Бет365 Лого
Резултати и Статистика в bet365

Резултати и Статистика в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

При спортните залагания запалянковците разчитат на своя опит в следенето на представянето на любимите им спортисти и отбори. Този опит им помага да правят успешни залози.

Представянето в мачове, предшестващи даден мач, резултати от минали мачове и други подобни данни са много полезни.

Bet365 помага на клиентите, правещи залози в сайта му, като предоставя статистика за всяко събитие.

Както новаците, така и спортните запалянковци с опит, които правят залозите си в сайта, имат много голяма полза от статистиката, която ще намерят в Bet365, включително за срещи на живо.

Данни за статистиката в сайта на Bet365

Статистика в бет365

За всички потребители на сайта букмейкърът предоставя статистика, свързана с всяко от спортните събития, налични за залагания.

За да се види статистиката, има два начина.

Първият начин е от бутона Статистика. Ще го намерите в областта от страницата, в която е дадена информацията за профила ви, в горния десен ъгъл.

Този бутон се познава лесно - той е изображение на стълбова диаграма.

За да отворите статистиката, можете да използвате и още един начин. В долната част на страницата има два бутона, от които можете да отворите данните.

Тук бутонът също е изображение на стълбова диаграма. Под него можете да изберете дали да отворите статистиката само за Футбол, или тази за Спорт изобщо, като използвате съответните линкове.

Избор на статистика за конкретна среща от менюто със събития

Статистиката в Bet365 не е налична абсолютно за всички спортни събития.

Можете да проверите дали за избраното от вас за залагане събитие има статистика, като проверите дали след названието на събитието, преди коефициентите за залози на него, има бутон във вид на стълбова диаграма.

Ако срещу дадено събитие видите този бутон, при избора му ще видите статистиката само за това събитие.

Тази опция е изключително полезна при създаване на печелиши акумулаторни залози.

За кои спортове ще намерите статистика в сайта на bet365?

Спортове със статистика в бет365

За преобладаващия брой събития, отразявани в букмейкърския сайт, има статистика, за да е в полза на играчите при залаганията.

Със сигурност букмейкъра ще ви осигури статистика за събития от водещите спортове: футбол, баскетбол, тенис, бейзбол и други. Но освен за тях Bet365 предоставя статистика и за срещи от по-малко популярни спортове, така че за всяко събитие, на което възнамерявате да заложите, просто трябва да проверите дали след него има познатия бутон.

Удобно търсене за статистика за първенства, отбори, спортисти

Статистиката, която е предоставена от букито за почти всяко събитие, е много удобна.

Освен това можете да потърсите статистически данни за дадено първенство, за даден отбор, или за даден спортист. Това търсене може да се извърши със специално осигурената за целта търсачка. То пести време и дава много ценни данни за използване при прогнозите за успешни залагания.

Какво включват статистическите данни за даден шампионат?

Ще илюстрираме ползата от статистиката, като разгледаме какво включва тя.

Най-подходящият пример е със статистика за футболни срещи. Подобни данни ще намерите и за другите спортове, особено за най-популярните за запалянковци и залагащи.

  • Ако изберете даден футболен шампионат, освен класирането до момента на разглеждането ще видите резултатите, които са постигнати, и в кои кръгове са постигнати. Включени са и процентите на победи, постигнати от домакините и от гостите, както и равните резултати, ако има такива.
  • Важна част от данните представляват тези за голмайсторите в даденото първенство.
  • Не само вече проведените срещи са включени със статистически данни за тях. Ще намерите данни и за предстоящи срещи. За тях ще видите основните предлагани коефициенти. Ако изберете даден коефициент, той ще бъде добавен към електронния ви фиш. Така можете да комбинирате разглеждането на данните с попълване на фиша си.
  • Класирането до дадения кръг е представено в таблици. Към тези данни ще намерите и таблици с домакините и гостите, за полувремената и други.
  • Данните за състезателите, участващи в шампионата, също дават достатъчно и ценна информация.
  • Можете да прегледате статистиката за конкретен отбор. За всеки отбор в шампионата са налични статистически данни. те включват резултатите, информацив за играчите в отбора и друга информация.
  • В раздела Head to Head ще намерите информация за директни сблъсъци.
  • Общата статистика за първенството включва и посочване на това, кои са най-добре представящите се отбори, както и кои са най-слабо играещите.
  • Програмата включва мачовете, които предстоят да се играят; те са показани по месеци или по кръгове в шампионата.
  • Много полезен е разделът Архив. Той включва данни за минали сезони на дадения шампионат.

Заключение

Статистиката в сайта на Bet365 е много полезна за играчите.

С нея можете да следите представянето на отбори и състезатели до момента, представянето в минали сезони, да търсите данни за конкретни отбори и състезатели, както и да се запознавате с друга полезна информация.

Статистически данни се предоставят почти за всички събития, а за футболните мачове са налични със сигурност.

Бутонът за статистика е наличен горе вдясно при данните за профила, долу, с линкове за футбол и общо за спортове, както и след даденото спортно събитие.

Отворете данните от удобното за вас място.

Данните от статистиката помагат за ориентиране в ситуацията и избор на подходящи залози и благоприятни коефициенти.