1хбет Лого

1xBet Ревю

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Лесната регистрация, предлаганият начален бонус за новорегистрирани, големият брой опции за залагания и още много предимства правят онлайн букмейкъра 1xBet все по-популярен.

Освен залаганията, които включват залагания на живо, непрекъснатата поддръжка, виртуални и еСпортове, както и поддръжка с чат на живо и други възможност за бързи отговори на въпроси улесняват потребителите.

За допълнителна информация, както и за сравняване на решенията си за залагане с тези на други играчи, потребителите могат да обменят мнения във форума, където други играчи в сайта на 1xBet се интересуват от мненията на колеги, и да се възползват от съветите на опитните ползватели на сайта.

Нека разгледаме начина на регистриране и секциите на сайта на 1xBet, както и какво ще намерите в тях. Тук ще се спрем и на промоциите, както и на възможностите за залагане в 1xBet чрез мобилни устройства.

При проблеми с входа - виж тук

Регистрацията

1xBet регистрация

За да се регистрирате, в горния десен ъгъл ще намерите линк, който ще ви отвори прозорец за въвеждане на данните.

Ще трябва да въведете лични данни, а освен това и страната – България, както и промо код: BGBOOKIES

Регистрацията може да направите и чрез телефонен номер, чрез електронна поща или чрез профила си в социална мрежа.

След като попълните данните, както и каква валута избирате за депозиране, трябва да се съгласите с условията на 1xBet и да потвърдите, че сте пълнолетни.

Важен момент след създаването на акаунт в 1хБет е да верифицирате данните си, за това пишем подробно в нашата статия по темата.

Началният бонус

1xBet бонуси

Началният бонус за играчи, които са новорегистрирани, достига до 260 лева, или 130 евро.

Това е бонус, за получаването на който трябва да депозирате минимум 2 лева.

Той се превежда в акаунта ви след като направите първия си депозит.

За да получите по-голям бонус, трябва да направите по-голям депозит. Така ще се възползвате от по-голяма сума, която можете да използвате при залагания и игри.

Виж инструкции за отваряне на сайта

Настройките

До бутона за регистриране ще намерите бутона за настройки. Тук ще можете да направите следните настройки:

 • да изберете европейски вид или азиатски вид;
 • да изберете формата, който предпочитате за показване на коефициентите: американски, английски, десетични, Хонконг, индонезийски или малайски;
 • да изберете показване на смяна на коефициентите, както и да изключите тази опция;
 • да зададете или да изключите компактен изглед;
 • да включите показването на акумулатора за деня, на live акумулатора за деня;
 • да включите показването на пълен фиш;
 • да зададете размер на шрифта;
 • да показвате само спорта;
 • да се показват подсказките или да се изключи тази възможност;
 • както и още възможности, които ще улеснят използването на сайта, залагането и играта.

Секция спорт

1xBet Спортни залози

Несъмнено спортната секция е най-популярна, тъй като дава възможност за следене и залагания на срещи в различни спортове и първенства.

Всеки ден можете да намерите над хиляда мачове, на които да направите своите залози.

Изпозлвайки бутона „Филтър“ в левия горен ъгъл на страницата, можете да изберете дали да видите всички срещи, или да изберете часове или дни, за които искате да видите срещите.

Най-популярните спортове са подредени в горната лента, като в началото е футболът, след него хокей на лед, баскетбол, тенис, волейбол и т.н.

еСпортовете и видовете футбол – австралийски и американски, също са сред първите, които ще видите.

Използвайки бутоните за преместване надясно и наляво, ще можете да прегледате какви спортове предлага 1xBet, а те са наистина много.

Следва таблицата със срещите и първенствата, вдясно от които са колонките със залозите, които можете да направите. Можете да видите какви са коефициентите за всяка среща.

Под списъка от срещите, най-долу, ще видите типовете залози, акумулатори, хендикап и т.н. Те са показани в две колонки, като дясната е за срещи на живо. Най-отдолу са бутоните, с които можете да добавите залог към фиша си.

За тези, които искат да залагат и на други пазари освен спортни, също има възможности, например залози за телевизионни шоу програми.

Над лентата със спортовете ще видите бутона „Спорт“ с възможност за отваряне на падащо меню. Тук имате възможност да изберете и видите мача на деня, да видите резултатите от първенствата, да отворите борсата за залози, както и да отворите страницата „Конструктор“. Тук ще видите таблица на срещите, групирани по спортове, както и коефициентите. Вдясно от таблицата се намира по-малка таблица, в която можете да отбележите прогнозите си за отбор 1 и отбор 2 в избраната от вас среща.

Срещи на живо

1xBet Срещи на живо

Бутона „На живо“ ще откриете в най-горната лента. От тук можете да изберете една от опциите: да заложите на победа на избрания от вас отбор, да наблюдавате и залагате на бой на петли, Multi-Live, да преглеждате Live, да следите срещи в е- спортове.

Когато изберете залагане на победа, ще видите какви срещи ви предлага 1xBet за тази опция.

Multi-Live ви дава възможност да създадете своя страница, като използвате посочените в тази секция онлайн срещи и добавяте от тях за създаване на ваш списък. Тук ще можете да залагате на избраните от вас срещи едновременно.

Борсата за залози

Когато отворите борсата за залози от бутона „На живо“, ще видите дълъг списък от срещите, които предстоят, с деня и часа на започване.

До някои от срещите ще видите изображение на стълбова диаграма. Това е статистика за срещата, която ще ви бъде полезна при залагането. След колонката със срещите са колонките със залозите, като за всеки залог и всяка среща е посочен коефициентът.

Възползвайте се от коефициентите, които ви предлага 1xBet. Те са сред най-добрите в онлайн залаганията.

Това се отнася на първо място за футбола, който е в центъра на вниманието при спортните онлайн залагания.

Анализирайки дадения коефициент, ще можете да изберете и вида залог, който ще бъде най-благоприятен за вас. За това ще ви помогне и статистиката за дадената среща, както и вашият опит. Така можете да заложите на победителя в срещата, на това, кой ще отбележи първия гол, колко гола ще бъдат отбелязани в срещата, и т.н.

За всеки спорт имате същите данни, статистика, видове залози, коефициенти. Например за тенис можете да залагате на победителя за всеки от геймовете, за резултата от всеки сет, и т.н.

Прегледи Live

Избирайки опцията от бутона „На живо“, ще видите таблица със списък на предстоящите срещи; за всяка от тях е посочено от кое първенство е.

Списъкът започва със срещите за деня, но можете да изберете и показване на списък за следващия или някой от дните след него.

Ако не можеш да влезеш в сайта - виж тук

еСпортове

Тази секция е от интерес за любителите на този вид електронни игри, които им дават още една възможност да се насладят на любимите си спортове.

Списъкът на срещите се намира вляво. Горе вдясно ще видите екрана с избраната от вас среща. Ще можете да видите какви залози са направени и съответно вие да направите своя залог.

Виртуални спортове

Секцията за виртуални спортове се намира най-отдясно на горната лента с менюто. Тук ще можете да залагате на срещи на компютърни игри, като FIFA, тенис, кеч, Формула 1, и др.

Ще намерите редица опции за залагания. Възможността да следите картина за всяка среща ще направи изживяванията реалистични и вълнуващи, както при залагания за реални спортни срещи.

Фишът за залагания

При отваряне на спортната секция и някой от разделите чрез бутона „На живо“ в горния десен ъгъл ще виждате фиша, в който трябва да попълните залога си.

За тези, които нямат никакъв опит, е бутонът „Как да направите залог“. Всъщност е много просто – кликвате върху коефициента и залогът ще се появи във фиша ви.

Във фиша имате и опция „Моите залози“, в която ще видите залозите, които сте направили.

Залагания за потребители на Telegram

Сред иконите в горния ляв ъгъл ще намерите икона със стрелка. Това е логото на Telegram – безплатен месинджър, който се използва на смартфони и на други устройства, и чрез който се обменят не само текстови съобщения, а и медиа файлове, в различни формати.

Възможността за използване на Telegram е нова услуга, специално за тези играчи, които ползват Telegram.

След като влезете в профила си в Telegram, намерете букмейкъра: @bot1xBetBot, а след това следвайте указанията, за да можете да залагате.

Секция „Промоции“

Едно от предимствата на онлайн букмейкъра 1xBet са промоциите. Те започват с началния бонус за нови клиенти, но трябва да следите и секцията „Промоции“, за да не изпуснете привлекателни предложения.

Между предлаганите промоции са „Късметлийски ден“, която наистина ще превърне деня в уникален, с късмета ви в залагането.

Голямо предизвикателство е промоцията „Надиграй 1xBet“. Надиграването е за игри в секцията „1xGames“.

Бонусът, който можете да получите, е до 100 евро. Минималният депозит, който трябва да направите, за да участвате в промоцията, е 1 евро, а освен това в профила си трябва да отметнете вземането на участие в бонус.

Трябва да проверите кои игри са включени в промоцията, а освен това, както към всеки бонус, има условия, които трябва да изпълните.

За този бонус условието е превъртане 35 пъти за 24 часа след като сте получили бонуса, чрез игри.

Добре е да прочетете пълния списък от условия, за да сте напълно запознати с тях.

В секция „Промоции“ ще намерите и бонуси за дадени дни от седмицата, които могат да се превърнат в много специални, когато получите бонуса и го използвате.

Особено си струва да следите ежедневните промоции, които се наричат „Мач на деня“. В промоцията за мача на деня ще намерите най добрите предложения – те са с увеличени коефициенти и с увеличени максимални залози, затова не са за изпускане.

Секция „Слотове“

Сред игрите, слотовете се радват на най-голяма популярност.

Сред предложенията на 1xBet ще намерите не само групирани в раздели „Нови“, „Популярни“ и „Любими“, но и Live, 3D, както и джакпот слотове.

Затова всеки играч ще намери подходящи слотове за игра от множеството предложения на букмейкъра.

Можете да търсите и по разработчици, започвайки с лидерите в създаване на слотове като Play N'Go, NetEnt, PlaySoft и редица други. Представянето на голям брой разработчици гарантира разнообразие от слотове.

Можете да изберете да играете дадения слот безплатно, което е много удобно, ако сте начинаещи.

За играчи с опит е играта със залагане с реални средства. За да ви вдъхновяват, най-долу на екрана ще се появяват последните печалби – сумите, спечелени от играчи, както и игрите, в които са спечелени.

Можете да прегледате списъка от игри, за всяка от които има цветно лого, и като изберете варианта да се покажат на цял екран.

Сред заглавията ще видите на първо място „Atlantis”, “Bonanza”, “Neptune's Kingdom”, “The Asp of Cleopatra”, и т.н.

За любителите на игри онлайн с мобилно устройство също има голям брой слотове – ще видите знака за достъпност чрез мобилно устройство към много от игрите.

Не пропускайте да се запознаете и с размерът и правилата на Началния Бонус Казино в подробната ни статия тук.

Казино на живо – Live Casino

В секцията за игри на живо ще намерите игри на блекджек, рулетка, холдем покер, както и възможност за избор по разработчик. Несравнимо е удоволствието да се играе с дилъри на живо.

Секция 1xGames

1xBet Слот игри

Това е секция, в която ще намерите различни игри. От менюто можете да изберете вида игра, който предпочитате. Освен първата опция, с която ще видите списъка на всички игри, можете да търсите в групите на популярни игри, игри с карти, слотове, както и други интересни групи. За новаците е групата на лесни игри, а за тези с опит има специална група на трудни игри.

Игрите с високи коефициенти предлагат предизвикателство, но и възможности за по-големи печалби, със заглавия като „Witch: Game of Thrones”, “Dragon's Gold”, “Reel of Gods”, и др.

В групата на настолните игри ще намерите солитер, домино, бакара, бура и други.

За да допълни възможностите за игри за различни предпочитания, 1xBet предлага и класически и кратки игри.

Когато отворите секция 1xGames, ще намерите много игри, които да отговорят на предпочитанията ви. А най-долу ще виждате информация за последните печалби в тази секция, в какъв размер са и кои са щастливците.

Секцията 1xBonus

Това е важна секция за всички играчи, тъй като тук ще намерят бонус календар, за да знаят кога могат да се включат за получаване на бонуси.

Отляво ще намерите линк към информация за бонус игрите, а под него е бонус календарът.

От дясната страна е линк към магазина за промо код, където можете да разменяте натрупаните от вас точки за промо кодове, а под него е линк за джакпот игрите.

Повече за 1xBet - линкове към социалните мрежи и още много полезни връзки

Тези, които искат да намерят информация и профилите на 1xBet във Фейсбук, Туитър и Инстаграм, лесно могат да направят това, като изберат линковете в най-дясната част на горната лента с менюто със заглавие „Повече“.

Освен това в този раздел ще намерите връзки към лотарии, тото, бинго, към борса за криптовалути, към още игри, към резултати и резултати live, към статистика, към покер, както и към ТВ игри и към виртуални спортове.

Поддръжката

Докато разглеждате или използвате сайта на 1xBet, в долния десен ъгъл ще се вижда иконата за чат на живо. Това е най-бързият начин за получаване на информация. Когато кликнете върху иконата, ще отворите екрана на чата. Можете да въведете и изпратите въпроса си, на който ще получите бърз отговор.

Освен това отдолу на страниците ще виждате телефонен номер за връзка, който също можете да използвате при затруднения или ако искате повече информация.

Използвайте линка „За контакти“ в долната част на сайта, отляво. Освен отделните електронни адреси за връзка с екипа за общи въпроси, за реклама, службата за сигурност, финансовия отдел, можете да отправите запитване, като попълните формата на сайта, под списъка с електронни адреси.

Мобилни приложения

Мобилни приложения в 1xBet

Сайтът на 1xBet има мобилна версия, която е удобна за играчите, използващи мобилни устройства. В мобилната версия горе вдясно ще видите бутона за регистрация и този за вход.

Най-отгоре са логата на игрите, които могат да се играят от играчи, отворили сайта с мобилно устройство.

Под тях следва списъкът на спортните срещи, на които могат да се направят залагания. До бутона „Спорт“ в лявата страна е бутонът „На живо“.

Приложението за PC 1xWIN за ускорени залагания и пестене на мобилни данни

Ще намерите линка към това приложение в горния ляв ъгъл на сайта. Преди да започне дадена спортна среща или когато залагате на живо, това приложение ще ви бъде много полезно, както за ускоряване на залагането, така и за пестене на мобилни данни.

Можете да използвате 1xWIN за залозите на спорт, за тези на живо, за тото, за ТВ игри, за 1xZone. Залаганията са опростени, а актуализирането на коефициентите на живо ви гарантира осъвременена информация, която да използвате в залагането.

Не е задължително да сте клиенти на 1xBet от известно време, можете да го изтеглите дори и ако сте нови клиенти.

Специалният браузър на 1xBet, който можете да свалите за бърз достъп до сайта

Използвайте възможността да свалите браузъра, който е компактен и ще ви предложи опростено и лесно използване на сайта, за по-лесни и по бързи залагания. Това е браузър за устройства с версия на Андроид минимум 4.1. Използвайте третата икона отляво надясно в горния ляв ъгъл на сайта, за да отворите страницата за мобилни приложения и за браузъра.

Мобилни приложения за използване на 1xBet

Кликвайки върху третата икона отляво надясно, в горния ляв ъгъл на сайта, ще отворите страницата с линкове за мобилни приложения.

Друг начин е от мобилната версия: най-долу ще намерите линкове към мобилните приложения за устройства с iOS и за такива с Андроид. Приложенията са безплатни; първото може да се изтегли от App Store, a приложението за Андроид може да се изтегли от линка.

Освен възможността за достъп до залагания по всяко време, използването на мобилни приложения гарантира и следните предимства, предоставени от 1xBet:

 • по-високи коефициенти за топ спортни срещи и топ първенства
 • бърз достъп до историята на залозите, които сте направили

както и много приятни и вълнуващи часове с 1xBet.

Видео каналът на 1xBet

Ще отворите видео канала от линка в долната част на сайта, отдясно. Тук можете да преглеждате видео резюмета за предстоящи срещи, които са в центъра на вниманието сред запалянковци и играчи, а също така да намерите анализи на вече изиграни срещи.

Още една вълнуваща възможност е тази за участие в турнир, който се провежда в тази секция.

Линковете в долната част на сайта

Не пропускайте да се запознаете с това, което ви предлагат линковете в долната част на сайта. Тук от дясната страна ще намерите линкове за:

 • проверка на фиш
 • мобилна версия
 • начин на плащане
 • статистика
 • резултати, включително и резултати live

От лявата страна ще видите линковете с информация за 1xBet, за контакти с поддръжката, за видовете залози.

Плащания

Плащания в 1xBet

Линкът към плащанията се намира отгоре, вляво, когато изберете иконата със знака на долар. Тук вляво ще видите начините на плащане, от които можете да избирате:

 • банкови карти
 • електронни портфейли
 • мобилни плащания
 • с пари в брой
 • предплатени карти
 • банкови преводи

и други.

Следващите две колони са за депозиране на средства и за теглене. След избора на начин за плащане можете да изберете дали ще депозирате, или ще теглите средства.

Разнообразието от начини, чрез които можете да извършвате депозирания и тегления, ви гарантира намирането на предпочитания от вас начин.

Тегленията се извършват чрез начина на плащане, който сте избрали за депозиране. Въпреки че сред начините за плащания е и този чрез криптовалути, той вече не се предлага.

За 1xBet

Това е руски букмейкър, който все още няма лиценз за България. Но чрез огледални линкове можете да влезете в сайта и да залагате в него. Сред 40-те езици, на които се поддържа 1xBet, е и български. Броят на езиците е голям, тъй като се предлага за играчи от редица източноевропейски страни.

Онлайн букмейкърът се предлага за играчи от Източна Европа. Това, че все още няма лицензиране за България, не означава, че трябва да се безпокоите за сигурността на залаганията си. Компанията е лицензирана и се следи от основните международни контролиращи органи за онлайн букмейкърите.

Решения при проблеми с вход в сайта на 1xBet

Заключение

Използвайки 1xBet за спортни залагания и игри, получавате множество предимства, събрани в едно:

 • много голям избор от спортни събития, включително събития на живо;
 • отлична Казино Секция;
 • много добри коефициенти за залаганията;
 • разнообразие от игри в секцията 1xGames и в Live Casino;
 • мобилна версия за залагания и игри;
 • приложение за PC за ускорени залози;
 • отлична непрекъсната поддръжка и възможности за свързване чрез чат на живо, по имейл или по телефон;
 • постоянно обновяване на информацията за осигуряване на надеждни прогнози;
 • сигурност на залаганията и игрите;
 • удобни плащания, с възможност за различни начини, чрез банкова карта, електронен портфейл и други.