Залагане на равен резултат

Залагане на равен резултат

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ето какво споделя един от експертите по залагания по този въпрос. Той е наблюдавал как играчи залагат и е обсъждал стратегиите на залагане с приятелите си, а след това е изпробвал тези стратегии на практика. Установил е, че при залагане на фаворит се губят много колонки със залози, когато мачът свърши с равен резултат.

Но защо да не заложите на равен резултат, за разнообразие. Лесно е да се каже и също така лесно е да се осъществи.

Трябва да имате система за залагане, например 6 от 8. Или по-добре 4 от 8, при това само за избрани кандидати за равен резултат.

Разбира се, за този подход единичната цена на фиша трябва да е относително висока. Например, при общ залог 35 лева цената на един билет е 0.50 лева за 70 индивидуални залози.

Например:

  1. За залог от 35 лева и 4 от 8 при x=3.20 (3.20 е общият среден коефициент) ще си върнете сумата на общия залог (малка печалба), ако познаете 4
  2. Ще спечелите приблизително 230 лева, ако познаете 5
  3. Ще спечелите приблизително 750 лева, ако познаете 6
  4. Ще спечелите приблизително 1800 лева, ако познаете 7
  5. Ще спечелите приблизително 3600 лева, ако познаете 8 от 8. Но да познаете 8 от 8 е крайно невероятно!

Някои от вас могат да помислят, че е много трудно тази стратегия да проработи, но повярвайте на експерта – ако играете по този начин, разбира се, с достатъчна доза интуиция, ще постигнете много добри резултати с тази система.

Ето един пример с мачове от 2006 година:

Премиер лига – 4 равни резултата

Шампионат – 4 равни резултата

Лига 1 – 4 равни резултата

А има и дни, в които резултатите са още по-добри.

От резултатите от всички тези мачове поне 6 са били повече или по-малко предсказуеми. Въпреки че вече много пъти е подчертавано, нека подчертаем още веднъж, че трябва да обръщате внимание на дербита, на силни отбори с двойни трудности поради игра за купа, ШЛ или ЛЕ и т.н. Освен това, възползвайте се от всякакви източници, които ви дават повече информация за отборите.

И на края – при добрите букмейкъри е възможно постигане на повече от X=3.20. А за високи коефициенти за равни резултати следете Bet365.