Бет365 Лого

bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ревю

В съвременния свят технологиите се развиват с много бързи темпове.

Все повече хора разчитат на интернет за информация, новини, пазаруване, дори и за залагане. Точно така, онлайн букмейкърите навлизат масово в ежедневието на спортните фенове.

Благодарение на букмейкърските къщи вие получавате достъп до хиляди събития, придружени с коефициенти, статистика и възможности за залог.

Нуждаете се единствено от устройство с достъп до интернет и регистрация в съответния сайт.

Получавате пазари за стотици срещи всеки ден, лайв залози, отделни казино и покер секции и още уникални приспособления, които ви позволяват да се разгърнете в най-добрата си сфера.

Един от най-качествените и предпочитани варианти, които се срещат в уеб пространството, е английският букмейкър bet365.

Разполагаща с редица продукти, компанията години наред държи челните позиции за най-много клиенти и възможности за печалба.

Годишно се изплащат милиони на щастливците, които разполагат с необходимите знания и умения в съответната категория.

Всеки желаещ трябва да попълни регистрационен формуляр, за да заяви участие в платформата.

Екипът на бет365 е млад и амбициозен, готов винаги да отговори на вашите запитвания и да превърне залагането ви в сайта много по-лесно.

Новите и лоялните клиенти се толерират от букмейкъра, като получават множество промоционални оферти.

Ако сте решени да използвате някоя от нашите стратегии за онлайн залози, то bet365 е точното решение за вас.

Тук ще откриете всички възможни пазари за дадено събитие, както и впечатляващо високи коефициенти.

Хилядите доволни клиенти говорят достатъчно за качеството на предлаганата услуга.

Превърнете се и вие в потребител на световната платформа за спортни залагания bet365.

Дизайн и функционалност

bet365 design

Практически Bet365 е най-добрата платформа за онлайн залози. В нея са включени разнообразни функционалности, удостояващи клиентите с по-голяма свобода на действие и благоприятстващи тяхното залагане.

Порталът разполага с удобни инструменти, които оказват положително влияние върху формирането на талоните и подпомагат по-бързото приемане на изготвените фишове.

На пръв поглед всичко необходимо за едно безпроблемно залагане е на лице в английския букмейкър.

По-надолу в ревюто ще откриете информация за отделните екстри и приспособления, които са налични за абсолютно всички потребители.

Относно дизайна на сайта, трудно бихме откроили платформа с по-приятен външен вид.

Bet365 отдавна залага на идентичен интерфейс, комбиниращ няколко цветови гами.

Включени са традиционни багри, които подпомагат по-лесното разпознаване на бранда сред запалените привърженици на залаганията. Логото е изключително просто, но също така запомнящо се.

Най-полезна е структурата на сайта, която води до лесен подбор на желаните маркети.

Потребителите с няколко клика на мишката могат да се докоснат до любимите си дисциплини и да ги отделят от всички останали.

В лявата част на платформата е добавено меню, където са позиционирани отделните спортове.

Клиентите имат възможност за разглеждане на ежедневните тиражи, програмата за идната седмица или друг тип времево разграничение.

Разбира се, най-важните функционалности на букмейкъра получават видимо място в сайта.

Формите за вход и регистрация могат да се заредят от горния десен ъгъл, а след като влезете, ще откриете клиентския си профил, където са разположени приспособленията за внасяне и теглене на пари от акаунта.

Екипът на Бет365 обръща внимание и на най-малките детайли.

Може да промените вида на коефициентите, като се предлагат три отделни вида – десетични, дробни и американски.

Освен това сайтът е преведен на няколко езика, сред които български и английски.

За да преминете към друг език, изберете от падащото меню в горната част желания от вас.

Дясната лента на платформата е обособена за информация и запознаване с отделни технически характеристики и промоционални оферти. От там ще научите за текущите бонуси на компанията, както и за най-популярните събития от текущия ден.

Обърнете внимание и на фуутъра, който е структуриран елементарно, но чрез огромния си обсег от информативни четива засяга различни дейности в сайта и ще ви послужи, като удобен наръчник при встъпителния процес.

Как да се регистрирам ?

Процесът на регистрация не е особено сложен. Описан е подробно и е разделен на няколко етапа. Важно е да ги следвате стриктно и да попълвате коректни данни, отговарящи на тези от личните ви документи.

Необходимо е да изберете вашата страна на местоживеене. Преди bet365 не позволяваше регистрации от територията на България, но след необходимия лиценз, който бе издаден от комисията по хазарта, този проблем бе решен и бе даден свободен достъп на българските потребители.

 • Попълнете бавно и внимателно личните си данни, както и валидността на вашите документи, които трябва да предоставите при верификация.
 • Въведете също така постоянния си адрес, логин данните, както и четирицифрения код за сигурност.
 • Необходимо е той да бъде удобен за вас, но не е за предпочитане да използвате цифри от ЕГН-то, телефонен номер, рожденни дати и друга лесно разгадаема информация.

За да е напълно активен вашия акаунт, трябва да се верифицирате. Ще получите известие на посочената поща и лично съобщение в букмейкъра с нужните документи, които трябва да предоставите.

Обикновено от потребителите се изискват паспорт, шофьорска книжка или лична карта.

Възможно е да извършите верификация по пощата, като на зададения от вас адрес ще получите писмо с код за проверка. Удостоверяването, че вие сте собственик на акаунта, може да отнеме известно време.

Бъдете търпеливи, защото този процес е необходим, за да бъде вашия акаунт напълно защитен и сигурен.

Забравена парола

bet365 passowrd

Неведнъж ни се е случвало да бъдем разсеяни и неорганизирани. Тази липса на концентрация обаче няма да ви коства блокиране на профила. Ако не се сещате каква е правилната комбинация на паролата, може да се допитате до системата.

За целта е обособен специален раздел, до който имате достъп от горната част на платформата.

Изберете линка “Забравен логин” и моментално пред вас ще се открие изскачащ прозорец с възможност за възстановяване на паролата. Системата изисква от вас въвеждане на обичайна профилна информация, като потребителско име, имейл, четирицифрен код и дата на раждане.

Ако нямате спомен за четирицифрения код, може да се обърнете към съпорта, използвайки чата на живо.

След като попълните коректно изискуемите данни, екипът на Bet365 ще ви изпрати съобщение на мейла, включващо активационен линк за избор на нова парола.

Промяна на парола

Макар системата на букмейкъра да е строго криптирана и да не допуска достъп до профила от трети лица, добре ще е да променяте често своята парола. Това е вид предпазна мярка, която се толерира от компанията. Всеки потребител може да използва тази функция, като влезе в своя профил.

Ако вече сте го направили, изберете от падащото профил меню – раздел “Клиенти”. Пред вас ще се открие прозорче с няколко отделни таба. Заредете вашата сметка и маркирайте от долната лента -> “Парола”. Именно това е полето за въвеждане на нов ключ за достъп, като се изисква потвърждаване на старата парола и двойно въвеждане на новата такава.

За по-голяма сигурност на своите клиенти Bet365 забранява включването на потребителско име, имейл, дата на раждане или друг вид лична информация за парола.

Придържайте се към тези изисквания, използвайки разбъркани символи, цифри и букви, които не са пряко свързани с вас и вашия личен живот. След обновяването на паролата може да ви се наложи повторно влизане в профила.

Спортни залози

bet365 спортни залози

Водещ продукт в сайта на bet365 са спортните залози. Десетки хиляди потребители ежедневно изпробват своите умения в най-различни спортни дисциплини.

Тиражите на букмейкъра са изключително богати, като предоставят възможност за различни видове залози и комбинации.

Освен познатите ни спортове, като футбол, баскетбол, тенис, волейбол, в програмата на английската компания са заложени също така по-непопулярни спортове, като банди, хокей на трева, бадминтон, дартс и други.

Фишовете се създават автоматично от системата, като вашата задача е да селектирате желаните от вас двубои и да добавите залог към тях. Бързината, с която се обработват заявките, е впечатляваща и ви позволява мигновено реагиране при лайв залози.

Залозите на живо са прекрасно място за всеки почитател на спорта. Ако следите съответната дисциплина достатъчно задълбочено, то шанса ви да спечелите нараства.

Почти всички двубои, които са заложени в тиража за съответния ден, са налични в тази секция. Коефициентите към тях се обновяват автоматично, в зависимост от развоя им.

Пазарите се припокриват с тези от преди началото на даденото събитие, като единствената промяна е в хендикапа и линиите за голове.

Букмейкърът разполага с иновативни приложения, които са изградени в полза на залагащите

Услугата кешаут е една от най-предпочитаните.

Използва се редовно от потребителите, които искат да намалят своите загуби или да си гарантират печалба преди края на мачовете. Това приложение ще ви помогне, ако изпитвате колебания в своя избор и не сте докрай уверени, че ще постигнете успех.

Спрямо резултата в срещите от вашия талон и оставащото време, системата генерира сума, която е процент от потенциалната печалба. От значение са получените червени картони и други странични фактори, ако има такива.

Залози на живо

Времената, които ни ограничаваха откъм залози, останаха в миналото. В наши дни имаме достъп до най-различни спортни събития, независимо от тяхното начало.

Bet365 е един от лидерите в залозите на живо, като се отличава с неповторим интерфейс и възможност за своевременно поставяне на избраните маркети. Системата обработва поставените заявки в рамките на броени секунди, което облагодетелства любителите на този тип залагане.

Предложените двубои в раздел Live са идентични с предварителните събития

А и ако искате да проверите дали дадена среща ще попадне в списъка “На живо”, просто се огледайте за съответната иконка.

Разделът включва разнообразни футболни, баскетболни, тенис залози, а от време на време се предлагат и по-нетрадиционни събития, които допълнително обогатяват тиражите на букмейкъра. Не само разнообразието обаче прави Бет365 хегемон в спортните залози на живо. Има още един важен аспект, който е от съществено значение за залагащите.

Става дума за предложената информация, която включва статистически показатели, текуща минута и временен резултат

Компанията актуализира на секундата всичко случващото се по терените, като добавя данни за изпълнените корнери, картони, дузпи и друг вид статични положения.

Разбира се, и останалите спортове са съпътствани от подобни детайли, като впечатление правят тенис залозите на живо, които с всеки изминал сезон стават все по-търсени и по-търсени.

Маркетите, попадащи в Лайв раздела, са обичайните

В най-горната част са обособени традиционни предложения, като краен изход, обща бройка на головете, отделни хендикапни линии и т.н.

По-вълнуващите спортни събития логично получават по-масивна бройка предложения, като не са рядкост залозите за корнери и картони. Дори някои от футболните срещи предоставят допълнителни пазари, позволяващи на залагащите търсене на голмайстор и скоркаст.

Относно ставките на живо, трябва да внимавате с честите им промени. Продиктувани от различни обстоятелства и настъпили изменения в резултата, сайтовете за залози налагат чести преобразувания на коефициентите.

Понякога амплитудата им е изключително голяма, така че проверете текущата ставка преди да финализирате залога си.

Футболни залози

Bet365, като английска компания, а и спонсор на отбор от Висшата лига, обръща сериозно внимание на “Цар футбол”. Това е спортът, който се разглежда с най-голям интерес от потребителите на онлайн букмейкъра.

Характерна особеност за футболните залози са многобройните пазари, големите коефициенти и наличието на събитията в секция “на живо”.

Присъствието на двубои от най-различни шампионати, а и услугата за дългосрочни прогнози са само част от предимствата на бет365 пред останалите компании.

Посетителите на платформата могат да комбинират различни опции от един двубой или да създават прави колонки и системи от най-интересните срещи за деня.

Ежедневно се обновява информацията за тиража и се публикуват мачовете от европейските топ първенства.

Опциите за игра са разделени в няколко графи. Най-използвани са основните пазари. Те включват ключови предвиждания за даден двубой, като краен изход, точен резултат, двоен шанс, първо полувреме/ краен изход и други.

Азиатските пазари са изключително надеждни и лесно предвидими, разбира се, ако ги познавате достатъчно добре. Бет365 ви дава правото да прогнозирате азиатски хендикапи, брой голове и корнери, които са налични единствено към мачовете от водещите първенствата.

Следващите няколко секции с пазари са – картони, корнери, голове, за полувреме, които сами по себе си показват какво ще откриете в тях.

Може да направите залог, дали даден отбор ще допусне гол, колко корнера ще се изпълнят през първото полувреме, какъв ще бъде резултата на почивката. В онлайн букмейкъра ще забележите още няколко интересни опции, които са истински предизвикателства за залагащите. В тях имате възможност да потърсите голмайстори, специални комбинации и 10 минутни залози.

Да, това не е особено лесно за предвиждане, но за сметка на това, получавате добра възвръщаемост благодарение на коефициенти от бет365.

Тенис залози

bet365 тенис залози

Bet365 подхожда с уважение към привържениците на тениса. В сайта ще откриете изобилие от събития и пазари, които са налични както преди началото на мачовете, така и на живо.

Платформата съчетава огромен набор от тенис турнири, като покрива всички ATP и WTA състезания от календара, а често добавя и първенства от Чалънжърите и ITF.

В букмейкъра ще откриете още традиционни отборни шампионати, като Купа Дейвис, Хопман къп и т.н.

Компанията не се ограничава с предлагането на определени маркети. Сблъскват се различни предложения, като краен победител, общ брой геймове и сетове в мача, резултат през първата част и още много други интригуващи пазари.

Най-многобройни са маркетите, когато стане дума за турнир с голямо значение.

Дори състезанията от Големия шлем получават дългосрочни залози за носител на трофея, класирал се до определена фаза на състезанието и други.

Тенисът е заложен в основите на букмейкъра, което е напълно нормално предвид комерсиализацията на този спорт.

Букмейкърската къща дори организира специална оферта за всички любители на тениса.

Предлагано бива процентово увеличение на прави колонки за залагащите на този спорт.

Ако комбинирате две или повече събития в акумулатор, ще получите допълнителна кеш печалба в зависимост от броя на комбинираните маркети.

Повече за офертите ще прочетете в ревюто ни за бонуси от Bet365.

Кешаут

Вероятно ви се е случвало да изпитате колебание в направения избор и да се нуждаете от преждевременно прекратяване на залозите. Е, това е възможно с услугата на Бет365 “Кешаут”.

Безспорно най-добрият инструмент на пазара, който гарантира висок процент от потенциалната печалба при благоприятно развитие на обстоятелствата

Предложената сума се формира по няколко важни критерия, които ще разгледаме в следващите редове.

На първо място е резултата на мача, както и статистическите показатели. Букмейкърът прави справка за атаките на двата отбора, санкционираните футболисти и владението на топката.

Ако единият от отборите е с човек по-малко, то ставката за този тим ще скочи драстично.

Аналогично за състава с количествено преимущество коефициентът ще падне до неузнаваемост.

Оставащото време от срещата играе съществена роля при определянето на текущите коефициенти.

При лошо стечение на обстоятелствата за вас, предложената сума бива по-малка, но ако всичко върви по план, ще получите голям процент от потенциалната печалба.

Инструментът за затваряне на залог в Bet365 ще откриете до ел. фиш.

Ако избраните маркети позволяват използването на кешаут, то през цялото време ще получавате актуална сума, на която може да финализирате талона си.

Освен това букмейкърската къща предоставя една иновативна услуга, а именно частично затваряне на селекциите.

С нея може да оползотворите само процент от общия залог, а остатъкът ще продължи да е активен до приключване на маркетите.

И този вид услуга се предлага за различни залози, като най-често е достъпен за прави колонки и акумулатори.

При използване на системни комбинации или неподходящи пазари не е изключено да има проблем с използването на “Cash Out”-инструмента.

Промяна на залог

Букмейкърът излезе с едно изключително нетипично предложение, което позволява на потребителите коригиране на вече осъществени залози.

Чрез вградената функция “Промени залог” клиентите на Bet365 могат да актуализират талоните си, добавяйки, премахвайки или заменяйки определени селекции.

Инструментът е позициониран в “Моите залози”, точно до кешаута

 • За да прибавите нов маркет към фиша си, кликнете на бутона “Добави залог”.
 • След като сте селектирали желания пазар, запазете го и потвърдете, че сте съгласни с новия вид на талона.
 • Трябва да приемете и потвърдите промените в рамките на няколко секунди, тъй като платформата автоматично ще възвърне първоначалния вид на фиша.

Трябва да сте наясно с правилата за експлоатация на услугата. Тя не е достъпна за всички спортни събития и маркети.

Освен това използването й е в противовес с условията на повечето промоционални оферти. Ако участвате в даден бонус, информирайте се за неговите правила и след това преценете доколко удачна е промяната на залога.

Създай залог

Ограничението за комбинация на повече пазари от едно събитие остана в миналото.

Бет365 излезе с нова услуга, която позволява на клиентите селектиране на няколко пазара за даден двубой.

Към момента инструмента е наличен единствено за футболните залози, но се очаква в скоро време да бъде приспособен и към останалите спортни дисциплини.

Разбира се, функцията “Създай залог” е придружена от важни условия, които потребителите старателно трябва да изпълняват

 • На първо място е правилото за единична игра, т.е не може да комбинирате създадения акумулатор със залози за други събития.
 • Имате ограничена бройка на включените селекции, като се допускат до шест такива.
 • Пазарите обаче припокриват до голяма степен възможностите за игра, като ви се отдава шанс за участие с краен изход, брой голове, хендикапи и т.н.
 • След като сте маркирали желаните опции, ще получите информация за общата ставка на правата колонка.
 • Стартирането на инструмента се осъществява от раздела с пазарите.
 • Избирате дадено спортно събитие и в горната лента ще откриете бутон, препращащ ви към опцията “Създай залог”.
 • Кликвайки върху “Добави Селекция”, пред вас ще се откриете страница, откъдето може да прибавяте или премахвате маркети.
 • След взимане на окончателното решение, маркирайте „Добави на фиш” и поставете желания размер на облога.

Електронен фиш

Най-важната функция на онлайн букмейкърите са електронните фишове.

Благодарение на тях потребителите участват в игрите на компанията, селектирайки желаните маркети.

Bet365 се отличава с модерен инструмент за поставяне на залози, който се характеризира с отделни технически параметри.

Позициониран е в дясната част на сайта, като се активира след прибавяне на минимум един пазар.

В средата на фиша биват изписани избраните събития, пазарите и придружаващите ги коефициенти.

В долната част е оповестена сформираната ставка, която се използва при игра в прави колонки.

Участието в системни комбинации може да се осъществи от полето с всички множествени залози.

След като сте избрали метода на игра, въведете в съответното поле облога и кликнете върху “Заложи”.

Bet365 разполага с метод за бърз залог. Това ще рече, че не се нуждаете от чести приемания на промени и поставяне на облози.

Настройвате електронния фиш автоматично да поставя талоните на определен залог. Полезна функция, особено, ако участвате редовно със залози на живо.

Системи за залози

Понякога, търсейки по-високи коефициенти, комбинираме рисковани залози, които не са удачни за права колонка. Точно тогава се намесват системите пълно комбиниране, позволяващи грешен ход от страна на залагащия.

Bet365 все по-усилено популяризира тази част от онлайн залагането, като прибавя нови видове системи и задава по-лесни критерии за тяхната експлоатация. В зависимост от броя на селектираните пазари може да участвате с различни видове комбинации. Разбира се, най-често използваните са двойни, тройни, четворни и т.н.

Букмейкърът позволява въвеждане на строго индивидуална сума за всяка колонка, така че може да засилите отделна линия, ако сте уверени, че ще бъде покрита.

Напоследък нашумяват нетрадиционни системни комбинации, като Янки, Lucky 15, Lucky 31.

В отделните ни съвети в раздел Стратегии на този сайт ще откриете по-подробна информация за тях, но важно е да споменем, че някои от тях не удовлетворяват условията на промоционалните оферти.

Поради тази причина бъдете внимателни при използването им и се информирайте за изискуемите правила на съответния бонус.

Пряко предаване на мачовете

Усъвършенстването на технологиите ни позволява лесен и коректен досег до случващото се по световните терени.

Бет365 улеснява максимално своите потребители, като им предоставя полезни четива, детайли за развитието на всеки двубой и включва пряко предаване към някои от събитията.

В полезрението на компанията обичайно попадат футболни, баскетболни и тенис срещи, но не е изключено да имате достъп и до по-непознати дисциплини на живо.

След като сте заредили даден сблъсък, в дясната част на сайта, точно над електронния фиш, може да проверите за наличието на Streaming.

Картината е с прекрасно качество, понякога има коментар, а и се отличава от безплатните сайтове за гледане с точност и минимално времево отклонение.

По този начин следите в реално време случващото се на терена и може да вземете по-правилни и координирани решения при поставянето на залозите.

 • За да имате достъп до Livestreaming-а на Bet365, трябва да сте си създали профил и да имате наличен баланс в него.
 • Минималната сума, която бива изискана от компанията е 0,50 лв. Смятаме, че това е напълно основателно условие, тъй като се ограничават регистрациите на неактивните потребители. Сравнена с услугите на останалите букмейкърски къщи, тази на Bet365 е една от най-надеждните и добрите на пазара.

Коефициенти в бет365

Коефициентите в този онлайн букмейкър са едни от най-високите, които се срещат в интернет пространството.

Съобразени са с тези на останалите компании, като целта на англичани е да се наложат, като сайт, предлагащ най-високи ставки за спортните събития. Сами може да се убедите в това, чрез множеството приложения съпоставящи отделните букмейкъри.

За удобство на потребителите, сайтът на bet365 предлага три вида коефициенти. Най-популярни в България са десетичните, но ако предпочитате друг вид, то може да изберете от горния десен ъгъл – дробни или американски.

Първите обикновено се използват в Азия, докато втория вид е популярен в Северна Америка.

Казино

Казино игрите са завладели бет365. Макар в началото компанията да е разчитала единствено на спортните залози, то в наши дни се развива много добре, като онлайн казино.

Навярно има десетки сайтове, които предлагат тази услуга, но ви гарантираме, че тук ще откриете разнообразни игри, отговарящи на световните тенденции.

Секция “Казино” се разделя на две части – слотове и казино на живо.

За България не са достъпни абсолютно всички слот игри, но дори и тези, които присъстват в портфолиото на бет365 България, ви гарантират високи джакпоти, които очакват да бъдат спечелени.

Казиното е място, което изисква търпение и контрол. Ако вие не разполагате с тези качества, ви съветваме да се обърнете към друг вид развлекателни игри или просто да преустановите участието си в такива.

Възможно е пристрастяване, което да окаже сериозни травми на вашия личен живот. Бъдете разумни и участвайте в казино игрите единствено за забавление.

Слот игри

Мечтата за бързи печалби е осъществима благодарение на слотовете, които предлага бет365. За броени секунди вие имате шанса да увеличите в пъти вашия залог.

Слот игрите са любими на милиони потребители по света, които редовно изпробват своя късмет.

Казиното ви осигурява разнообразие, игри с уникален дизайн и голям брой линии.

Минималният залог е нисък, което позволява участие с малки суми. Залогът ви се умножава по избраните от вас брой линии, а информация за печалбите ще откриете в съответната игра.

Всеки фен на казиното трябва да се докосне до уникалния софтуер на бет365, изготвен специално за компанията. Качеството, бързото изплащане на печалбите и страхотният интерфейс описват по най-правилен начин услугите, които ще откриете в сайта.

Екипът се съобразява със своите клиенти и отговаря на всички предложения и идеи, относно подобряване на казино игрите.

Казино на живо

bet365 casino live

Онлайн казино bet365 разполага с лиценз за провеждане на развлекателни игри, спрямо установените правила и закони. Лайв казиното в сайта е напълно легитимно и достъпно за всички пълнолетни лица, които са регистрирани в системата.

Предлагат се популярни хазартни игри, като рулетка и блекджек. Провеждат се при наличието на професионално крупие, което извършва тегленията. Те са в кратки интервали, а залозите се приемат от самия софтуер.

След идентификация в системата, вие трябва да посетите секция “Казино”, където ще получите информация кои игри са налични за лайв.

Масово се залага на блекджек и рулетка. В сайта им ще откриете подробна информация за залозите в този раздел.

Софтуерът е съгласуван с действията на крупието, което означава, че моментално след обръщане на картите или спиране на топчето, вие ще разберете, дали печелите или не.

Участие могат да вземат, дори некомпетентни лица в тази сфера, но не е за предпочитане, защото трудно ще подберат печеливш залог.

Отново е важно да споменем, че дори да използвате различни видове стратегии и да сте напълно запознати с всички функционалности и правила на игрите, трябва да ограничавате залозите си и да не се впускате в преследване на дивото.

Избягвайте големите суми, защото в хазарта винаги има известна доза риск.

Покер

Покерът е традиционна хазартна игра, която от десетилетия насам набира все по-голяма популярност и се радва на много нови почитатели.

Освен късмет, тук се нуждаете от тренировки, бърза мисъл, своевременни решения, контрол и правилно разпределяне на банката. Ако разполагате с всички тези качества, едва ли ще има човек, който да ви се противопостави.

Изградете си стратегия, която отговаря на вашите средства и свободното ви време. Подсигурете си достатъчно голяма банка и се насладете на играта.

Bet365 създаде покер раздела в знак на уважение към своите клиенти. Дори осигури приложение за мобилни устройства, напълно отделено от спорта и казиното.

Може да извършвате депозити и тегления само към покер акаунта си или да прехвърляте суми от основния ви профил за спортни залози.

Няма значение от валутата, с която внасяте, защото софтуерът сам я преобразува в евро.

Освен обикновените кеш маси, присъстват турнири sit and go, Twister покер и други креативни покер състезания.

Входната такса е съобразена с всички потребители, така че всеки може да вземе участие в игрите.

Налични са бонуси за покер играчите, както и периодично провеждащи се турнири с огромни наградни фондове.

Видове покер игри

Фундаментални за Bet365 са Omaha и Texas покер. Най-голяма част от игрите са базирани на тези две основи.

Компанията разработва както игри с кеш маси, така и отделни турнири. Популярни състезания са Sit and Go, Speed poker, Fast fold и т.н.

Новите в раздела разполагат с 90-дневен срок, в който могат да вземат участие на отделни маси за начинаещи потребители.

Ако имате предишен опит в покера, то това е удобен вариант за бързо заработване на средства, тъй като клиентите, залагащи тук, нямат особени понятия от играта.

Добрата новина за всички потребители на платформата е лесния досег до игрите.

Bet365 разполага с отделна апликация за покер, откъдето може да се включите към желаните надпревари.

Мобилна версия и приложения

Достъпът до бет365 може да се осъществи посредством мобилни устройства и таблети.

Разработени са мобилна версия и апликация, които гарантират сигурен вход и безопасно залагане.

Тази услуга ви позволява непрекъснато следене на вашия акаунт, досег до абсолютно всички спортни събития, казино игри и покер турнири.

Разликата между мобилната версия и апликация не е особено голяма.

Двете предлагат всички функционалности, които присъстват в десктоп версията на букмейкъра.

Разбира се, всяка услуга си има своите плюсове и минуси.

Мобилната версия не изисква теглене, но е необходим браузър, а и изразходва повече мобилни данни.

Апликацията трябва да бъде изтеглена и заема място на мобилното устройство, но пък гарантира по-надеждна връзка и по-бързо залагане.

Bet365, за разлика от своите конкуренти, разполага с отделни приложения за спортни залози и покер. Те за разработени за най-популярните операционни системи – андроид и iOS.

Линкове за теглене има в сайта на компанията. Инсталацията отнема около 2 минути, като се извърша чрез инсталационна програма, която присъства на всяко устройство.

Създаването на приложение само и единствено за спортни залози е в полза на потребителите. По този начин не се нуждаете от дълго търсене при избор на залог.

Имате постоянен достъп но лайв мачовете, като към тях присъства статистика, а част от тях се излъчват на живо. За да наблюдавате срещите от топ първенствата, трябва да сте се регистрирали в bet365 и да имате налични средства в акаунта.

Позволено е препращане на пари между апликацията за спорт и покер приложението. 

Разплащателни методи

bet365 плащания

Няма как залагането ви в букмейкърска къща да мине без захранване на акаунта.

Да, част от компаниите предлагат бонуси без депозит, но това са изключения и Бет365 не е сред тях.

Та, ако искате пълноценен акаунт, който ви дава свободен достъп до всички услуги на компанията, трябва да заредите средства за игра.

Минималната сума на транзакция в английския букмейкър е 10 лв. Захранването може да се осъществи през различни разплащателни системи, като най-използваните са:

 • Дебитни и кредитни карти Visa и Mastercard
 • Онлайн портфейлите Skrill и Neteller
 • Българският epay.bg
 • Предплатените ваучери на paysafecard
 • Банков трансфер

Това са отделните методи, които ви позволяват както внасяне на средства, така и теглене от профила.

Единствено epay отпада от списъка с достъпните начини за изтегляне на заработените суми. Но все пак може да пренасочите средствата си към дебитната карта и след това да ги внесете обратно в онлайн портфейла.

При теглене минималната изискуема сума е 10 лв, но банковият трансфер изисква налични поне 75 лв. в сметката.

Бонус за нови играчи

Новите клиенти на bet365 получават уникални промоционални оферти, които включват удвояване на първоначалния депозит.

Началният бонус е валиден за спортни залози. Изискват се след регистрация и извършване на транзакция към акаунта.

Придружени са с правила и условия за разиграване на квалифициращи залози, които трябва да бъдат спазени от потребителите.

След завъртането на депозираната сума и изпълнение на всички условия, може да получите 100% от депозита (до максимум 100 лева), под формата на Кредити за залози, с които да играете безплатно и да теглите чистата печалба.

Не се допуска манипулиране на системата и опити за измама.

Букмейкърът е в правото си да изиска обратно бонус, ако установи нарушения от страна на играча.

Оферти за лоялни клиенти

Ако вече имате регистрация в букмейкъра bet365 и залагате редовно, то може да се възползвате от бонусите за лоялни играчи. Налични са оферти за различни спортове, като футбол, тенис, надбягвания с коне, баскетбол и други.

Част от тях са валидни постоянно, а други за даден период от време или само за конкретно състезание. Участниците трябва да се съобразят с поставените правила и да не ги нарушават.

 • Част от последните футболни промоции за лоялни играчи включват предварително изплащане на печалби, отменяне на залози в дадени ситуации и бонуси за отделни първенства и турнири.
 • Залагането на американски спортове е придружено с увеличаване на коефициента, а прогнозирането на двубои от европейските турнири по баскетбол носи до 50% по-голяма печалба от създадената колонка.
 • Правите колонки с тенис прогнози също гарантират по-голяма печалба, а често турнирите от “Големия шлем” носят допълнителни бонуси.
 • Надбягванията с коне и хрътки са често търсени от потребителите, така че офертите там са многобройни. Включват високи коефициенти, по-големи и гарантирани печалби.

Подробно описание за всяка промоция присъства в сайта на компанията.

Сигурност и защита

Сърфирането в интернет е свързано с множество опасности. Когато става дума за участие в игри с реални пари, вие трябва да сте още по-съобразителни.

Екипът на Bet365 е изградил сигурна и надеждна система за своите потребители. Софтуерът е напълно защитен, а данните в него са строго криптирани.

Попълнената от вас информация не се предоставя на други лица. Компанията разполага с лиценз, гарантиращ за защитата на вашите данни.

Верификацията, която трябва да бъде извършена след регистрация, е необходима, за да удостовери вашата самоличност. По този начин вие гарантирате, че сте собственик на профила и никой друг няма да има достъп до него.

Съветваме ви да извършите тази процедура, за да разполагате с всички функции на сайта и да сте сигурни за вашите средства.  

Плюсове и минуси

Нека най-накратко обособим основните предимства и недостатъци на компанията.

Надяваме се, че те ще ви дадат ценна информация за това какво трябва да очаквате и ще си отговорите на въпроса: Заслужава ли си да се регистрирам в Бет365?

Плюсове:

 • Огромен набор от спортни залози.
 • Включени казино игри и казино на живо.
 • Платформа за покер.
 • Отделни апликации за наличните услуги.
 • Пряко предаване на мачовете.
 • Възможност за залози на живо.
 • Наличен кешаут за затваряне на залози.
 • Създаване на прави колонки от залози на едно събитие.
 • Достъпни разплащателни методи без такси.

Минуси:

 • Липса на мобилен бонус.
 • Не всички депозитни методи се класират за началната промоция.
 • Бонусът за казино играчи има прекалено високи изисквания.

Защо да изберем Bet365?

Ние сме независим сайт, който ви представя реалността около играта в Bet365, но ако трябва в края на ревюто да ви агитираме, ето кои ще са основните ни аргументи.

На първо място поставяме огромния набор от спортни събития, дисциплини и маркети.

Букмейкърът следи всеки ден хиляди двубои от най-различни спортове, като ги добавя в списъците с предварителни залози и на живо. По този начин клиентите получават свобода на действие и могат да се присъединят в удобен за тях момент.

Разбира се, трябва да се отчете и наличието на атрактивни казино и покер предложения. Бет365 е лидер в спортните залози, но това не му влияе върху популяризирането на останалите раздели.

На този етап интересът към тях не е толкова висок, но с подобряването на бонусите и честото актуализиране на предложенията сме убедени, че ще стигнат най-високото ниво в интернет. Това не е всичко.

По-нагоре сме ви информирали за отделните бонуси и промоционални оферти, улесняващите инструменти, качествения кешаут, възможността за комбиниране на най-различни маркети и т.н.

Всичкото това разнообразие ще внесе комфорт при залагането ви в букмейкъра и ще подобри в пъти успеваемостта ви.

Бъдете редовни, спазвайте поставените условия и компанията ще възнагради усилията ви с невъобразимо добри промоции.

Често задавани въпроси:

Ако не сте открили отговор на търсеното от вас запитване, тук е мястото да го намерите.

Подбрали сме топ 10 на най-често задаваните въпроси, относно експлоатацията на Бет365 и легитимното участие в игрите й.

Да започваме:

Какво е нужно, за да залагам в Bet365?

Нуждаете се единствено от акаунт и депозирани средства в него.

Колко документа се изискват при верификация?

Обикновено изискуемите документи са 2, като освен лична карта или шофьорска книжка, ще трябва да представите банково извлечение или битово плащане от последните месеци.

Трябва ли да се притеснявам за личните си данни?

Не, няма основания за подобни мисли. Бет365 е легитимен букмейкър, който е контролиран от комисията за защита на личните данни.

Защо не ми бе даден начален бонус?

Единственото условие, което може би сте нарушили, е депозирането с недопустим първоначален източник. Skrill и Neteller не се класират към голяма част от промоциите.

Какъв е максималният брой на залозите в един фиш?

Бет365 допуска добавянето до 14 залога на дин талон.

Предлагат ли се джакпоти в Бет365?

Да, голяма част от казино игрите са придружени от джакпоти.

Предлага ли Bet365 лотария?

Да, но за жалост тя не е налична по нашите ширини.

Колко е минималния залог в Бет365?

Букмейкърът поставя минимална граница от 0,50 лв. за голяма част от услугите си.

Защо нямам достъп до прякото предаване?

Вероятно сте привършили наличните средства в акаунта. За да гледате мачове на живо, трябва да разполагате с поне 0,50 лв. в сметката.

Колко време отнема уреждането на фишовете в сайта?

Обикновено платформата обработва печелившите фишове в рамките на няколко минути. Възможни са забавяния, но ако преминат 24 часа, се обърнете към съпорта.

Сродни търсения на Bet365

Често бързината или недообмислянето при въвеждане на информацията води до грешно изписване на желаните данни.

Може би това ви се е случвало и на вас, а ето кои са сгрешените термини: бет 365, 365 бет, линк за бет, bet366, efbet365, b365, бета, 365 сайт и т.н. 

Търсачките си водят статистика и с най-често използваните изрази при търсене на информация за даден сайт.

Bet365 е един от най-популярните букмейкъри и логично намира широко поле за изява в Google.

Родните потребители използват десетки термини за неговото намиране, сред които са: залагане в bet365, bet365 експертно ревю, bet365 прогнози, bet365 бонуси, бет365 новини, начален бонус bet365, бет365 линк, bet365 депозит, теглене от bet365, софтуер bet365, bet365 stoke, проблеми с бет365, разрешаване на спорове в bet365, bet365 mobile, bet365 регистрация, bet365 livescore.

Оценка

bet365 feedback

Екипът ни потърси и се запозна напълно с услугите на bet365. Мнението ни за английския букмейкър е позитивно и съветваме всички начинаещи в залагането да се спрат на него.

Информацията е подробно описана, не се нуждаете от дълго въведение, а и разполагате с полезни инструменти, като кешаут и автоматично създаване на системи пълно комбиниране.Фишовете се изготвят за броени секунди, системата е надеждна, а заявките се обработват моментално. Доволни сме от обслужването, което получихме. Денонощно работи съпорт, който отговаря на поставените въпроси.

Разполагат с екип, помагащ изцяло на българските потребители. Може свободно да общувате на родния език и да задавате своите въпроси, да търсите решение на възникнали проблеми или да съобщите за нередности. Връзката се осъществява за около минута, като на ваше разположение е лице, оторизирано да дава пълна информация за букмейкъра. Възможно е да ви бъдат поискани имена или четирицифрен код, за да удостоверите самоличността си.

Спортните залози са добре структурирани. Разделени са в отделни подменюта, които ще откриете в лявата част на сайта.

Казиното и покерът са отделени, за да се извършват по-бързо желаните залози.

Мобилната версия и създадените приложения ви дават непрекъснат достъп до bet365. Разработени са за всички видове операционни системи и разполагат с необходимите защити.

Предвидени са бонуси, както за новите потребители, така и за лоялните клиенти на букмейкъра. По този начин получавате допълнителни средства, ако изпълните необходимите условия.

Гласувайте доверие на най-голямата развлекателна великобританска компания. Превърнете своите залози в още по-успешни и се възползвайте от предлаганите високи коефициенти. Залагайте на хиляди събития всеки месец, подберете правилните пазари и се реализирайте, като истински познавач на спорта.

Впуснете се в приключенията на онлайн казиното или покажете своите покер умения с най-иновативното мобилно приложение. Само с една регистрация вие се превръщате в член на един надежден портал, гарантиращ високи коефициенти и страхотни бонуси всеки месец.