Бет365 Лого
Затвори залог - Cash-Out в bet365

Спиране на залог в bet365

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Затварянето на залога, познато и с английския термин “Cash-Out”, в улеснение в помощ на играчите, предлагано от водещите букмейкъри.

Тук ще разгледаме какво означава това чудесна възможност и как можете да се възползвате от нея в сайта на Bet365, в който можете да изберете и автоматично затваряне, още едно предимство за играчите.

Какво означава да се възползвате от опцията “Затвори залог”?

Когато изберете тази опция, това означава, че при неблагоприятно развитие на спортното събитие, на което сте заложили, можете да прекъснете вашия залог, очертаващ се като губещ.

Букмейкърът, по-конкретно Bet365, за който ще разгледаме тази опция, ще ви предложи разумна сума за затварянето. Тя няма да е колкото възможната печалба при продължаване на залога. Но така ще можете да избегнете голяма загуба, която бихте претърпели, ако оставите този залог до края.

Спестявайки си риска от голяма загуба, няма да можете да реализирате голяма печалба, но самото спестяване на загуба си струва възползване от опцията.

Дори ако прецените, че рискът от загуба при този залог не е много голям, ако искате да останете спокойни, че няма да претърпите загуба, изберете спиране на залога и ще си спестите отрицателни емоции.

В какви други случаи ви съветваме да изберете опцията “Затвори залог”?

Ако сте направили акумулаторен залог в спортната секция на Bet365 и една от избраните срещи е рискова, това означава загуба при неблагоприятен изход от нея.

Ако букмейкърският сайт ви предложи умерена печалба при затваряне на залога, без да изчакате последната среща, това също е избягване на риск.

Преценката е ваша, но ако не обичате големи рискове, и в такъв вариант затварянето на залога е много удобно.

Тези два варианта на използване на “Затвори залог” са примерни, по време на залагането можете да се изправите и пред други подобни ситуации и да прецените кога опцията е подходяща за вас.

Автоматично затваряне на залог в Bet365

Изборът на автоматично затваряне е лесен от електронния фиш - това става с иконата от дясната страна на бутона за затваряне.

Автоматичното затваряне е удобно, ако искате да маркирате стойност, при която залогът да се затвори, ако предлаганата от букито сума се изравни с маркираната от вас.

Евентуални проблеми и отхвърляне на заявката за спиране на залога ви

Не при всяка среща можете да намерите опцията “Затвори залог”

Ако не сте от играчите с опит, може да не знаете, че букмейкърите не предлагат тази опция за абсолютно всички срещи.

Обикновено тя се предлага за спортни събития на живо и за водещите мачове и турнири. Но и при тях няма да намерите затваряне на залога за всички пазари.

Трябва да знаете това при залагането на спортни срещи в сайта на Bet365, ако смятате, че винаги при развитие към загуба в дадена среща ще можете да спасите залога си чрез спиране.

Имайте това предвид, защото ще си спестите загуби, които лесно бихте могли да претърпите, ако се надявате на спиране на залога и установите, че за даденото събитие и пазар то не е налично.

Ако има забавяне при приемането на заявката ви, можете да изгубите възможността за спиране

При спортните събития, на които се залага на живо, може да се получи забавяне при приемането на заявката ви за спиране.

Може да се получи и блокиране на коефициентите.

В такива случаи може да не успеете да активирате опцията.

Всичко това зависи и от надеждността на онлайн връзката.

Ако екипът на Bet365 прецени, че играчи прилагат стратегия, няма да приеме заявките им

Понякога екипът на компанията за залози може да прецени, че даден играч използва често опцията за затваряне, за да може да използват това, че коефициентите се променят преди дадено събитие, и да затвори залог преди дори то да е започнало.

В такива случаи спирането също няма да бъде одобрено.

Букмейкърът печели от предлагането на спиране на залога

Както всички опции, предлагани от букмейкърите, и тази осигурява определена печалба за букито. Това е политиката и на Bet365.

Осигуряването става чрез изчисляване на вероятността за печалба на направения от вас залог върху дадена селекция. Предложението за спиране на залога от страна на Bet365 е със сума, която е част от възможната ваша печалба.

Тук трябва да поясним също така, че когато спортното събитие е към края си, сумата за спиране на залога ще бъде по-малка. Това е така, защото обикновено на този етап вече се очертава изходът от събитието.

Трябва да имате предвид и тази особеност и да помните, че всъщност букмейкърът си осигурява дадена печалба чрез това свое предложение.

По-подробно за процедурата на затваряне на залога

В сайта на Bet365 можете да проследявате каква сума за затварянето на залога се предлага. Това става по няколко начина. Използвайте този, който ви е най-удобен.

Когато влезете в акаунта си в сайта и изберете секцията Мои залози, в нея ще видите неуредените си залози и за всеки от тях сумата за затваряне, ако тази опция е налична.

Също в секцията Мои залози можете да следите и сумите за затваряне, предлагани от букмейкъра за залози на срещи на живо.

Ако изберете да отбележите тези залози като “любими”, натиснете звездичката, която ще видите при кликване в горната част отдясно. Следенето на залозите, маркирани като любими, е по-лесно, тъй като те се преместват в горната част и се виждат на първите места.

Затварянв на залог от мобилно устройство

В Bet365 лесно можете да маркирате затваряне на залози, отново от секцията Мои залози в акаунта ви. Можете и да маркирате залози като любими, използвайки звездичката, за да го следите по-лесно и в момента, в който прецените, че е по-разумно да ги затворите, да изберете тази опция.

Запознайте се с правилата и условията на Bet365 за затваряне на залози

Под хоризонталното меню с названията на секциите в сайта има ред с линкове към други секции, съдържащи основна информация.

Тук при кликване върху заглавието Помощ ще отворите нова страница, в която ще видите отделна секция за опцията “Затвори залог”, включително и за автоматичното затваряне на залога. Тук можете да се запознаете подробно с правилата и условията, свързани с опцията.

Заключение

Опцията за спиране на залога в Bet365 е част от удобните възможности за играчите.

За да се възползвате от нея по подходящ начин, първо се запознайте с правилата и условията на букмейкърската къща.

Проверявайте дали за дадена селекция се предлага затваряне.

Ако имате въпроси, свържете се с екипа за пояснения. Възползвайте се от опцията, за да избегнете големи загуби, приемайки малка компенсационна сума от фирмата за залози.