Уинбет Лого
Видове виртуални спортове от Winbet

Виртуални спортове в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

При осезаема липса на спортни събития, може да се възползвате от новото предложение на онлайн букмейкъра Уинбет – виртуални спортове. Изключително функционално и практично приложение за родните потребители. Игрите им осигуряват бързи и чести тегления, различни възможности за печалба през броени минути и много емоции. Участието се случва с реални пари, които потребителите трябва да депозират в сметката си.

Виртуалните спортове са изградени по подобие на истинските. Съществуват малки разлики, които са нужни, за да протича по-бързо срещата.

Услугата е сравнително нова, но се отличава с качествен софтуер, който е преминал нужните практически тестове. Залозите са надеждни, а приемането им отнема само няколко секунди.

Ръковоството на Winbet реши да включи в портфолиото си подобна екстра съвсем скоро. Видимо тя се превърна в любима на клиентите, които използват липсата на футболни мачове и тенис турнири, за да поддържат своята форма и да участват в интересни забавни игри.

Залозите се извършват, както с по-високи суми, така и с минимални. Продуктът е достъпен за всички посетители на букмейкъра, но единствено регистрираните могат да залагат.

Как се залага на виртуални спортове?

Виртуални спортове в Winbet

Светът на залаганията е пълен с възможности, които крият в себе си много емоции. Подобна е ситуацията с виртуалните спортове.

Свободното си време може да го прекарате в няколко бързи игри на избрана от вас дисциплина. Не е нужно да имате добри компютърни умения, за да се запознаете с функционалността на онлайн платформата.

Залозите се извършват по същия начин, както при реалните спортове. Избирате конкретно събитие, прогнозирате го и селектирате опцията, която ви се струва най-удачна.

Залаганията могат да се извършват на сингъл или в колонки (множествени залози). Секцията, отделена за виртуалните спортове, не е ограничена. Всеки посетител може да разгледа предлаганата услуга. В главното меню ще откриете линкове, които отвеждат до съответната платформа.

Хипервръзката “Виртуални” е по-старата разработка, която обаче продължава да функционира. Поради нейния успех, екипът на Уинбет разработи втора по-иновативна и технологична система “Виртуални+”. Тя е маркирана с отличителна червена лента с надпис “Ново”. Точно така, вторият софтуер е нов, само на няколко месеца.

Доверието към използваните програми е пълно, защото те са под контрола на държавата. Софтуерът е с гарантиран лиценз, така че няма как да бъдете измамени. Компютърът сам определя победителите и обработва печалбите, без намесата на човешки лица.

Вижте наръчника ни Как се залага в Уинбет - Стъпка по стъпка.

Видове виртуални спортове

Видове виртуални спортове Уинбет

Богатството на Winbet, що се отнася до виртуалните спортове, е изключително голямо. Техните клиенти имат неограничен достъп до множество дисциплини, създадени по един уникален модел.

Графиката се доближава максимално до реалното. Този проект е разработен с най-новите технологии. Постоянно има подобрения, които целят продукт на най-високо ниво. Създадени са виртуални спортове по подобие на познатите ни футбол, тенис, колоездене, баскетбол, надбягвания с коне и други.

Накратко ще ви запознаем с основите на всеки виртуален спорт и възможностите, които ни предоставя той.  

Виртуален футбол в Уинбет

Според нас това е най-добрата игра, която радва голям брой потребители. Имате три варианта за виртуален футбол.

Единият е с измислени отбори, вторият с тимове, чиито имена наподобяват тези от английските терени и трети с отбори, които отговарят на тези от Висшата лига. Не смятаме, че ще направите лош избор, независимо коя игра изберете. Пазарите са подобни, като включват познати опции, като първо, краен, голове и т.н.

В Уинбет подробно са разяснени правилата за всеки футбол, като продължителност, възможни събития и максимален брой на головете. Прочетете ги, за да стартирате уверено своето футболно приключение.

Тенис във виртуален формат

Ще прекарате незабравими мигове с виртуалния тенис вариант. Разполагате с четири топ пазара, които са свободни за залози. Сред тях са:

  • залог за победител,
  • оувъри и ъндъри,
  • четни и нечетни геймове
  • и точен резултат.

Не се предава цялата среща, а са избрани най-важните моменти от нея. Само за три минути вие може да се насладите на тръпката от тениса, макар и във виртуален вариант. Добър избор, особено, когато ATP сезонът се намира в пауза.

Баскетболни виртуални залози

Щом Winbet е разработил футболен и тенис вариант, то логично би било да включи и баскетбол. Точно така, възможни са залози на виртуален баскетбол в букмейкъра. Графиката е впечатляваща и се доближава максимално до реалността. Възможни са комбинации от различни двубои. Едновременно се провеждат осем мача, а имената на отборите са същите, като тези в НБА. Не се подвеждайте от формата на реалните тимове, защото тя няма нищо общо с виртуалните залози.

Надбягвания с коне и хрътки

Макар не толкова популярни у нас, надбягванията са сред любимите спортове на милиони потребители. Определено тези залози имат почва у нас и могат да се развиват успешно.

Шансовете за печалби са големи, което стимулира допълнително залагащите. След много четене и анализи дългосрочните печалби ще са на лице. Следете всичко случващо се по виртуалните колодруми в сайта на Уинбет.

Още виртуални залози

В новата секция “Виртуални+” ще намерите още няколко вида спорт. Сред тях са тенис на маса, моторни спортове, колоездене и стрелба. Кръговете следват един след друг. Предоставят се десетки възможности за клиентите на платформата, които решават сами как да разпределят залозите си.

Заключение

Обръщаме се към вас със съвета да участвате разумно във виртуалните спортове. За разлика от реалните, тук трябва да разчитате в голяма степен на късмета. Възможни са изненади и непредвидими изходи. Положението тук е сходно с казино слот игрите - късмета и контрола вървят ръка за ръка.

Трябва да похвалим продукта на Уинбет, отличаващ се с голямо разнообразие. Екипът работи неуморно с цел подобряване на услугата и привличане на още нови клиенти. Създадена е мобилна версия, в която свободно може да следите любимите си виртуални спортове през телефона.

Кръговете са на чести интервали, а времето за залог е напълно достатъчно. Обмислете всеки свой ход и се насладете изцяло на виртуалните залози.

Подобно на виртуалните спортове, залозите на електронни спортове имат множество интересни опции и предимства при липса на реални събития за залози.