Palms bet Специалист: Безплатна игра с прогнози и награди до 1000 лева

Palms bet Специалист: Безплатна игра с прогнози и награди до 1000 лева

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Palms bet е легален български букмейкър, който предлага изобилие от хазартни услуги – спортни залози, живо казино, слотове, видео покер и фентъзи футбол. Освен това брандът се окачествява като един от най-щедрите на родния пазар, тъй като оферира новите и редовните играчи с апетитни промоции. Всеки току-що присъединил се участник грабва начален бонус, активните потребители получават презареждащи и VIP промоции, което увеличава шанса за печалба от букмейкъра.

Не всички оферти в платформата са обвързани с депозит.

От 20.08 до 20.09 всеки клиент може да се впусне в безплатно тестване на знанията си на тема “Футбол”. Палмс бет организира игра със свободен вход, като първите 50 в класирането ще се сдобият с парична печалба. Размерът на наградния фонд е 1000 лева, а условията за участие са напълно изпълними.

Същност на играта “Palms bet Специалист”

През август стартират българското първенство, новите издания на Лига Европа и Шампионска лига, както и много други футболни състезания. Това подтикна Палмс бет да пусне в действие безплатна надпревара, с която участниците тестват уменията си срещу стотици други играчи.
За участие в играта “Специалист” не се изисква нищо повече от Palms bet регистрация. Процедурата отнема около 5 минути и е обвързана с въвеждане на лични и профил данни.

След като се присъедините към сайта и изберете “Безплатна игра” от главната навигация, ще бъдете препратени към страницата за участие.
В най-горната част е оповестен активният ви баланс, който в началото е 50 coins (монети). Под него са добавени връзки към отделните секции за създаване на прогнози, преглед на уредени залози, текуща класация и резултати.

Оставащото време до края на играта е съобщено под заглавния банер (23:59 ч. на 20.09.2020 г.).

Създаване на прогнози и печелене на точки

В страницата “Направи прогноза” е публикуван тираж с най-интересните футболни мачове за деня. Те са придружени от коефициенти за залог на 1Х2, както и от информация за началния им час.

В играта “Palms bet Специалист” се приемат единствено пре-мач сингъл залози. След маркиране на коефициента на избрания пазар, системата ще изиска поставяне на облог. Стартирате участието си с безплатните 50 coins и играете с тях до изчерпването им.

Ако избраната селекция бъде уредена като печеливша, букмейкърът ще добави точките към баланса до няколко минути. Те се изчисляват като се умножи размерът на залога по стойността на коефициента.

Пример

Ако сте заложили 20 coins на краен изход 1, оценен с коефициент @2.00, и сте познали – ще спечелите общо 40 coins (20 нетни монети).

Награди и изплащане

Наградният фонд на безплатната игра с прогнози е 1000 лева. Печалби получават първите 50 в класирането, като една четвърт от общата сума е предвидена за първенеца.

 1. 1-во място – 250 лева;
 2. 2-ро място – 150 лева;
 3. 3-то място – 100 лева;
 4. 4-о място – 60 лева;
 5. 5-о място – 50 лева;
 6. 6-о място – 35 лева;
 7. 7-о място – 25 лева;
 8. 8-о място – 20 лева;
 9. 9-о място – 15 лева;

Допълнителни уточнения за играта

 • Завършилите на позиции между №10 и №30 получават по 10 лв. бонус, а тези между №31 и №50 – 5 лева.
 • Сумата се кредитира към неизтегляемия баланс на клиента до 24 часа след приключване на турнира.
 • Ако сте попаднали сред печелившите играчи, ще получите печалбата си на 21-ви септември.
 • Трябва да се уточни, че наградата е под формата на фрийбет и не може да се изтегли мигновено. Първо, трябва да я усвоите в спортния раздел, залагайки на сингъл, акумулатор или система, без значение от ставката на селекцията.
 • Разполагате с 30 дни за еднократно превъртане на бонус средствата. Ако не изпълните изискуемите условия в срок, Palms bet ще ги отнеме от игралната сметка.

“Специалист” не е единствената игра с прогнози на Palms bet. Можете да се впуснете също в преследване на големите награди, участвайки в надпреварата “Survivor”. Целта е да постигнете серия от 10 печеливши залога и да докажете, че сте най-добрия типстър в букмейкъра.