Уинбет Лого
Теглене на средства от Winbet

Теглене на средства от Winbet

Потребителски рейтинг: 3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Печалбите в Уинбет не са мит. Ако разполагате с нужните познания в дадена сфера и имате късмет, то най-вероятно ще успеете да спечелите в букмейкъра.

Въпросът, който си задават потребителите, е как да превърна виртуалните пари в реални. Това се случва много лесно със системата на Winbet за теглене.  Тя съдържа няколко начина, по които клиентите могат да приберат парите си.

Предоставените платежни методи са надеждни и практични. С няколко думи ще споменем какво е важно да направите, за да получите средствата си, чрез съответния посредник.

Как се извършва тегленето?

Теглене уинбет

Нека преди това разгледаме системата за теглене. Достъп до нея имат всички регистрирани потребители, но само верифицираните могат да извършват тегления.

Страницата ще откриете, след като посетите профила си или изберете от падащото меню – “Депозити”. На едно място са събрани двата вида транзакции – от и към профила.

В страницата за теглене може да следите текущото наличие на средства в акаунта, както и тези свободни за теглене. Ако участвате в бонус оферта и все още не сте изпълнили условията, няма как да се сдобиете със своите средства.

Процедурата включва няколко елементарни стъпки.

Необходимо е да се избере желания начин, както и да се впише сумата за теглене. Под всеки разплащателен метод има информация за минимума допустим за получаване. Потребители, които не са достигнали този праг, няма как да получат своите средства. Трябва да достигнат поне определения минимум, за да изискат теглене.

Начини на изтегляне

Прочетете внимателно описанията на разплащателните методи в Уинбет. Подготвили сме кратко, но точно ревю за всеки един от тях. Букмейкърът работи само с доказани системи, които се отнасят отговорно с клиентите си.

Превод по банков път

Добър вариант, ако нямате банкови карти или регистрации в онлайн портфейли. Winbet ви гарантира надеждно изплащане. Получавате парите си директно от своята банка.

Минусът на това теглене е дългият период, в който се обработва вашата заявка. Ще е необходимо да се въоръжите с търпение, защото изплащането чрез банков трансфер отнема между 2 и 10 работни дни.

Все пак добрата новина е, че този начин за плащане е напълно легален и надежден. Чакането със сигурност ще си заслужава, особено, ако сте заявили голяма сума за теглене.

Дебитни и кредитни карти

Мнозина са тези, които използват банкови карти и осъществяват плащанията си по този начин. Уинбет ви гарантира удобен метод, чрез който да прехвърлите спечелените суми към своята картова сметка.

Изплащането се извършва за около 24 часа. Не се налагат никакви такси и допълнителни начисления. Минималната граница е 30 лева.

Превод към epay.bg

Този онлайн портфейл е разработен специално за българите. Сигурно място, в което да съхранявате своите пари. Позволява плащане на битови сметки. Дори много онлайн търговци го добавиха към своите начини за плащане.

Сред тях е Winbet, който работи от самото начало с разплащателната система на epay.bg. Плащанията се извършват с КИН, потребителско име или имейл. Заявените средства постъпват мигновено към микросметката на потребителя.

Получаване от изипей офис

Във всеки град офисите на easypay нарастват. Качествената услуга и ниските такси са сред основните плюсове. При транзакции от и към Уинбет нямате никакви допълнителни начисления. Оперирате с парите си, без да доплащате на посредника. Заявката се обработва за около час.

След като бъдете уведомени, че всичко е наред, може да получите средствата си от най-близкия клон. Плащането се извършва след предоставяне на лична карта.

Отговори на най-честите въпроси за тегленето от Уинбет

Ето няколко от най-срещаните въпроси сред потребителите на Уинбет. Разбира се, отговор може да получите и от чата на живо.

Така че, ако не откривате своя проблем тук, не се колебайте и се свържете с екипа на компанията.

Не мога да тегля от акаунта си?

Потребители, които не са преминали процес на верификация са с ограничен профил. Те могат да участват в игрите на Winbet, но нямат право на теглене, докато не завършат процедурата.

Кога ще ми бъде разрешено?

Това се случва, след като верифицирате акаунта си и имате нужните средства. Минималната сума, определена от букмейкъра, е 30 лева.

До колко време ще получа парите си?

Срокът за изплащане не е конкретно определен. Ако разчитате на изипей и ипей, ще получите парите си до около час. Обработката на тегления през банкови карти отнема до 24 часа, а банковите трансфери между 2 и 10 работни дни, в зависимост от това, дали банката е българска или чужда.

Мога ли да тегля през телефона?

Разбира се, подобна услуга е налична в Уинбет. Използвайте мобилната версия за удобно залагане и теглене, независимо от вашето местонахождение.

Ще има ли нови начини за плащане?

За момента нямаме информация. Очакваме, обаче, компанията да увеличи бройката на своите разплащателни методи.

Мнение от BGBookies

Доволни сме от бързото изплащане на заработените суми. Случват се мигновено, без допълнителни такси. Минималните граници са ниски, така че всеки да получи достъп до парите си. Бихме отправили молба към Уинбет за добавяне на още няколко метода за плащане.

В България се използват десетки онлайн портфейли, които за жалост липсват в букмейкъра. Като цяло, обаче, останахме очаровани от тегленето в Winbet, затова поставяме висока оценка на компанията за тази им услуга.