Уинбет Лого
Спортен Джакпот от Уинбет

Спортен Джакпот от Уинбет

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Футболните събития постепенно се завръщат в програмата на WinBet. От този уикенд ще наблюдаваме Първа и Втора Бундеслига, беларуската Премиер лига, шампионата на Фарьорските острови, както и някои по-непознати състезания.

Наличието на повече двубои подтикна Уинбет да стимулира залагащите на спорт с иновативно предложение. Всеки уикенд букмейкърът ще дава супер джакпот при правилно прогнозиране на 15 мача. Кои са срещите от тиража и каква е стойността на джакпота, ще разберете в специално създадената страница “SuperJack”.

Условия за участие

 • SuperJack наподобява Тото 1 на спортния тотализатор. Включени са 15 футболни срещи, на които може да се залага с 1, Х или 2. За спечелване на джакпота, залагащият трябва да предвиди коректно всички събития.
 • Минималният залог е различен за всеки тираж, но по всяка вероятност ще е в диапазона между 0.50 и 1 BGN. Можете да комбинирате двойни и тройни знаци, но това ще рефлектира върху размера на общия облог. Например, ако сте добавили двоен знак към един мач, тоест маркирали сте опции 1 и Х, залогът ще бъде умножен по 2. При участие с тройни знаци – облогът се умножава х3 за всяка налична тройка. В електронния фиш ще откриете информация за общата стойност на залога.
 • Не можете да пропускате среща. Трябва да отправите прогнози за всеки един от включените сблъсъци, без изключение.
 • Не се налага ограничение в количеството на SuperJack залозите. Имате право на неограничен брой фишове, които участват за мега джакпота.

Допълнителни правила

Нека накратко да обобщим правилата за участие в супер джакпота:

 • Минималният квалифициращ залог е на стойност 1 лв.;
 • Приемат се залози единствено с реални суми. При използване на бонус баланс – няма да се класирате за SuperJack;
 • Фишове, които са били затворени с Cash Out, не се класират за бонуса;
 • Можете да комбинирате повече от един изход на мач. Например, ако се колебаете между победа за домакина и равен, заложете на 1 и Х;
 • Организаторът на спортния тотализатор (б.а. – визираме Winbet) определя наградата преди стартиране на съответния рунд;
 • С участието си в SuperJack се съгласявате, че името и снимка на лика Ви ще бъдат използвани за реклама, ако спечелите;
 • Възможно е достъпът на клиент до SuperJack да бъде ограничен при системно нарушаване на условията.

Награди и първенства

Наградата за първия тираж е 15,000 BGN. Ако бъдат излъчени двама или повече печеливши участници, стойността на джакпота се разделя помежду им.
Първи тираж на Super Jackpot /16-17 май/

Тотализаторът стартира на 16 май, а първият му тираж съдържа 15 футболни срещи. Включени са всички мачове от Първа Бундеслига, включително и такива, при които крайният изход изглежда по-лесен за отгатване (например: Унион Берлин – Байерн Мюнхен).

Програмата включва още четири мача от второто ниво на Германия. Ще трябва да прогнозирате изхода на срещи, в които участват трите топ клуба – Арминия Билефелд приема 1899 Оснабрюк, а Хамбургер и Щутгарт гостуват съответно на Гройтер Фюрт и Веен Висбаден.

В най-долната част на списъка откриваме два мача от елита на Беларус. Премиер лигата продължава с пълна сила, а добавените сблъсъци са Белшина – Витебск и Динамо Минск – Ислоч Минск.

Необходимо е да направите своите прогнози до 16:30 часа на 16 май.