, която сте изтеглили.

Стъпки за теглене от ефбет сметка чрез Skrill

 1. Влезте в секция "Депозити и Тегления" във вашата сметка;
 2. Цъкнете върху "Тегления";
 3. Изберете Skrill като желан метод за теглене;
 4. Въведете сумата за изтегляне (минимум 15 евро);
 5. Цъкнете на бутона “Направи тегления” и ще пуснете заявка за изтегляне на пари.

При теглене от Skrill е задължително вашия и-мейл в електронния портфейл да съвпада с този, с който сте регистриран в Ефбет.

Теглене от efbet чрез Neteller - как се прави

Neteller е много известна платформа за онлайн плащания. Този електронен портфейл е подобен на Skrill и тук също се налага такса от 3% при теглене. Методът обаче е изключително сигурен, а при разплащанията в Neteller се начисляват ниски такси, така че няма да загубите много при превод към банковата си сметка, след като изтеглите печалбата от Ефбет.

Стъпки за теглене от Ефбет с Neteller

 1. В раздела "Депозити и Тегления" на вашата сметка изберете Neteller;
 2. Впишете сума на теглене;
 3. Натиснете на бутона “Направи тегления” и заявката ще бъде разгледана от букмейкъра в най-кратък срок;
 4. След одобряване на тегленето, сумата ще е преведена във вашата сметка в Neteller.

Еfbet теглене по банков път - важни моменти

Стандартният банков превод е една от класиките сред видовете плащания и въпреки относително дългото време за изчакване е един от най-популярните методи. Тегленето на средства отнема между 2-5 работни дни в Ефбет. След това парите попадат в личната банкова сметка, която предлага високо ниво на сигурност. Вероятно поради това и факта, че почти всички имат банкова сметка, много хора теглят парите си чрез този метод.

Стъпки за теглене от Ефбет през банкова сметка

 1. След като следвате същите стъпки и стигнете до „начини за плащане“, селектирайте метода Банков трансфер;
 2. Впишете данни за банковата ви сметка - имена, клон на банката, адрес на банката, IBAN и BIC;
 3. Заявете вашето теглене като натиснете на бутона “Направи тегления”.
 4. При теглене с банков превод минималната сума е доста по-висока - 125 лева. Може да ви се наложи да почакате повече от 2-3 работни дни, за да получите парите си, тъй като срокът за теглене е между 2-10 работни дни.

Теглене на средства през мобилното приложение на efbet

Много играчи са изразили мнение, че Ефбет има едно от най-добрите мобилни приложения и в него се залага много по-лесно в сравнение с пълната версия на сайта. Също така и разплащателните процедури се извършват по елементарен начин. Иначе няма никаква разлика в процеса по теглене в пълния сайт на букмейкъра и от мобилното приложение, но като цяло ние смятаме, че през телефона е много по-лесна навигацията при тегленето на средства. По-долу ще опишем стъпка по стъпка как да изтеглите пари от мобилната версия или приложение на Efbet:

 1. Влезте в профила си в Ефбет от вашето мобилно устройство;
 2. Цъкнете на профила си в горната дясна част и изберете раздел "Сметка";
 3. След това цъкнете на опцията за теглене и изберете желания метод;
 4. Въведете сумата на теглене и финализирайте вашата заявка.

Проблеми с теглене от Ефбет

Понякога може да се натъкнете на проблеми при тегленето от вашата Ефбет сметка. Но каквата и ситуация да възникне, в крайна сметка печалбите ви ще бъдат изплатени и просто трябва да сте търпеливи. Най-важното е да разберете защо тегленето ви е отхвърлено, като за целта може да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на Ефбет. В следващите редове ще ви запознаем с най-честите причини за отхвърлено теглене от екипа на букмейкъра;

Акаунтът ви не е верифициран

Още в началото на статията ви информирахме, че трябва да верифицирате вашия акаунт в Ефбет. Ако сметката ви не е преминала процеса на верификация, няма как да направите теглене на печалби. Вие няма да сте потвърдили, че сте притежателят на сметката и букмейкърът е в правото си да откаже да ви изплати печалбите.

Решение на проблема

Изпълнете процеса на верификация на акаунт в Ефбет и няма да имате проблем да изтеглите парите си. Веднага след като получите и-мейл, че профилът ви е верифициран, заявете тегленето си отново и до 24 часа то ще бъде одобрено.

Имате активен бонус

Често срещан проблем при теглене е наличието на активен бонус. Ако все още имате бонус за разиграване или ви е пратен бонус презареждане и не сте го изиграли, то вашето теглене ще бъде отхвърлено.

Решение на проблема

Превъртете бонуса си и отново заявете теглене от Ефбет. Ако пък имате бонус презареждане под формата на безплатен залог, който все още не е заложен, то няма да може да изтеглите парите си до използването на вашия free bet. Когато фишът ви с безплатния залог вече е уреден, може да направите ново теглене и то би трябвало да бъде одобрено.

Направили сте съмнителни печалби

Третият проблем при теглене от Ефбет е много рядко срещан. Букмейкърът може да сметне, че сте направили съмнителни печалби и ще се свържи с вас за повече информация. Ако обясните вашите залози, няма да имате никакви проблеми да изтеглите от сметката си.

Решение на проблема

Свържете се с екипа на Ефбет и отговорете на въпросите за вашите залози. Ако печалбата е постигната по честен път, букмейкърът е длъжен да изплати печалбите ви.

Ново! Вече може да оставите потребителски мнения/отзиви/жалби за ефбет от тук: Ефбет Мнения

Често задавани въпроси при теглене от ефбет

❓ Висока ли е минималната сума за теглене?

Напротив, минималната сума за теглене в Ефбет е доста ниска - 30 лева.

❓ За колко време тегленето ми в Ефбет ще бъде обработено?

Понякога букмейкърът обработва тегленето до 1-2 часа, но друг път може да изчакате до 24 ч. за обработка на теглене.

❓ Възможно ли е да отменя теглене от сметката си?

Да, в раздела за депозити и тегления има опцията “Отмени теглене” и ако то не е одобрено от Ефбет все още, може да го отмените.

❓ Налагат ли се такси при теглене от Efbet?

При повечето методи на теглене няма такса, но електронните портфейли Skrill, Neteller и ecoPayz имат 3% комисионна при теглене.

Контакти с efbet при нужда от съпорт за тегленето на пари

При забавяне на теглене или при върнато теглене от сметката, вие може да се обърнете към екипа за обслужване на клиенти на Efbet. Хората от съпорта на букмейкъра ще ви обяснят любезно какъв е проблемът и ще ви помогнат за неговото разрешение. Към екипа за обслужване на клиенти на Ефбет може да се свържете по всяко време и за много други въпроси - например свързани с уреждане на залози или превъртане на бонус.

При проблем с теглене, може да се свържете с Ефбет по следните начини

Обобщение на процедурата по теглене на пари от efbet

Ефбет предлага на своите клиенти богат избор при методите на теглене. Изтеглянето на средства от букмейкъра става лесно и минималният лимит за теглене е нисък, което дава възможност да изтеглите дори и малка печалба. Предвид страхотното разнообразие от залози на спорт, ние сме сигурни, че ще реализирате печалби в Efbet и ще имате поводи по-често да правите теглене. Ако ваше теглене е отказано или се забави, не се колебайте да се свържете с поддръжката на клиенти на Ефбет, за да разберете дали има някакъв проблем. Но това ще се случи много рядко, тъй като процедурата по теглене на пари в Ефбет е бърза и от екипа на букмейкъра не бавят тегления, така че залагащите няма от какво да се оплачат в това отношение.