Cash Ball джакпот от Palms Bet

Cash Ball джакпот от Palms Bet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Cash Ball е най-новото бонус предложение на Palms Bet, с което можете да спечелите уникални парични печалби. Участието в играта не изисква допълнителни действия, а свободно залагане в спортната секция. Всеки участник има право на джакпот, стига да е изпълнил квалифициращите условия на промоцията.

Актуална информация за натрупващите се суми ще намерите в раздел “Спорт”. Под заглавния банер са разположени стойностите на 3-те нива на Cash Ball джакпота.

Какво представлява бонусът Cash Ball джакпот

Това е иновативно средство за привличане на потребители в спортната секция на Palms Bet. За първи път онлайн букмейкър добавя джакпот, с който раздава бонус суми.

Подобно на прогресивните джакпоти на CT Gaming, сумата нараства с всяка секунда. Печалбите се разпределят на случаен принцип, а след това трупането на джакпота започва отначало.

Ежедневно ще се разпределят над 100 награди от всички видове.

При задействане на Cash Ball джака – на екрана ще се появят 30 медала с логото на Палмс Бет. Обръщате ги един след друг и когато се оформи комбинация от 4 идентични плочки – печелите съответния джакпот.

Сумата се кредитира към изтегляемия клиентски баланс, откъдето може да се изтегли без допълнителни ограничения.

Условия за участие в бонус играта

  • За Кеш Бол джакпота се класират единствено клиенти с регистрация в Palms Bet.
  • Необходимо е да реализирате залог на стойност 5 лева или повече в спортния сегмент, без да се ограничавате във вид на залога, избор на селекции и минимален коефициент.
  • Класират се както сингъл, така и множествени комбинации с отговарящ размер на облога.
  • Не са наложени рестрикции в каква последователност да обръщате златните медали.
  • Печелите щом се съберат четири идентични символа.
  • В централната зона на екрана се изписва спечеленият джакпот и каква е актуалната му стойност.
  • Придобитите средства попадат автоматично в игралната сметка.
  • Веднага след падането на някой от джакпотите, сумата се рестартира и започва да се трупа отново.

Нашето мнение за Cash Ball Jackpot

Palms Bet продължава да впечатлява с креативността си и начина на стимулиране на клиентската активност. Рядкост са спортните джакпоти, особено в този им вид.

От вас не се изискват допълнителни залози, депозити или усвояване на бонуси. Ако имате късмет – печелите един от джакпотите и го изтегляте чрез избран платежен метод.

Златното ниво е най-високо, като се натрупва сума за 150-200 лева. Ако минете с курсора на мишката върху съответната стойност, ще получите информация за най-голямата печалба, колко джакпоти са раздадени до момента и кой е последният щастливец.

Пожелаваме ви успех с Cash Ball играта на Palms Bet!