1хбет Лого

Вход в 1xbet от България

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

1xbet е букмейкър, който развива дейността си на българския пазар от няколко години насам. Компанията се наложи на сцената благодарение на разнообразните залози, атрактивните предложения и стойностните бонуси.

В 1xbet се регистрираха стотици родни клиенти, които намериха единна платформа за денонощно забавление. Факт е, че влизането в сайта се оказва проблем и налага използване на мирър линкове, но в BGBookies ги актуализираме постоянно.

От няколко дни обаче достъпът до платформата е прекъснат и не се допускат потребители с български IP адреси. Щом опитате да посетите букмейкъра, ще получите съобщение, че сайтът е блокиран във вашата държава. От отдел “Обслужване” ни информираха, че компанията е кандидатствала за лиценз в няколко европейски държави, което налага временно ограничаване на официалната страница.

Разбира се, имаме решение за вас, което ще споделим в статията. Ще ви представим няколко алтернативни метода за посещаване на 1xbet, които изискват базови компютърни умения.

Вход в 1xbet през UrbanVPN

UrbanVPN (urban-vpn.com) е безплатна апликация, предоставяща VPN услуги. Чрез нея можете да сърфирате в интернет с виртуален IP адрес, който ви осигурява анонимност и достъп до блокирани уебсайтове.

След като посетите сайта на доставчика, в заглавната част ще откриете меню с приложения за различни операционни системи и софтуери - iOS, Android, Windows, Firefox, Edge и Chrome.

Ние препоръчваме употребата на Google Chrome, когато целите вход в 1xbet, тъй като сайтът на букмейкъра е адаптиран за този уеб браузър.

Стъпки за инсталиране на приставката за Google Chrome:

 1. Минете с курсора на мишката върху иконата на браузъра;
 2. Маркирайте бутона “Get for Free”, който ще ви пренасочи към уеб магазина на Chrome;
 3. Изберете “Добавяне” и изчакайте приставката да се инсталира;
 4. След като процесът е завършен, изберете “Разширения” (бутонът се намира горе вдясно);
 5. Кликнете върху иконата на UrbanVPN;
 6. В полето за IP адрес сменете “Auto Server” с Норвегия, Коста Рика или Украйна;
 7. Изпишете в полето за търсене https://1xbet.com и влезте в сайта.

UrbanVPN не е единственият доставчик на подобен тип услуги. Можете да намерите конкурентни VPN провайдъри в интернет, но някои от тях предоставят услугите си срещу месечен абонамент.

Вход в 1xbet през UrbanVPN

Други VPN добавки за Chrome:

 • Hola! VPN;
 • Touch VPN;
 • ZenMate;
 • Astar VPN;
 • DotVPN;
 • PushVPN.

Достъп до 1xbet през приложенията

Другият подходящ начин за влизане в 1хбет е чрез апликациите за iOS, Windows и Android. Букмейкърът разполага с иновативни приложения за всяка от споменатите операционни системи, която осигурява достъп до пълната гама от хазартни услуги.

Линкове за изтегляне:

Инсталирането на приложенията се осъществява с избиране на файла и изпълняване на стъпките в инсталационната програма.
Апликацията за Android попада в папка “Downloads”, която се намира в “Моите документи”. Преди да пристъпите към изтегляне на програмата, проверете дали сте разрешили достъп на файлове от чужди източници, като отметнете съответното поле в настройките за сигурност.

Повече за ресурсите и спецификациите на мобилните приложения ще научите в статията “1xbet mobile app”.

Достъп до 1xbet през приложенията

Уеб прокси сървъри

Третият метод за посещаване на 1xbet, който не е много удачен, е чрез уеб проксита. Това са сайтове, които предоставят директна услуга, без теглене и инсталиране.
Сред най-популярните в интернет пространството са hide.me и kproxy.

 1. Влизате в съответния сайт;
 2. В полето “Enter Web Address” изписвате https://1xbet.com;
 3. Избирате сървър локация, в която 1хбет е достъпен – Норвегия, Украйна, Финландия, както и страните от Южна Америка;
 4. Натискате бутона за сърфиране.

Използването на подобни сайтове вещае известни трудности. Първо, ще трябва да сменяте сървъри, докато не установите подходящия, и, второ, скоростта на зареждане ще бъде изключително бавна. 1xbet ще се отваря в рамките на няколко секунди, страниците ще се зареждат без някои графични изображения, което ще усложни процеса на залагане.

Често задавани въпроси

❱❱ Защо 1xbet не се зарежда с алтернативен линк?

Сайтът ще остане недостъпен от територията на България, докато не бъде премината процедурата по лицензиране.

❱❱ Как да вляза с VPN в 1xbet.com?

В BGBookies сме упоменали стъпките, които трябва да следвате, за да встъпите свободно в платформата за залагане.

❱❱ Мога ли да се регистрирам в 1xbet?

Да, използвайки прокси сървъри можете да посетите букмейкъра, да се регистрирате и да залагате неограничено на спорт, покер и казино.

❱❱ Достъпни ли са апликациите на букмейкъра?

Да, безплатните мобилни апликации на 1xbet са свободни за употреба, а линкове за изтеглянето им ще намерите в BGBookies.