Уинбет Лого
Депозиране в Winbet

Депозиране в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Участието в игрите на Winbet се случва с реални пари. Всеки профил разполага със сметка, в която се трупат печалбите.

При достигане на кота нула вие губите правото си на залози в сайта. За да продължите пълноправното си членуване, трябва да депозирате отново пари в системата. И

нформирайте се за различните бонуси, защото голяма част от тях са пряко свързани с депозити. Така лесно може да спечелите процент върху извършената транзакция. Квалифициращият депозит, дори носи бонуси в размер на 100%.

Начините за плащане са сред най-често срещаните. Потребителят сам избира по кой метод да захрани своята сметка.

Откъде се извършват депозити в Уинбет?

Депозит в Winbet

Първата стъпка е да се логнете в своя акаунт. Ако все още нямате такъв, не губете време и се регистрирайте сега. Процесът отнема не повече от пет минути. В профилът ще откриете хипервръзка, водеща до страницата за депозиране.

Разработена е мини система, която позволява на потребителите да избират метода за разплащане, както и сумата на превод.

Полето “промо код” е отделено за клиенти, които желаят да се възползват от дадена промоция. Всяка оферта си има свой код, който се активира след въвеждане.

Нямате ограничения на депозитите. По-нататък в ръководството за депозиране в Уинбет ще разберете и какви са минималните прагове на транзакция.

Трябва да сте запознати и с условията на съответните портфейли и карти, които използвате. Сумите ви се преобразуват в лева, независимо в каква валута биват вкарани. Такси от букмейкъра не се налагат, но е възможно да има такива от използваните разплащателни системи.

Начини за плащане в Уинбет

Методи за депозит в Winbet

Мнозина вече извършват какви ли не видове плащания в интернет. Всичко е направено с цел съкращаване на време. От друга страна софтуерите разполагат с всички нужни защити, които да предотвратят хакерски атаки. Winbet разчита на доказана система, която включва в себе си няколко разплащателни метода. Изборът остава във вашите ръце. Внесете пари по най-удобния за вас начин, без да се притеснявате за средствата си.

Банкови карти

Популярен метод, който се използва не само в онлайн букмейкърите. Конкретно Уинбет работи само с Виза и Мастъркард. Няма наложени такси към потребителите, а транзакциите се извършват на мига. Освен сумата, клиентът е длъжен да предостави данни за самата карта. В това число влизат името на картодържателя (наложително е то да съвпада със собственика на акаунта в Уинбет), номера на картата, както и нейната валидност. На последно място е поставен CVV кода, намиращ се на гърба. След успешна и одобрена заявка, в рамките на няколко минути ще получите средствата си в акаунта.

Трансфер по банков път

Макар че това е един използван метод, ние не ви го препоръчваме. Има много по-лесни варианти, които се осъществяват на момента. При използването на този метод трябва да посетите клон на банка и де предоставите информация за банковия превод. Ще я получите, след като попълните сумата за трансфер. Като основание за превода е препоръчително да посочите никнейма си в платформата. Минималната сума за транзакция е подобна на останалите – 10 лева. Разликата е във времето, за което се обработва вашата заявка. Ще изчакате няколко работни дни, за да получите сумата в профила си.

Easypay

Удобен и практичен начин да внесете пари. Няма да имате проблем с банки и такси. Внасяте, когато си пожелаете. Клоновата мрежа на Easypay се разраства, така че в близост до вас със сигурност има техен офис. Предоставяте своето ЕГН или 10-цифрен код, нареждате сумата за внасяне и моментално те биват добавени към баланса ви.

Epay.bg

Най-използваният бг онлайн портфейл, който работи с физически лица и фирми. Winbet също са го добавили към своите начини за плащане. След попълване на сумата за депозит ще бъдете препратени към системата на ипей. Там е нужно да влезете в своята микросметка и да потвърдите плащането. Това се случва с безплатен смс код. По подобие на изипей, epay.bg също може да се използва от потребители, които не желаят да оперират с банкови карти в интернет пространството.

Кештерминал

Вероятно сте забелязали на колко места има поставени подобни устройства. Те наподобяват банкомати и се използват за внасяне на суми в различни интернет портали, плащане на битови сметки и т.н. Уинбет присъства на тяхната начална страница. Избирате букмейкъра, попълвате своето ЕГН и завършвате с поставянето на пари. Устройството отчита тяхната бройка и ако всичко бъде наред, средствата се зареждат в акаунта ви.

Вече не е толкова трудно да извършвате плащания в интернет. Всичко се случва за броени секунди. Кешът се превръща във виртуална валута и обратно.

Разработени са десетки системи и методи, по които потребителите лесно могат да захранват своите виртуални сметки.

Радостното е, че всеки софтуер разполага с нужната защита, която ни предпазва и гарантира сигурността на средствата ни.

Участието в Winbet.bg не е обвързано с такси и чакане. Заредете пари на мига и стартирайте своите онлайн залози. Само с няколко клика създавате залози с реални пари. Прочетете подробното ни ревю, в което ви информираме за методите, по които може да изтеглите спечеленото от Уинбет.