Бет365 Лого
Коефициенти в bet365

Коефициенти в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Коефициентите са важна част от данните, които се вземат предвид от ииграчите, за да решат кои срещи да изберат.

Чрез тях играчите могат да разберат какви са шансовете за дадено събитие в даден мач да се случи, те определят и пазарите, които букмейкърите предлагат.

Благоприятните високи коефициенти означават и по-високи печалби.

Именно такива са коефициентите, предлагани от водещият букмейкър Bet365. Много играчи предпочитат определен тип коефициенти. В сайта на букмейкъра ще намерите и трите основни типа.

Трите основни типа коефициенти

Десетичните, дробните и американските коефициенти са най-разпространени. Те се предлагат и в сайта на букмейкъра.

В менюто, което ще намерите в горната хоризонтална лента, под бутона за регистрация в десния ъгъл. Нека обясним как се изразява всеки от тези типове.

Десетичните коефициенти

Най-разпространени, те се изразяват чрез десетични дроби, например 2.10, 4.70 и други. Познати са и под названието “европейски коефициенти”. В сайта на Bet365 ще ги видите като опция, когато отворите началната страница.

Дробните коефициенти

Ще ги откриете под десетичните. Те се изразяват като обикновени дроби, например 6/1, 3/11 и други. Тук ще поясним какво означава всяка от двете цифри. Първата показва размера на евентуалната ви печалба, ако направите залога, обозначен с втората цифра.

Американските коефициенти

Означават се с плюс или минус пред тях, например +500, -800 и други. Тук ше обясним какво означават плюсът и минусът. Ако даден коефициент е със знак плюс, това означава сумата на евентуалната ви печалба за всеки 100 лева от залога ви. А ако пред коефициента е отбелязан минус, цифрата обозначава сумата, която трябва да заложите, за да спечелите 100 лева.

В менюто имате и четвърта възможност за избор: американски/дробни.

Както можете да предположите, американските коефициенти се предпочитат от играчите в Северна Америка. Дробните се използват във Великобритания, а също и в Ирландия.

Българските версии на сайтовете, включително и тази на Bet365, показват коефициентите първо като десетични, а след това играчите могат да изберат друг тип, ако предпочитат.

Още един начин за смяна на типа на коефициентите

Бутонът за смяна на коефициентите в горната хоризонтална лента може да се използва, дори още да не сте влезли в акаунта си в сайта с потребителско име и парола.
Другият начин за смяна може да се използва след като сте влезли в профила си. Тук намерете бутона Настройки и го изберете, за да отворите падащото меню. От там просто изберете типа, който предпочитате - това се извършва чрез избора на бутона “Формат на коефициентите”.

След първоначалната промяна за предпочитания от вас тип вече ще се зарежда този топ коефициенти

Ако не искате коефициентите в сайта на букмейкъра да се показват като десетични и изберете друг предпочитан от вас тип, независимо дали изберете промяна без регистрация или след регистрирането ви и влизането в профила, за да извършите промяната, по-нататък зареждането на сайта ще бъде с новоизбрания тип коефициенти.

Това важи, ако продължавате да използвате същия IP адрес за влизане в Интернет.

Търсете коефициентите в жълто

Когато отворите сайта на Bet365, цветовете, които преобладават, са зеленият като основен и черният като фон, както и жълт за коефициентите и за опциите за залагания на събитията.

Още един цвят, който се свързва с конкретна информация, е сивият - използва се за имената на отборите.

Коефициентите в Bet365 се променят много бързо за срещи на живо

Букмейкърът използва огромна база данни в реално вееме. Информацията за срещите, които се играят на живо, се обновява много бързо. Времето за обновяване е около секунда.

Това означава, че коефициентите се сменят много бързо. Трябва да ги следите, за да можете да направите бърз и благоприятен за вашето залагане избор.

В Bet365 обикновено ще намерите най-добрите стойности на коефициенти

Изборът на Bet365 означава избор на букмейкърски сайт с най-добрите или едни от най-добрите коефициенти. Определено това може да се гарантира за конните състезания и състезанията с кучета.

Любителите на залози на водещите европейски футболни турнири също се радват на най-добрите предложения за онлайн залаганията на тези мачове.

Някои бонуси са свързани с определени стойности на коефициентите

Ако искате да се възползвате от някой от бонусите, които често предлага Bet365, проверете дали в условията не е посочено изискване за минимален коефициент на залозите. Това е важно, за да можете да изпълните всички условия за бонуса.

Заключение

В Bet365 лесно можете да следите коефициентите, отбелязвани в жълт цвят.

Запознайте се с особеностите на дадените типове, за да можете да правите добри преценки.

Особено важно е да реагирате бързо и правилно при залагания на живо.

Можете да сменяте коефициентите не само веднъж. Но смяната е само във формата. Самата стойност на залозите не се променя. Всички други обстоятелства остават същите, независимо от избрания тип коефициент.

Ако се придържате към един тип, ще свикнете да реагирате по съответния начин, затова първоначалният избор на предпочитан тип е достатъчен.

Самите коефициенти са сред най-добрите сред предлаганите онлайн, което обяснява огромния интерес към секцията за спортни залагания на Bet365.

За тези от вас, които искат да допълнят банката си със знания относно букмейкъра, предлагаме да пречетете статията, затова как се променя залог в bet365.