Бет365 Лого
Баскетбол Залози в Bet365

Баскетбол Залози в Bet365

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Популярен спорт, като баскетбола се радва на сериозен интерес в сайтовете за залагания.

Ежедневно се залагат десетки милиони в търсене на най-различни изходи в баскетболните срещи.

Бет365 предлага едни от най-качествените и надеждни баскетболни залози.

Коефициентите са съобразени с тези на останалите компании, като английският букмейкър се стреми към предоставяне на най-добрата оферта.

Дневните тиражи са пълни с интересни сблъсъци от всички краища на света.

Потребителите избират измежду множество пазари, като съставят фишовете по начин желан от тях.

Освен познатите сингъл и права колонка, има разнообразни системи и други комбинации.

Клиентите получават мобилно приложение на бет365, мобилна версия, както и други инструменти за лесно залагане и достъп до любимите им отбори през всяка една секунда.

Евро първенства

Евро баскет залози

В Европа има няколко шампионата, които предизвикват по-голям обществен интерес.

Това са испанската Лига Ендеса, турското първенство, от части гръцкия шампионат, както и няколко други западноевропейски състезания.

По-вълнуващи определено са клубните европейски турнири. Те са няколко, като в тях вземат участие най-силните отбори. Евролигата, Юрокъп и Балканската лига са сред турнирите с най-широк отзвук и най-много залагания в бет365.

Националната баскетболна лига на България по-рядко попада в тиражите на букмейкъра, но двубоите с българско участие в евротурнирите са неизменна част от програмата на английската компания.

НБА

НБА залози в бет365

Баскетболното първенство зад океана винаги е предизвиквало еуфория сред обикновения фен. В него се състезават страхотни професионалисти и истински таланти.

Сезонът е изключително дълъг, а двубои се провеждат всяка вечер, дори през празниците.

Няма начин да изгубите интерес към надпреварата, която се играе почти през цялата година.

Отборите от двете конференции мерят сили помежду си в спор за трофея.

Редовния сезон буди неописуеми емоции сред феновете, но плейофите са черешката на тортата. Те закриват сезона по един перфектен начин, като изправят един срещу друг двата победителя от всяка конференция.

Финалите на НБА са сред най-гледаните спортни събития през годината. Срещите от американската лига се излъчват в почти цял свят, а потребителите на бет365 могат да ги наблюдават на живо благодарение на платформата за гледане на мачове.

Станете част от нея и ще получите достъп до много лайв срещи, пълна статистика на двубоите и безброй възможности за залог.

Видове пазари за игра

баскетбол залози

Броят на опциите за игра варира спрямо важността на събитието и първенството, в което се провежда.

Двубоите от известните шампионати, като НБА получават повече пазари, като дори биват включени варианти за прогнозиране на броя точки от определен състезател.

Основно в бет365 присъстват пазари за краен изход, сбор точки в дадена четвърт или общо за двубоя, резултат през отделните части, различни видове хендикапи и някои специални залози.

Изборът е огромен, което не ви ограничава при създаването на фишове.

Позволени са комбинации от множество срещи, като талоните се създават автоматично, а вашата единствена задача е да поставите залог.

В рамките на няколко секунди заявката се обработва и вашият фиш става валиден.

Наличен е кешаут за повечето пазари, чрез който контролирате своите залози и при определени ситуации може да ги затворите.

Участието в баскетболните предизвикателства на бет365 е обвързано с тръпка, високи коефициенти и различни варианти за залог.

Стратегии за залагане на баскетбол

Стратегиите са важна част от залагането и дават шансове на потребителя за сигурни дългосрочни печалби.

За тяхното изпълнение е необходим капитал и достатъчно свободно време за прецизно анализиране на обстоятелствата преди дадена среща.

Именно затова е добре преди да помислите за теглене на печалби да се съсредоточите върху изграждането на стратегия.

Залог за по-добрия отбор

Това е наглед лесна стратегия, като се залага за намиращия се в по-добра форма отбор.

Един от недостатъците е, че фаворитите в баскетбола получават ниски коефициенти.

В тиражите, обаче, винаги се намира двубой, в който много по-силен и стабилен отбор получава завишен коефициенти. Тогава идва вашия ред да създадете правилен фиш, спрямо банката и вероятността за успех.

Лайв залози

Баскетболът е динамичен спорт, в който резултата се обръща за броени секунди.

Голяма част от двубоите са налични за залози на живо в бет365, като присъстват най-разнообразни варианти за прогнозиране.

Ако по-добрият отбор се намира в изоставаща позиция, то пред вас се откриват страхотни шансове да заложите на обрат или да прогнозирате, че фаворитът ще спечели следващата четвърт.

Залози на брой точки

Тук в сила влиза и статистиката.

Важно е да споменем, че двубоите в НБА се играят по 48 минути, което дава възможност за по-голяма линия на точките, спрямо европейските сблъсъци.

Анализирайте поведението на двата отбора през последните им пет мача и съпоставете средния брой точки, като направите съпоставка спрямо линиите в текущия мач.

Плейоф стратегия

Перфектен вариант да натрупате капитал по време на плейофите в НБА. Тук се залага за фаворит, който е загубил предходния мач. Шансовете за успех нарастват значително, особено, ако отборът играе пред собствени фенове.

Бонус за баскетбол

бонус залози на баскетбол

Да, подобни предложения присъстват в бет365.

Началната оферта за 100% бонус към заявения депозит е валидна за баскетболни залози.

Също така има и наличен "Евро Баскет Бонус".

Трябва да отбележим, че в сила са две текущи оферти за лоялни и класиращи се потребители. Двете гарантират увеличение на колонката, в зависимост от селектираните срещи.

Едната се нарича Парлей бонус и включва НБА, а другата е предназначена единствено за Евро баскет. 

Участието ви в офертите не е обвързано с допълнителни такси, но трябва да се покрият необходимите условия, за да бъде получен бонуса.

Бет365 е място, където баскетболните фенове могат да разгърнат пълния си потенциал и знания.

Пазарите за игра и високите коефициенти създават уникален комфорт и спокойствие при избор на залог.

Само с една регистрация вие се докосвате до най-различни шампионати и турнири, получавате уникални бонус предложения и създавате фишове за броени секунди с най-вълнуващите сблъсъци от НБА.