Уинбет Лого
Залози на футбол в Winbet

Залози на футбол в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Представяме ви най-използвания метод за залагане в интернет. Статистическите данни показват, че челното място се заема от футболните залози. Те са широко разпространени и се радват на много почитатели. Участието в тях е лесно, а печалбите не зависят само от късмета. Ако залагащият разполага с нужните познания, може да заработи страхотни суми.

Уинбет е един от букмейкърите, които предлагат специална платформа за феновете на футбола. Добавят се бонуси, даващи допълнителни шансове за печалба.

Залозите се извършват с реални пари, които клиентът трябва да депозира в сметката си. Всичко се случва за броени секунди. Няма забавяния при изплащанията на печалби. Тегленето се осъществява по удобен за потребителя начин. Сами решавате как и на какво да залагате.

Футболни шампионати и турнири

Футболни залози в winbet

В тиражите винаги присъстват събития от най-различни първенства. Създадено е с цел по-голяма пъстрота и богато изобилие от възможности за залог. Радостната новина е, че българският букмейкър Winbet също работи в полза на потребителите и ги радва с двубои от цял свят.

Следени са, както водещите шампионати на стария континент, така и мачове от Австралия, Азия и други краища.

Тиражите често включват и срещи от по-долните дивизии. Така например, английският футбол присъства в пълния си блясък.

Налични са опции за залог, дори на двубои от 4-то и 5-то ниво. Изготвянето на прогнози за тях е по-трудно, но все пак има хора занимаващи се с това, така че те не биват ограничавани от Уинбет.

Колкото по-богата е програмата, толкова по-лесно е за клиентите на платформата да създадат правилната комбинация. Тя не винаги се увенчава с успех, но шансовете нарастват драстично.

Изпълнението на стратегии ще бъде по-прецизно, а успеваемостта значително ще се повиши.

Може да прегледате стратегиите в BGBookies, които са разработени от нашите анализатори. По-голямата част от тях са насочени към залагащите на футболни двубои, така че в Уинбет те биват лесно изпълними.

Пазари и опции за игра

Онлайн букмейкърите се усъвършенстват и подобряват предлаганите услуги. Включват нови възможности за залог, които преди години бяха мираж. Потребителите на Winbet.bg вече имат пълен достъп до всеки детайл от футболната игра.

Позволени са залози, дори на статистически показатели, като корнери и картони. Присъстват различни видове комбинации, предлагащи много високи коефициенти.

Бройката на пазарите е изписана до самата среща. В повечето случаи те достигат изключително висока граница, особено, ако срещата е от топ първенство или е с по-голям заряд. Създадено е разделение за по-бързо откриване на желаната опция.

Основни пазари 

Най-използвани сред клиентите на букмейкъра. Предлагат традиционни опции, като краен изход, оувъри, голове в двете врати, хендикапи, бройката на голове от даден отбор и т.н. Уинбет изгражда линиите и коефициентите за конкретното събитие, спрямо статистиката и показателите на отборите.

1-во и 2-ро полувреме 

 • Подобни опции, като основните пазари, но тук интервалът е ограничен само до една част от мача.
 • Прогнозирате развоя на срещата само за конкретното полувреме.

Комбинации

 • Уинбет зарадва родните потребители с това си предложение. В тази част са включени комбинации, като мачбет и брой голове или мачбет и голове в двете врати.
 • За дадени сблъсъци има пазар „развитие на срещата”, чрез който залагащите прогнозират кой ще отбележи първи и как ще завърши двубоят.

Специални залози в Уинбет 

 • Тази част на платформата я отличава от много други букмейкъри.
 • На едно място са включени куп интересни събития за всеки мач, като интервали за голове, резултатно полувреме, голове в двете части и т.н.

Азиатски голове и хендикапи

 • Все повече родни потребители се възползват от предоставените азиатски пазари.
 • В Уинбет ще получите богато изобилие от линии, в полза и срещу даден отбор.

Пазари за картони и ъглови

 • Ако не сте уверени в крайния резултат, може да заложите на някой от статистическите показатели.
 • Обикновено те са налични за мачове от по-популярните първенства.

Пазари за играчите 

Услуга, предназначена за фенове, които симпатизират на дадена фигура от отбора.

 • Бройката на пазарите никак не е малка. Ще забележите, че дори за българските двубои тя е над 400.
 • В зависимост от вашите очаквания, може да създадете уникален фиш или да пуснете система с най-различни пазари. Без ограничения в комбинациите.
 • Разбира се, не трябва да имате повече от една опция за конкретен сблъсък, като най-използваната опция е залог в права колонка.

За детайл

 

Бонуси за футболни залози

Начален бонус за футболни залози

От компанията гарантират, че ще получите и други промоции, ако залагате редовно в сайта. Дори още след регистрация, получавате допълнителен бонус към депозираните средства.

Вие решавате как да се възползвате от тях, но трябва да следвате условията. Футболните залози позволяват превъртане на бонуса.

Налични са и други предложения, като ежеседмично презареждане, ако сте банкрутирали (нямате средства в акаунта).

Цялостна оценка

Като цяло, отношението на компанията към клиентите е топло и приветливо. Екипът се грижи за потребители, които са пристрастени. Не се насърчава постоянното залагане в сайта. Букмейкърът работи в полза на залагащите и техните нужди.

Лица, които се опитват да манипулират системата, биват наказвани. Залозите на футболни мачове са приятни и се случват по избран от потребителя начин.

Наличен е кешаут, ако решите да прекратите активните си залози, разработен е софтуер за автоматично изчисляване на печалба от системи пълно комбиниране.

Функционалността на Уинбет е голяма и по отношение на мобилността, чрез приложенията за мобилни устройства, така че дали ще спечелите, зависи единствено от вас.

В случай, че имате интерес да разберете детайлно целия процес по създаване на залог в Уинбет - вижте статията ни Как се залага в Winbet.