Бет365 Лого
Верификация в Бет365

Верификация в Бет365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Голяма част от онлайн търговците, като трейдъри, сайтове за залагания и други, изискват от потребителите си верификация.

Тя е необходима, за да бъде узната самоличността на клиента и да се провери, дали той е пълнолетен гражданин.

Потвърждаването, чрез предоставяне на документи, е защитено от държавата, която се грижи за данните на онлайн потребителите.

Мнозина от тях изпитват паника и страх от това да качат своите лични документи в определена платформа.

Разбира се, това е с основание, но когато говорим за сериозна компания, каквато е бет365, то сигурността е напълно гарантирана.

Начините за верификация на акаунт в бет365 са няколко, но е възможно да бъдат изискани повече документи, ако екипът се усъмни във вашата коректност и попълнените данни.

Следвайте зададените инструкции, за да получите напълно активиран профил с достъп до всички функции на сайта.

Но преди всичко това, все пак е необходимо да имате регистриран акаунт в букмейкъра bet365.

Защо е нужна верификация?

Защо е нужна верификация в бет365?

Верификацията на профила е необходима процедура, за да получите напълно сигурно и качествено обслужване от развлекателната компания.

Това е един нормален процес, който набира все по-голяма популярност и навлиза масово в сайтовете за интернет залагания.

Процедурата служи за идентификация на потребителя. По този начин защитавате сметката си и единствено вие, като собственик ще имате достъп до теглене на средства от нея. Това означава, че при кражба на акаунт, имате пълното право да заключите профила си и да получите средствата от баланса обратно.

След приключване на верификацията се дава пълен достъп до всички услуги на платформата.

Не се налагат ограничения или други форми на контрол от страна на компанията.

Възможно е, обаче, да се изиска повторна верификация, ако потребителят е нарушил правилата или влязат в сила нови условия на бет365.

Ще бъдете информирани по пощата или чрез лично съобщение, ако ви се наложи да се идентифицирате с други документи.

Как се верифицира акаунт?

Как се верифицира акаунт в бет365?

Акаунтът в бет365 се активира, след като бъдат качени необходимите документи.

Това може да стане директно в сайта или да се използва имейл пощата, за да се извърши процедурата.

В сайта, дори има възможност за снимане чрез уеб камерата и директно публикуване на документите.

Обикновено се изискват лична карта или шофьорска книжка, но идентификация се приема и посредством паспорт.

В дадени случаи е възможно бет365 да се нуждае от два документа, за да завърши напълно процеса  KYC .

Те се разглеждат от оторизиран член на екипа и ако информацията на предоставените снимки съвпада с въведените при регистрация данни, то се активира сметката на потребителя.

Именно поради тази причина е важно да попълвате коректна информация, защото е възможно да не получите достъп до бет365 и акаунтът ви да бъде заключен.

Формата за публикуване на документи се намира във “Вашата сметка”. От там може да се изиска и идентификация по пощата, посредством PVC код.

Възможно е да се верифицира профила чрез други документи, но за повече информация ще трябва да се обърнете към съпорта или да използвате имейла на компанията.

Ако всичко премине по план, ще получите на посочената електронна поща линк за активация.

С неговото отваряне финализирате последните детайли около откриването на сметка в bet365 и получавате свободен достъп до най-интересните и вълнуващи спортни пазари, казино игри и покер турнири.

Документи нужни за Верификация

Документи за верификация в бет365

Както вече споменахме, основно се залага на ключови документи за самоличност, с които разполага почти всеки един потребител на сайта.

Важно е направените снимки да бъдат качествени и да се разчита информацията, която присъства на тях.

При лошо качество от компанията си запазват правото да изискат повторни изображения. Дори препоръчват изпращане на сканирано копие на документ за по-голяма яснота и отчетливост.

Лична карта Затвори
Това е най-използвания документ за верификация в bet365. Той е надежден и сигурен начин да активирате своята сметка. Трябва да заснемете двете страни на картата, за да бъде отразена цялостната информация за вашата самоличност и да бъде установена възрастта ви.

Шофьорска книжка Затвори
Ако разполагате с шофьорска книжка, то това е друг удобен вариант да се идентифицирате в системата на букмейкъра и да потвърдите възрастта си.

Паспорт Затвори
Не всеки разполага с паспорт, но ако имате валиден, то това би било страхотен метод за верифициране. Предоставят се необходимите снимки, за които ще бъдете информирани от компанията. Дори да сте изпратили лична карта е възможно да ви изискат друг документ за самоличност, така че в този случай паспортът ви ще помогне за активирането на сметката.

При възникване на въпроси се обърнете към представител на bet365 за България. Той ще ви удостои с нужното внимание и ще отговори на всички ваши запитвания.

Дори в дадени случаи може да извършите частична верификация посредством чата. Обслужването се извършва на мига и се откроява с качество и детайлно обяснение на всички процеси.

Верификацията не е толкова сложна процедура, но е необходима за вашата сигурност в bet365.

Изпълнете поставените условия, за да си гарантирате спокойствие и да запазите своите средства при опит за злоупотреба с акаунта.

KYC ще ви даде надеждна защита и ще направи изживяването ви в сайта за залагане много по-вълнуващо.