Уинбет Лого
Верификация на акаунт в Winbet

Верификация на акаунт в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Нека да разгледаме един от съществените процеси, необходими за вашето безпроблемно участие в игрите на Уинбет.

Лицензираната компания спазва всички условия за развиване на хазартна дейност у нас. Важно правило е осигуряването на сигурна и надеждна защита за всеки потребител.

Верификацията позволява на букмейкъра да провери всички нови клиенти. Основно се следи за коректни данни и проверка на възрастта. Както знаем, забранено е участието на непълнолетни във всякакъв вид хазартни игри. Ако бъдат установени профили на лица под 18, те ще бъдат заключени. Възможно е, дори средствата да не бъдат възстановени.

С регистрацията си в сайта на Winbet, вие гарантирате, че ще спазвате поставените условия и ще изпълнявате изискванията им.

Защо е необходима идентификация?

Верифицирането на акаунта е належащо. Чрез тази процедура, вие се удостоверявате в системата. Показвате, че истинско лице стои зад профила.

Данните от документа се използват за сравнение с тези предоставени на Уинбет при регистрация.

Основно се обръща внимание на възрастта. Задължително условие е човекът зад профила да изпрати своите документи, а да не злоупотребява с чужди, с цел регистрация на друго име.

Компанията лесно може да установи измами, така че подобни опити най-вероятно ще се окажат неуспешни.

Верификацията е задължителна стъпка, за да можете да теглите безпроблемно спечелените от залози суми.

Как се верифицира профил в Уинбет?

winbet верификация

Начините, по които може да изпратите необходимите документи за самоличност, са няколко. При едни процеса се случва бързо, при други може да се проточи с дни. Най-важното в случая е, че ако сте изпратили документи за проверка, те със сигурност ще бъдат разгледани. Съобщение за премината верификация ще получите на имейла си. Отново напомняме да използвате активна електронна поща, която посещавате често.

Изпращане чрез формата в сайта

Създаден е специален формуляр, който ви подсказва кои документи трябва да изпратите. За целта влезте в сайта и отидете в профила си. В отворената страница ще забележите четири раздела. Посетете последния – “Документи”. Изберете желания начин за верификация и качете съответния документ. При изпращане на банкова карта, закрийте част от цифрите, както е показано на картинката в Уинбет. Изпратените снимки трябва да са с максимален размер 6 MB и да са записани в размер jpg или png.

Верификация през чата на живо

Удобен подход, който ви гарантира директна връзка с представител на компанията. Предварително попълнете “верификация” или друг подобен термин в полето “съобщение”. С това ще насочите правилния оператор към вас. Има специално приспособен бутон за изпращане на файлове. Намира се в долната част в полето с опции. Служителят от чата на живо ще се погрижи да бъдете обслужени бързо и качествено. След завършване на процеса ще бъде активиран пълният ви достъп до услугите на Winbet.bg.

Потвърждаване по имейл

Букмейкърът е оставил електронна поща, чрез която потребителите да се свързват с екипа при различни проблеми. Може да верифицирате профила си по имейл. За тема напишете “верификация”, а към писмото прикачете свой личен документ, като шофьорска книжка или лична карта. Ще получите обратен отговор, дали сте одобрени или е необходимо да се предостави ново копие.

Документи за верификация

winbet документи

Изборът как да активирате акаунта си е във ваши ръце. Изпратете документи, които са ви на разположение.

Уинбет се съобразява с всички свои потребители, затова остава богато разнообразие от начини за верификация.

  • Най-често използваният е чрез лична карта. Документ за самоличност, с който всеки от нас разполага. Сканирайте картата или направете качествени снимки от двете й страни. Трябва да са видими имената, егн-то и постоянният адрес.
  • Шофьорската книжка също може да се използва за верификация. Тя съдържа важни детайли за потребителя, които са напълно достатъчни на Winbet, за да завърши верификацията.
  • Клиентите не рядко разчитат на своите дебитни и кредитни карти при участието си в онлайн букмейкъри. Тук, дори е възможна идентификация по този начин. Добре е, обаче, да се закрие част от кода на гърба. Това е т.нар. CVV код, който е секретен и съдържа последните три цифри. В Уинбет е показано как трябва да стане това. Изпратените снимки е важно да са в допустимите формати и информацията, която присъства на тях, да е ясно отчетлива.
  • Възможна е верификация, чрез паспорт. При този начин ще трябва да се снабдите и с други документи, които да удостоверят вашия настоящ и постоянен адрес. Това е често срещана процедура, така че не се учудвайте, ако ви се наложи да изпращате допълнителни файлове.

Като заключение, ще споменем, че верификацията в Уинбет не е толкова сложна. Важно е да спазвате поставените от компанията условия. Документите, които изпращате се съхраняват на сигурно място и са защитени от държавата. Никой няма да има достъп до тях. Изпълнете тази процедура, за да си осигурите спокойно участие в игрите на Winbet и да имате постоянен достъп до своите средства. Неверифицираните потребители нямат право на теглене.