Уинбет Лого
Теглене на средства от Winbet

Теглене на средства от Winbet

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

WinBet е сред онлайн букмейкърите в България, които предоставят най-много възможности за залози - техният спортен раздел е изключително богат, като също така налични са стотици казино игри, както и дисциплини в секцията виртуални спортове. Широката гама от хазартни продукти в букмейкъра е предпоставка за чести печалби за потребителите на сайта. Когато спечелите, вие може да направите Уинбет теглене и да прехвърлите спечелените пари в личната си банкова сметка или онлайн портфейл за разплащане. Букмейкърът предлага много начини за изтегляне на пари, като в тази статия ще ви разясним всичко най-важно около процеса на теглене.

Какво е нужно, за да започнете теглене на пари от Winbet

За да направите теглене от сметката си в WinBet, естествено трябва да сте си създали профил в букмейкъра и да сте направили печалба. Но също така преди теглене има една много важна процедура - верификация на акаунта. Всеки играч е нужно да верифицира УинБет профила си. Ако не го направите, няма как да изтеглите печалбите си. Верификацията се състои в това да изпратите сканирани копия / снимки на документи за самоличност до екипа на букмейкъра. Вие може да се верифицирате с лична карта например, като документите се изпращат директно в сайта на букмейкъра от съответния раздел за това.

Всички условия да направите теглене в УинБет

 • Да имате открита сметка в букмейкъра;
 • Да сте реализирали печалба;
 • Трябва да сте разиграли вашия бонус - ако имате активен начален бонус, няма да може да сте направили теглене;
 • Акаунтът ви трябва да е верифициран.

Методи за теглене от Winbet - лимити, срокове, такси

Winbet предлага най-популярните методи за теглене, като ще имате възможност да препратите парите си от игралния акаунт към личната ви банкова сметка по доста начини. Една от опциите за депозит - Кештерминал, липсва при методите за теглене, тъй като няма как да получите парите си от терминала. Иначе букмейкърът предоставя възможности за теглене с Изипей, Epay.bg, банкови карти, банков превод, и Skrill. В таблицата по-долу може да разгледате минималните суми за теглене с всеки един метод, както и сроковете за превеждането на сумата.

Метод Мин. сума за теглене Време за обработка на заявката за теглене Такси Възможно забавяне
EasyPay 30 лева След обработка на тегленето Няма Няма забавяне
Skrill 30 лева След обработка на тегленето Няма Няма забавяне
ePay.bg 30 лева След обработка на тегленето Няма Няма забавяне
Кредитни/Дебитни карти 30 лева от 2 до 10 дни Няма Няма забаявне
Банков трансфер 30 лева от 2 до 10 дни Няма Няма забаявне

Теглене на пари от Уинбет чрез кредитна/дебитна карта - как да го направим

Мнозина са залагащите в онлайн букмейкърите, които използват банкови карти за депозит и теглене на средства. Уинбет ви предлага удобен метод, чрез който имате възможност да изтеглите натрупаните печалби в сметката. Тегленето на пари с този метод се извършва лесно и няма да ви затрудни.

Стъпки за Winbet теглене с банкова карта

 1. Във вашия профил натиснете бутона “депозит'“;
 2. След това отидете в секцията за изплащания;
 3. Кликнете на опцията за теглене с банкова карта;
 4. Въведете сумата на теглене и финализирайте заявката си;
 5. Вашата молба за теглене ще бъде разгледана в срок до 24 часа, след което парите ще ви бъдат преведени към банковата карта.

Теглене на пари от Уинбет чрез Изипей - Стъпка по стъпка

Изипей придоби голяма популярност като метод за теглене в последните години. Българският метод за плащания на сметки позволява да депозирате и теглите в родните букмейкъри. Когато заявите тегленето си от сметката, то само трябва да бъде одобрено, за да може да разполагате с парите си. След одобрение на транзакцията в акаунта ви, просто отивате до каса на Изипей във вашия град и ще получите изплащането си срещу предоставяне на лична карта.

Стъпки за Winbet тегелене през EasyPay

 1. Влезте в профила си в УинБет и отидете в раздела за изплащания;
 2. Изберете иконката на Изипей като метод на теглене;
 3. Впишете сумата, която искате да изтеглите от вашия профил;
 4. Изчакайте потвърждение по и-мейл, че тегленето ви е одобрено;
 5. Отидете до каса на EasyPay и вземете печалбата си.

Теглене от Winbet чрез Epay.bg - инструкции

Epay.bg е най-популярният онлайн портфейл за български играчи. Можете да правите всякакви плащания в интернет с Epay и е напълно логично да го има като метод за теглене в УинБет. Когато заявите теглене от букмейкъра, подобно на изплащането с Изипей, трябва само да бъде одобрена вашата заява и парите ще са предени във вашата микросметка в Epay.bg, което е и голямото предимство на този метод.

Стъпки за теглене Уинбет сметка през ипей

 1. Цъкнете на опцията за теглене чрез epay.bg;
 2. Въведете сума на теглене и потвърдете заявката си;
 3. Вашите имена в Изипей и и-мейл трябва да съвпадат с тези в сайта, за да може да направите теглене;
 4. След като заявката ви за изтегляне е одобрена, парите ще са налични във вашия профил в Epay.bg.

Теглене от Winbet със Skrill - упътване

Ако сте направили депозит в букмейкъра със Skrill, то най-вероятно вашето желание ще бъде да изтеглите със същия метод, което е позволено от букмейкъра. Голямото предимство на този метод на теглене е, че до 24 часа ще разполагате с парите си. Дори тегленията се извършват за 2-3 часа, ако няма много постъпили заявки за теглене от потребителите на УинБет.

Стъпки за теглене Уинбет сметка от Skrill

 • Изберете Skrill от опциите за теглене на средства;
 • Въведете сума на теглене и потвърдете вашата заявка;
 • УинБет ще прегледа вашето теглене и ще го одобри, след което парите ще са преведени в акаунта ви в Skrill.

Важно! Може да теглите средства от УинБет със Скрил, ако вашият и-мейл в букмейкъра е същият като този в онлайн портфейла.

WinBet теглене по банков път - важни моменти

Изплащанията по банков път, макар и да не са толкова предпочитани, продължават да бъдат сред методите на теглене в Уинбет. Winbet ви гарантира надеждно изплащане при този метод, като може да вземете парите си в банката или да постъпят във вашата сметка. Все пак негативното при този метод е, че след обработването на заявката, трябва да чакате между 2-10 работни дни, за да получите парите си. Ако този период съвпадне и с празници / почивни дни, то е възможно тегленето ви да бъде изплатено след 5-6 дни.

Стъпки за теглене от Уинбет през банкова сметка

 • Изберете теглене с банков трансфер във вашия профил;
 • Въведете необходимите данни като титуляр на сметката, клон на банката; име на банката, IBAN и BIC;
 • Направете заявка за изтегляне на пари, въвеждайки и сумата на теглене;
 • Изчакайте тегленето ви да бъде обработено и в посочения срок 2-10 работни дни ще получите парите си.

Важно! В сравнение например с Изипей (до 5000 лв.), при този метод може да правите теглене на по-големи суми, като лимитът е до 10 000 лева.

Теглене на средства през мобилното приложение на Winbet

Тъй като Winbet няма разработено мобилно приложение, вие трябва да отворите на телефона си сайта на букмейкъра във вашия браузър. Мобилната версия на УинБет е доста добра и предлага всички услуги, включително и теглене на средства. Трябва да отбележим, че разплащанията в букмейкъра се извършват по идентичен начин както в пълния сайт. Ето и как да направите теглене на пари от вашия мобилен телефон.

 • В горната част в дясно на екрана изберете иконката и ще влезете в раздела за плащания;
 • Цъкнете на Изтегляния;
 • Изберете метод на теглене от наличните;
 • ВЪведете сума на теглене и цъкнете на бутона “Теглене”.

Проблеми с теглене от Уинбет

Единственият проблем, който може да възникне при теглене от сметката в УинБет, е липсата на верификация на потребителя. Ако след регистрация сте забравили да се верифицирате и решите да подадете заявка за теглене, тя ще бъде отхвърлена. Причината е, че не сте идентифициран клиент. Когато самоличността ви бъде потвърдена, вие няма да имате никакви проблеми да теглите парите си от букмейкъра. В нашата статия за верификация на сметка може да се запознаете детайлно с този процес и да научите как да изпратите документи за верификация, за да може акаунтът ви да бъде потвърден и да сте в състояние да теглите.

Често задавани въпроси при изплащане на печалби от Уинбет

❱❱ Колко е минималната сума за теглене в УинБет?

Минималната сума за изтегляне от акаунта е 30 лева.

❱❱ Необходимо ли е да съм верифициран преди да изтегля пари от Winbet?

Да, това е основото условие, за да може да направите теглене на средства в УинБет.

❱❱ Мога ли да направя теглене, след като взема начален бонус?

Преди да изпълните условията за разиграване на бонуса, не може да теглите от сметката.

❱❱ Кои са най-ползваните методи за теглене?

Играчите на УинБет предпочитат да теглят средствата си с банкови карти или чрез Изипей. Доста хора използват и Epay.bg, както и Скрил, като методи за теглене.

Контакти с Winbet при нужда от съпорт за тегленето на пари

При проблем с процеса на теглене в УинБет, вие имате възможност да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти. Винаги ще има на линия служители на WinBet, за да разрешат вашия проблем. Чрез опцията за Чат на живо веднага може да попитате защо се бави вашето теглене или защо ви е била отхвърлена заявката за теглене, както и за всеки друг проблем около играта ви в букмейкъра.

Това са наличните опции за контакт с WinBet:

 • Чат на живо;
 • И-мейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
 • Телефон: 0700 50 800.

Обобщение на процедурата по теглене на пари от Winbet

Изплащането на печалбите в УинБет е сравнително бързо. При някои методи дори за 2-3 часа парите ви ще бъдат преведени в сметката. Букмейкърът не начислява такси на изтеглените от вас печалби, което е най-добрата новина. Някои чуждестранни методи за теглене не са налични, но не смятаме, че това ще е проблем за вас. Букмейкърът предлага най-популярните методи за теглене на пари и изплаща сумите в срок, така че според нас процедурата по теглене в WinBet е на много високо ниво.