Уинбет Лого
Залози на баскетбол от Winbet

Залози на баскетбол в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Мнозинството смята, че баскетболът се превръща в американски спорт, но историята му е пряко свързана със стария континент. Определено този спорт има своето бъдеще в Европа.

У нас почитателите му са десетки хиляди. Затова говорят пълните зали на родните тимове и покачилият се брой залагащи на баскетбол.

Българският букмейкър Winbet усети бързите темпове на развитие и популяризиране на спорта в България. Затова насочи своите усилия към подобряване на баскетболните залози в сайта. Покачва се бройката на следените шампионати и наличните към тях маркети. Клиентите вече спокойно съставят своите комбинации, благодарение на изобилието от пазари и високи коефициенти.

Как да залагаме на баскетбол в Уинбет?

Баскетбол в  winbet

За да достигнете до баскетболните залози, посетете спортната част на платформата. В страничното меню ще откриете спортовете, за които има налични маркети. Баскетболът се намира на челните позиции и винаги има активни събития. Структурирани са по страни и шампионати.

В началото са първенствата, които получават най-голямо внимание от букмейкъра. След избор на конкретен шампионат в основната част на сайта ще бъдат изписани текущите срещи. Вие избирате залог, който се добавя автоматично към талона ви.

Имате право на комбинации от различни двубои, независимо какви пазари селектирате. Възможни са залози на сингъл, в права колонка и системно комбиниране.

Най-популярните баскетболни първенства

Баскетболни залози в Уинвет

Вълнуващите шампионати, в които участват най-добрите отбори, винаги предизвикват интерес сред феновете. Голяма част от потребителите залагат за любимия си отбор или търсят определен развой в неговия двубой. Ето част от първенствата, на които може да се залага в букмейкъра:

Националната баскетболна лига

Родното първенство е доста популярно сред потребителите на платформата. Няма как да е другояче, след като информацията и новините за този шампионат са значително повече, което позволява създаването на по-точен анализ за предстоящите срещи. Добавят се всички двубои от текущия кръг. Налични са за залози на живо, като бива добавена статистика към тях.

НБА

Американското първенство е най-силното на планетата. В него участват изключително добри отбори, които се състезават в продължение на почти цяла година. Макар да няма изпадащи, борбата за плейофите и позицията в драфтовете е ожесточена. Провеждат се цели 82 кръга в редовния сезон. През април започват плейофите, които определят крайния победител. Вълнуваща надпревара, която се следи от милиони души по цял свят. Радостни сме, че Winbet ни дава възможност за редица залози на двубоите от НБА.

Евролига

Едва ли има баскетболен фен, който да не се вълнува от Евролигата. Това е най-силният турнир в Европа и е еквивалент на Шампионска лига по футбол. Участват най-добрите тимове от всяко първенство. Играе се група, от която към плейофите продължават най-добрите осем. Финалният тур, в който са включени полуфиналите и финалът, се играе в неутрална зала, определена предварително.

Водещи европейски първенства

Подобно на “Цар футбол” тук отново има шампионати, които са по-напред от останалите. Влагат се много средства, за да бъде поддържано едно високо ниво. Целта пред всеки тим, освен спечелване на трофеи, е да създаде играчи, които да се реализират в НБА. Топ надпреварите на стария континент са Лига Ендеса, италианското първенство, немската бундеслига и турският шампионат. В тях се подвизават доста играчи с кариера в Америка, което говори достатъчно за нивото на изброените състезания.

Популярни пазари за игра

Баскетбол пазари в Уинбет

На база вероятността да се случи дадено събитие биват определени коефициенти.

Пазарите за игра са най-разнообразни, като включват почти всички възможни развития в един баскетболен двубой.

  • Първото място е отредено за крайния изход. Winbet зачита резултата след изиграването на продълженията. Това е добра новина за залагащите, защото хиксът вече не съществува, като опция и процентът за успех се увеличава.
  • Предпочитани от потребителите са линиите за брой точки. Тяхната граница се определя спрямо статистическите показатели на двата отбора в последните двубои.
  • Подобен е случая с азиатските хендикапи и линии точки. Често се залага на резултат в четвърт, полувреме, четност на точките.
  • Любителите на по-високите коефициенти могат да се пробват с първо/краен или да прогнозират печелившия марж (разликата в точките на двата тима).

Уинбет ви гарантира приятна емоция и много нови възможности за печалба. От вас се изисква добро познаване на играта.

Баскетболни залози на живо

Баскетбол live в Уинбет

Баскетболът е спорт, в който ситуациите следват една след друга. Водачите постоянно се менят, което може да е от полза при вашите лайв залози.

В winbet.bg имате достъп до множество събития всеки месец, към които са добавени залози на живо.

Реализирането на залозите трябва да се случва по-бързо, защото са възможни чести промени в коефициентите. Проявете търпение, защото в дадени спорни моменти е възможно да бъдат блокирани опциите за игра.

За феновете на баскетболните залози препоръчваме да се включат в сайта на Уинбет. Букмейкърът ежедневно ви предоставя стотици опции за залог.

Печалбите зависят от вас и умението ви за правилна оценка. Впуснете се в баскетболното приключение на Уинбет. Гарантирани за бонуси за нови акаунти и лоялни клиенти. Научете повече за тях в съответните раздели.