Бет365 Лого
Депозиране на средства в bet365

Депозиране на средства в bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Bet365 е сайт, в който онлайн залозите се извършват с реални пари.

За да се използват всички услуги на сайта, е необходимо профилът да се захрани чрез депозит.

По този начин акаунтът получава неограничен достъп до спортните залози, казиното и покер турнирите.

Депозирането на средства се случва по избран от потребителя метод, като бет365 не налага допълнителни такси и комисионни. Сума се удържа единствено от посредника на паричния превод.

В статията сме публикували удобни разплащателни методи, като онлайн портфейли, банкови карти и директен внос по сметка, чрез които бързо и сигурно клиентите на бет365 да си осигурят желаната банка за залози.

Методи за депозит

Методи за депозит

Средства в бет365 профил могат да се депозират по различни начини, като всеки един от тях е напълно защитен и сигурен.

Времето, за което парите се превеждат в акаунта, зависи от използвания разплащателен метод.

В някои случаи това се случва на мига, но при други е необходимо известно време, за да бъде обработена заявката.

Кредитна/дебитна карта

Популярен начин за плащане в интернет. Изисква валидна банкова карта, която разполага с необходимите средства за захранване. На мига ще получите преведената сума, без да бъдете таксувани. Разрешен е депозит през карти Visa и Mastercard.

Epay.bg

Това е най-използвания български онлайн портфейл. Чрез него извършвате директни транзакции към профила си в бет365. Получавате мигновено сумата, която сте въвели. Epay.bg е идеален за потребители, които не желаят да използват своите банкови карти при депозиране в бет365. Може да се извърши транзакция към онлайн портфейла на каса в Easypay.

Skrill или Skrill 1-Tap

Два допълнителни метода за превод към акаунт в бет365. Напълно безплатно и без особени ограничения, Skirll предлага удобна за българските потребители разплащателна система.

Neteller

Друг онлайн портфейл, който бива използван в световен мащаб. Превод към neteller баланса може да извършите по банков път или чрез кредитна/дебитна карта. По този начин не е нужно да предоставяте данни на бет365 при транзакция, а може свободно да прехвърляте суми от neteller портфейла към бет365 профила.

Paysafecard

Ваучерите на paysafecard са налични в много оторизирани обекти. Системата позволява плащания в интернет чрез кеш. Нужен ви е акаунт в my paysafecard, където съхранявате сумата от закупените ваучери.

Entropay

Не толкова популярен онлайн портфейл, но пък се характеризира със сигурност и надеждна защита. Entropay позволява захранване на суми за онлайн залози по бърз и лесен начин.

Банков трансфер

Той бива два вида – обикновен и бърз. При първия случай средствата ще бъдат заредени в бет365 в рамките на 2 до 10 дни, а втория вариант ще отнеме между 1 и 3 работни дни за обработка на заявената транзакция.

Как се депозира в бет365 ?

Бет365 дава възможност на своите клиенти да извършват захранване на сметката в удобно за тях време.

За целта потребителя трябва да е влязъл в своя профил.

В горния десен ъгъл ще открие линка “Депозит” водещ до формата за вкарване на пари в бет365.

Първо трябва да се избере начина, по който ще бъде внесена сумата.

Депозирането посредством кредитни и дебитни карти изисква попълване на по-обширен формуляр.

Необходимо е да се предостави номер на картата и име на картодържателя. След това се попълват датите на издаване и валидност.

Важно е да се въведе точен номер на издаване и код за сигурност. В края на формата депозиращия избира размера на транзакцията.

При онлайн портфейлите депозирането не е съпътствано с въвеждане на много информация. Обикновено е нужно да се предостави имейл или име в съответния портфейл и да се отбележи желаната сума за трансфер.

Ако потребителя депозира с epay.bg, то той ще бъде прехвърлен до профила си в портфейла, за да потвърди заявката.

Банковите трансфери са по-сложна процедура, изискваща посещение на офис и прехвърляне на средства към фирмата бет365.

Заявките се обработват в по-дълъг период от време, обикновено до няколко работни дни.

Минимални суми

минимални суми за депозит в бет365

Минимумът, който може да бъде трансфериран към сметка в бет365, е 10 лв или еквивалент в друга валута.

Важно е да се отбележи, че някои разплащателни системи имат по-висок минимум. Такъв е случая с epay.bg, при който трябва да бъде прехвърлена сума в размер на поне 30 лв.

При банковите трансфери клиентът е необходимо да депозира най-малко 100 лв.

Бет365 си запазва правото да променя минималните суми при внасяне, затова следете информацията на сайта. Такава ще откриете, дори във формуляра при депозиране. След като изберете желания метод, ще бъде изписан минимумът за превод.

Бет365 разполага с надежден софтуер, който обработва на мига всички интернет плащания и тегления на суми. За броени секунди потребителите захранват своята сметка и започват участието си в най-разнообразни онлайн залози.

Начините за захранване на акаунта са възможно най-удобни и позволяват безплатен превод, без начисляване на допълнителни средства.

Допълнителната опция за поставяне на лимити на депозит е на лице, в случаите когато искате да контролирате парите си.