Бет365 Лого
Залози на Тенис в bet365

Залози на Тенис в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Тенисът е спорт, който набира все повече почитатели и се радва на огромна популярност. Поставен е на второто място по интерес след футбола.

Залозите на тенис са изключително разнообразни, а мачовете, които се играят всеки месец са хиляди. Постоянно се организират турнири и се играят ожесточени двубои в спор за най-различни трофеи.

За разлика от футбола, тук всеки мач е под формата на турнирна битка и не се допуска отпускане сред състезателите. Световната компания бет365 разчита много на тениса и го добавя на челните позиции.

Според голяма част от специалистите това е най-лесния спорт за прогнозиране, ако залагащият разполага с нужните познания и успее да анализира по правилен начин обстоятелствата преди началото на двубоя.

Тенис турнири през годината

Тенис залози в bet365

В тениса има няколко асоциации, под чиято егида се организират турнири през целия сезон.

Най-високото ниво при мъжкия тенис са ATP турнирите, които са разделени в отделни серии. Част от тях е гранд финала в Лондон, който бе спечелен през 2017 година от Григор Димитров.

При жените турнирите са покровителствани от WTA и календарът е по-различен от този при мъжете. 

В програмата на бет365 ще попаднете на ITF турнири и Чалънджъри, които дават шанс за точки на по-ниско поставени тенисисти в ранглистата.

Най-голям интерес предизвикват турнирите от Големия Шлем. Първият от тях е още през Януари в Мелбърн и се играе на твърда настилка.

Следва ежегодното Открито първенство на Франция, на което състезателите показват своите умения на клей. Уимбълдън е лятното предизвикателство пред тенис елита и накрая шлемът завършва с USOpen.

Всеки един от тези турнири е част от тиражите на Bet365. Ще откриете още вълнуващи събития, като Купа Дейвис и други традиционни ежегодни състезания.

Програмата е изготвена по много добър начин, като потребителите могат да проверят всички събития за деня, както и турнирите, които се играят в момента или предстоят през идната седмица.

Видове залози при тениса

В бет365 към всеки тенис двубой се добавят около 20-30 пазара за игра. Това са опциите, от които потребителя трябва да избере най-правилната според него.

Не могат да се комбинират събития само от една среща. Позволена, обаче, е комбинацията от множество тенис двубои в права колонка или в системи.

Предпочитан пазар за залог е крайния изход. При тениса не е възможно срещата да завърши наравно, което покачва вероятността за успех.

Феновете на тенис залозите често прогнозират общия брой сетове или геймове. Тяхната бройка се формира спрямо показателите на състезателите.

В бет365 също така ще откриете хендикапи, точен резултат и някои специални комбинации, налични само при дадени събития.

Тенис на живо

Залози на тенис - bet365

Едва ли има друг спорт, който да предизвиква подобен интерес при залагането на живо. Бет365 се стреми да разширява асортимента си от предлагани опции при лайв срещи. Това е спорт, в който обратите се случват само за броени минути.

При тенис залозите на живо може да търсите пробиви, победител в следващия гейм или разиграване. Статистиката показва ключови детайли, като спечелени асове, пробиви, които представят действието на корта.

Регистрираните потребители имат достъп до стотици мачове с картина всеки месец. Стриймовете на бет365 са с уникално качество без прекъсвания.

Бонуси за феновете на тениса

Бонус за тенис в bet365

Всеки фен на тениса може да участва в оферта специално за спорта.

Условия за участие

 • Направете множествен залог преди мач с поне две тенис селекции от определени маркети (виж по-долу);
 • Ако залогът ви е успешен и според броя на селекциите, които сте играли, бет365 ще ви даде от 5 до 70% бонус сума към печалбата ви;
 • Не се зачитат залози направени с Кредити от други промоции;
 • Печалбата се отразява директно в изтегляемия от вас баланс и може да изтеглите парите кеш.

Пазари за тенис селекциите за бонуса

 • Да Спечели Мача;
 • Победител в Първи Сет;
 • Залози за Сет.

Турнири за разиграване на промоцията

 • Големия Шлем;
 • АТП;
 • УТА;
 • Чалънджър;
 • Купа Дейвис;
 • Фед Къп.

Офертата е валидна както за мачове по единично, така и за по двойки.

Тази промоция е достъпна само за нови и класиращи се потребители. Условията й ще намерите в сайта на букмейкъра.

Следете бет365 за нови бонуси, които са налични за по-популярните турнири и ви гарантират по-големи печалби и безплатни залози.

За какво да внимаваме при тенис залозите ?

Начинаещите потребители, които са избрали тениса за своите стратегии и залагания, трябва да са наясно с неговите недостатъци.

От голямо значение е моментното физическо и психическо състояние на състезателя. Ако той има контузия или лични проблеми, то залозите в негова полза не са много удачни.

Рядко се споменава подобна информация, което може да промени тотално развоя на срещата и фаворитът да се окаже на губещата страна.

Времето и състоянието на корта също са от важно значение. Всеки тенисист си има своя любима настилка и трудно успява да покаже пълния си потенциал на останалите.

Дадени играчи обичат клея, други твърдите кортове, в зависимост от бързината и сервиза, с който разполагат. 

Трябва да се обръща внимание на всички тези фактори, оказващи влияние на крайния изход. Избягвайте залози на двубои, за които не сте търсили задълбочена информация.

Залозите на тенис в бет365 позволяват на залагащите да използват пълния си потенциал и да реализират своите познания. Всичките налични пазари и стабилните коефициенти дават огромни шансове за успех.

Потребителите на букмейкъра могат да избират от десетки пазари за всяко събития и да следят на живо любимите си тенисисти.

Бонусите за този спорт се обновяват периодично и са налични за всички коректни и лоялни клиенти на бет365.

В случай, че търсите разнообразие в тенис залозите, винаги може да пробвате и виртуалните залози където тенисът също е наличен.