Успешни залози на Баскетбол

Успешни залози на Баскетбол

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ако и вие сте такъв, то тази статия ще ви даде важни напътствия, които да ви осигурят стабилен старт в онлайн залозите. Прочетете нашите съвети, за да бъдете подготвени за успешни залози и висока успеваемост от баскетболни прогнози.

Кои първенства да изберем?

Баскетболни първенства - NBA

Онлайн букмейкърите добавят почти всички професионални първенства и турнири. В програмите на световните компании попадат дори българската национална лига, румънският шампионат и други по-непопулярни състезания.

Съветваме ви, обаче, да подхождате с внимание при избор на събития за прогнозиране. Избягвайте първенства, за които няма информация. Няма как да създадете обоснован и оправдан залог, ако не се уповавате на новини и факти.

Разбира се, насочете се към НБА. По време на целия сезон ни залива каква ли не информация, включваща контузени и наказани състезатели, календар с идните срещи и пълна статистика на участващите тимове.

Официалният сайт на първенството постоянно добавя нови превюта и прогнози за предстоящите мачове. Това ще ви подготви за осъществяване на основателен залог, крепящ се на аргументи и доказателства.

Освен НБА, може да се доверите на още няколко водещи европейски първенства.

Сред тях попадат испанската Лига Ендеса, италианската Лега А, както и шампионата на южната ни съседка – турската Супер лига. Препоръчваме да се създават залози от изброените турнири, а най-правилният вариант е, ако насочите усилията си към конкретна лига и залагате единствено на нея. Тогава успехът ви е гарантиран.

Букмейкъри, които приемат баскетболни залози

Няма световен букмейкър, който да не предлага подобен тип спортни залози.

Баскетболът се слави с толкова голяма популярност, че евентуалното му отсъствие от програмата ще наруши имиджа на компанията.

Представили сме ви класация с най-добрите букмейкъри за баскетболни залози:

На първата позиция поставяме английския букмейкър, който за поредна година бе най-активен в предлагането на баскетболни залози. В тиражите му присъстват над 100 първенства, а пазарите засягат както стандартни опции, като краен изход и сбор точки, така и вариативни азиатски линии и хендикапи. В допълнение към всичко това получавате опции за промяна на залог, активен кешаут през цялото време и възможност за подсигуряване на живо.

Българската компания толерира баскетбола, тъй като висок процент от залагащите на спортни събития го предпочитат. Ако следите отблизо родното първенство, то Ефбет е правилното място за вас. Букмейкърът добавя всички мачове от шампионата и купата на България, без да ограничава пазарите. Основна причина е партньорството му с баскетболната федерация.

Betfair

Английският букмейкър предлага атрактивни опции за залагане и полезни инструменти, които да предотвратят евентуални загуби. За разлика от други сайтове за залози, betfair изплаща печалби на база крайния резултат, включително продълженията. Това увеличава шансовете ви за успех, тъй като опцията за равенство не съществува.

Букмейкърът по-отскоро функционира на родния пазар, но за краткото си съществуване се доказа, като водеща платформа за баскетболни залози. Налични са събития от упоменатите първенства както преди началото им, така и на живо.

Избери букмейкър и стартирай с топ баскетболни залози

Ръководство за баскетболни залози

Накратко ще се опитаме да ви внедрим в света на баскетболните залози, като ви запознаем с основните термини, използвани от букмейкърските къщи.

Залагащите трябва да са наясно с всички обозначения, маркети и коефициенти, за да могат своевременно да реагират при залози на живо или да бъдат подготвени за разнообразни предварителни залагания

Краен изход

Едва ли се нуждае от дълго обяснение. Пазарът се използва за предвиждане на крайния победител в срещата. Някои компании изплащат печалби на база редовното време, а други след изиграване на евентуални продължения.

Победител в четвърт 

Подобен на горния пазар, с разликата, че прогнозирате само конкретната четвърт от мача.

Победител в полувреме 

Да, има и такъв тип залог. При него се налага да дадете предвиждане за резултата след първите две четвърти.

Брой точки 

При този пазар има две опции за игра – под и над. Спрямо вашите очаквания, поставяте залог дали сборът на точките от двата тима ще премине обозначената граница или това няма да се случи.

Хендикапи

В баскетболните залози хендикапите се изчисляват на база разликата в точките. Така например, ако заложите на победа за Минесота Тимбъруулвс с - 4.5 точки, отборът трябва да спечели срещата с поне 5 точки разлика, за да се окажете печелиш. Когато даден отбор получава хендикап с плюс пред него, то това е предимството, което му е дадено преди началото на мача, т.е загуба до тази линия няма да се счита за неуспешен залог.

Печеливш марджин

Наименованието на този пазар ще го срещнете по два начина – марджин или разлика. Вашата задача е да определите в какъв интервал ще бъде победата за единия от отборите.

Кой ще стигне първи до?

Метод, който навярно сте срещали при футболните залози. Тук се използва със същата цел – предвиждане на тима, който пръв ще достигне до заветната граница – 20, 40, 60 точки.

Стратегии за баскетболни залози

Стратегии за баскетболни залози

Завършваме ръководството с най-важната част – съвети за успешни баскетболни залози в интернет.

Вярваме, че ако следвате стриктно отправените предложения, ще увеличите драстично успеваемостта си.

Освен познатите методи, като следене на статистика, четене на новини, ние ще ви покажем още няколко практични начина за залагане на баскетболни мачове.

Не отписвайте аутсайдерите

В баскетбола всичко е възможно.

Не винаги аутсайдерите се оказват на губещата страна.

Може да сведете броя на изненадите, като анализирате моментното състояние на двата тима.

Понякога фаворитите влизат изморени в срещата, особено, ако наскоро са имали изтощителен двубой или им предстои по-важен сблъсък.

Не разчитайте на историята

Начинаещите в залозите масово залагат на тимове със славна история, без да се интересуват от моментното им състояние.

Пример за това бе ЛА Лейкърс в последните години, който завърши на последното място в НБА.

През пролетта на 2018-та българският Академик изненада много залагащи със слабите си резултати, но разбира се, това бе очаквано, след като главният инвеститор напусна клуба.

Още една причина, поради която трябва да осъществите цялостен преглед на срещата преди да направите краен залог.

Залагане на общ брой точки

Завършваме със стратегия, засягаща един от най-популярните пазари.

Общият брой точки е любим на много специалисти.

Трябва да сте наясно, че в срещите от европейските първенства и турнири границата на точките е значително по-ниска, спрямо тази в НБА.

Освен качеството на игра, друга основна причина е продължителността на мачовете.

В Европа те са стандартни – 4 части по 10 минути, докато в американския шампионат са удължени с по 2 минути за всяка четвърт.

Обикновено в НБА тимовете надхвърлят 200 точки.

Най-резултатните отбори зад океана са Голдън Стейт, Хюстън Рокетс и Кливланд Кавалиърс.

Когато правите залог за брой точки, търсете срещи с по-равностойни отбори. Такива с изявени фаворити не винаги се оказват резултатни, поради отпускане на по-добрия отбор, след като поведе с голяма преднина.

Спортни Залози