Уинбет Лого
Чат на живо в Winbet

Чат на живо в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Всяка фирма, която развива своята дейност в третичния сектор, се опитва да осъществи пряк контакт със своите клиенти. Това е правилния модел, който трябва да бъде следван, за да се получи качествен продукт. Потребителите са мерило, затова колко успешно се развива дадена компания.

Родният букмейкър Уинбет също вярва в тази идея. Именно това е причината за създаването на лайв чат, в който служителите се грижат за обслужването на играчите.

Участието в Winbet.bg се осъществява с реални пари, така че е възможно да възникнат спорове, проблеми и въпроси при теглене на суми, които се разрешават по мирен начин, чрез чата на живо.

Къде да открием чата на живо?

Чат в Winbet

Опцията функционира за всички посетители на Уинбет. Дори да нямате регистрация, чатът ще бъде активен за вас. Така лесно може да се запознаете с конкретна услуга на букмейкъра. Бутонът се намира в долната дясна част на сайта. Отваря се pop-up прозорец, чрез който да стартирате чат сесия. Необходимо е да се представите на екипа, като въведете име и имейл.

Обособено е поле за съобщение, в което трябва да се въведе въпросът. Разработен е чат на живо за мобилни устройства. Отново има подобен бутон, който се движи заедно със скролера. За разлика от много други онлайн букмейкъри, Уинбет са реализирали практична услуга, която потребителите да използват в удобен за тях момент.

Допълнителни опции към чата

Добавени са няколко функционалности с цел улеснение на потребителите:

  • Опцията за звук ви позволява да получавате известия, когато служителят е отговорил на запитването ви.
  • Приспособена е система за прикачване на файлове в случай, че желаете верификация през чата на живо.
  • Ако смятате, че предоставената информация е важна за вас, може да я запазите, като копие на мейла си.
  • На последно място ще споменем опцията за оценяване на модератора. При добро и качествено обслужване оставете палче нагоре за съответния служител.

За какво да го използваме?

Winbet чат на живо

Препоръчваме използването на чата да е свързано с участието ви в Уинбет. Отделът свързан с обслужване на потребителите е оторизиран да дава информация единствено за предоставените от компанията услуги. Не злоупотребявайте с търпението на служителите. Е

то няколко примера, за които може да използвате съпорта.

Верификация на акаунта

Този процес може да бъде извършен през чата на живо. Персоналът ще ви уведоми кои са нужните документи. Чрез формата за изпращане, вие прикрепяте снимките и изчаквате тяхната проверка.

За проблем с профила

При неяснота около регистрацията или проблеми свързани с акаунта, се допитайте до подходящите лица. Ще получите пълни и точни разяснения. Тук включваме и варианта, при който сте забравили името и/или паролата си за достъп.

Неуреден залог

Поради лоши метеорологични условия или други обстоятелства, спортните събития биват отлагани. В подобни случаи използвайте чата на живо, за да се информирате за новата дата на двубоя. Също така ще получите отговор до колко време залогът ви ще бъде уреден.

Помощ за бонусите

Офертите са обвързани с правила, които често остават неразбрани за потребителите. Те се нуждаят от допълнителна помощ, която е свързана превъртането на бонуса. Прочетете ревютата от BGBookies или пишете в чата на живо на Winbet за повече детайли около дадена промоция.

Какви са другите опции за контакт?

Съществуват и други начини, чрез които да осъществите надежден контакт с екипа на Winbet.bg. Постоянно се следи имейла за постъпили нови въпроси.

Пишете на “Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.” , като впишете и своя никнейм, за да могат служителите да реагират по-бързо на вашия проблем.

Другият начин е чрез телефона за поддръжка на клиенти. Ще го откриете изписан в горния десен ъгъл на сайта. Работи 24/7, така че не се колебайте и се свържете с представител на Уинбет.

Преди да използвате, който и да е начин, потърсете отговора в създаденото от букмейкъра ръководство.

Ние от BGBookies отговорно заявяваме, че обслужването на Winbet е на световно ниво. Създадени са различни методи, чрез които потребителите се свързват директно с представител на компанията.Собствениците на компанията са се погрижили в нея да работят млади и амбициозни хора, които ще ви помогнат за по-бързото адаптиране към платформата.

Не се притеснявайте, независимо какви са вашите въпроси. Задайте ги в чата на живо и за броени минути ще получите желания отговор.