Бет365 Лого
Залози Права колонка в bet365

Залози Права колонка в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

При спортните залози много играчи предпочитат тези на права колонка. За тези, които още не са пробвали този вид залагане, спортната секция на Bet365 е много удобно място за първи залози от този тип.

С много добрите коефициенти, както и с промоциите, които букмейкърът предлага за някои множествени залози, познати и като акумулаторни залози, имате много добри шансове за успех.

Какво е залог на права колонка (акумулаторен залог)?

Какво е залог права колонка?

Акумулаторният залог, или множествен залог, включва прогнози в единичен фиш. Тези прогнози трябва да бъдат минимум две.

За да може фишът да ви донесе печалба, трябва всичките прогнози в него да се окажат правилни.

Този залог се предпочита от играчите поради предимството за добри печалби с малки залози. Но за да имате голям шанс за печалба, трябва да сте достатъчно сигурни, че всички ваши прогнози ще се окажат правилни.

Aко дори и една от селекциите, които сте включили във фиша, се окаже неправилна, целият ви залог ще бъде губещ. Но от друга страна, всяка правилна селекция може да увеличи общата ви печалба.

Този залог е известен и с американския термин парлей. Освен това е и много популярен и като залог на права колонка. Тук ще използваме предимно този термин.

Как да направите залог на права колонка?

Отбелязването на селекциите не изисква някакви специфични знания или умения.

Просто избирате даденото спортно събитие, а след това коефициента.

Фишът, в който ще видите отразени направените от вас селекции, се намира на типичното място в страницата на Bet365 - от дясната страна, в горната част.

За залагане на права колонка има раздел във фиша - в долния край. Там ще видите надписа “Множествен залог”, който трябва да изберете.

След като маркирате своите селекции, са необходими само няколко секунди, докато залогът се обработи и вече стане активен.

След това, ако искате да направите промени, можете да се възползвате от възможността за промяна на залога.

Ще се спрем на тази възможност по-нататък, тъй като тя помага на играчите да се предпазят от загуби и се предлага в Bet365.

Как се изчислява печалбата при залози на права колонка?

Изчисляването на печалбата при този вид залози се извършва, като коефициентите на всяка селекция се умножат, а след това резултатът се умножи по направения от вас залог. Това обяснява как с малка заложена сума можете да реализирате голяма печалба.

За кои спортове можете да правите залози на права колонка?

Имате богат избор от спортове и срещи в секция Спорт на букмейкъра.

С разнообразието от пазари можете да подберете тези, при които сте уверени, че прогнозите ви ще се окажат печеливши.

Разбира се, най-добре е да залагате на спортове, с които сте добре запознати. Така ще можете да направите правилни прогнози и да сведете до по-малък процент риска от загуба.

Освен това много привлекателно за играчите е това, че могат да комбинират в права колонка селекции за различни спортове.

Ако искате да заложите например на футбол и тенис, комбинирайте селекциите за футболен мач и тенис мач в права колонка в електронния фиш.

Промоциите на Bet365 за акумулаторни залози

Промоции за акумулаторни залози от bet365

Промоциите, които предлага букмейкърът, често включват и такива за акумулаторни залози, или залози на права колонка.

Препоръчваме ви да проверите дали в дадения период има такава промоция, преди да направите залога си, за да можете да се възползвате напълно от предимствата, предоставяни от букито.

Когато искате да използвате дадена промоция или бонус, е важно да прочетете всички условия, които Bet365 за тях. Така ще можете да ги изпълните, за да си спестите разочарованието залогът ви да се окаже невалиден, ако не сте изпълнили някое от условията.

Залози на права колонка за спортни събития на живо

Изкушението да направите залог на права колонка за спортен мач, който се играе в момента, е много голямо.

Но тук трябва да не забравяте, че при следените на живо срещи коефициентите се променят буквално всяка секунда.

Освен това поради развитието на играта в даден момент може да се окаже, че даден пазар е блокиран за известно време. Това може да забави обработването на данните и ако сте направили залог на права колонка, всяко закъснение дори от една секунда може да доведе до загуба за целия залог, поради промяна в резултата.

Използвайте предлаганата от букмейкъра опция за промяна на залога

Това е опция, предлагана от всички водещи букита. Ще я намерите и в Bet365.

Когато установите, че развоят на спортното събитие не е благоприятен спрямо прогнозата ви, можете да се възползвате от възможността за промяна на залога. При нея можете да:

  • добавите селекция;
  • да премахнете селекция;
  • да размените селекция;
  • да промените вида на залога.

За да използвате опцията, трябва залогът ви да е активен.

Освен това той трябва да подлежи на кешаут, или спиране на залога. Тогава можете да направите някоя от изброените по-горе промени.

Можете да промените залога си както за събитие, което вече се играе на живо, така и за такова, което все още не е започнало.

След промяната трябва да запазите новите данни и да потвърдите новообразувания залог. Тогава, ако е необходимо, всички коефициенти за селекциите във фиша ви ще се обновят.

При добавянето селекциите, които искате да въведете допълнително, могат да бъдат повече от една.

След премахването на селекция, ако решите да се откажете от тази промяна, преди да сте потвърдили новия залог, тя ще бъде възстановена. Ако не натиснете бутона “Запази промените”, а след това бутона за потвърждение, данните във фиша ви ще се върнат към първоначално направените.

Заключение

Залозите на права колонка, или акумулаторни залози, са много привлекателен начин за залагане, както от гледна точка на емоциите, с които са свързани, така и с възможните печалби, при правилно направени прогнози.

Разнообразието от спортове и множеството срещи за всеки спорт, които отразява Bet365 и на които можете да заложите по този начин, ви гарантират добри печалби при правилен подход и залагане въз основа на информация и опит.

При необходимост, непременно се възползвайте от възможността за промяна на залог, която ви предоставя букмейкърът. Така си спестявате евентуални загуби от грешки.

За начинаещите ще напомним, че могат да започнат със залагане на малки суми, като така ще поемат по-малък риск от загуба на средства.
Не пропускайте да си създадете пълноценни преживявания и натрупване на полезен опит със залозите на права колонка.