Как да се регистрирам в Ефбет?

Регистрация в Ефбет

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ако сте нови клиенти за Ефбет, можете да се регистрирате в сайта на букмейкъра лесно, следвайки инструкциите и попълвайки необходимите данни във всяко поле. Линкът за регистрация се намира горе вдясно. Кликнете върху него и ще отворите формата за регистрация.

Ако предпочитате да използвате мобилно устройство, вляво от лентата, на която се виждат основните секции на Ефбет, се намира линкът : Отвори акаунт

Регистрация с въвеждане на данните в два панела

След като отворите линка, се отваря първият от двата панела, в които трябва да въведете данните. След попълването му ще се отвори вторият панел, в който също трябва да попълните полетата с данни.

При попълването ще виждате отдясно на полетата, които трябва да попълните, линк за чата, чрез който можете да се свържете с поддържащите специалисти, ако изпитвате затруднения.

Регистрационни данни в първия панел

Регистрация в efbet

 • Потребителско име: изберете име по ваше предпочитание. То трябва да е лесно за запомняне, защото ако го забравите, няма да можете да влизате в профила си. В избраното от вас потребителско име трябва да има букви и цифри, най-малко 6 на брой, но не можете да включите символи. Това не трябва да е потребителско име, което вече сте използвали за друг акаунт.
 • Парола: това поле също е стандартно при регистрация в сайтове. За да бъде приета паролата ви, тя трябва да отговаря на следните изисквания: дължината й да е 6 или повече символи и да включва най-малко една цифра. След първото въвеждане на паролата ще видите поле, в което трябва да я въведете отново, за да потвърдите валидността й.
 • Код за сигурност: това е начин за защита от злоупотреби в сайта на Ефбет. Този код може да е дума или комбинация от цифри. И двата варианта се приемат от сайта. Както е задължително да запомните потребителското име и паролата, така трябва да запомните и кода за сигурност. Той се използва при някои операции в акаунта ви в Ефбет.
 • Промоционален код: това поле изисква да въведете промо код. Можете да не го въведете, но тогава няма да се възползвате от допълнителния бонус към бонуса за залаганията в спортната секция. Бонусът се изчислява спрямо първия ви депозит, като максималният му размер е 200 лева. Ако въведете промоционалния код, който по време на писането на този материал е  9057 , ще се възползвате от допълнителния бонус: тогава размерът на първоначалния ви бонус ще достигне максимално 210 лева.
 • Имейл адрес: тук трябва да въведете електронния си адрес. Това трябва да е адрес на електронна поща, която проверявате редовно, защото всички системни съобщения от Ефбет ще се изпращат до него. За имейл адреса също важи изискването да не сте го използвали вече за друг акаунт.
 • Искате ли да получавате бюлетина на Ефбет: тук трябва да посочите избора си.
 • Потвърждаване, че сте пълнолетни.
 • Потвърждаване, че сте съгласни с правилата на Ефбет.

След това трябва да натиснете бутона „Продължете“.

Регистрационни данни във втория панел

Втора част от регистрацията - efbet

Тук ще трябва да попълните следните данни:

 • Националност: тук обикновено попълването се извършва от системата, въз основа на установения ви IP адрес.
 • Език, който искате да използвате: тук обикновено изборът също се извършва от системата, въз основа на IP адреса ви. Но ако искате да използвате сайта на Ефбет на друг език освен български, променете автоматичния избор в това поле.
 • Валута, която ще използвате за депозити: тук имате избор между левове, евро, долари, турски лири.
 • Пол: посочете пола си.
 • Номер за контакт: в това поле трябва да попълните телефонния си номер. И тук важи правилото да не сте използвали вече същия номер за друг акаунт в Ефбет.

Име, Презиме, Фамилия: попълнете данните; можете да ги попълните и на кирилица.

Лични данни - efbet

 • Дата на раждане: имайте предвид, че трябва да попълните действителната си рождена дата, тъй като тя ще бъде проверявана при теглене на пари от акаунта ви.
 • ID Number: обикновено това означава попълване на номера на личната карта, но при регистриране в българския Ефбет всъщност трябва да попълните своя единен граждански номер.
 • Адрес: отново трябва да имате предвид, че трябва да попълните действителния си адрес, посочен в личната ви карта.

След попълване на полето с адреса е време да изберете бутона „Регистрация“. Така регистрирането ви е приключило и можете да направите първия си депозит, за да залагате или играете.

Често задавани въпроси

Кой промо код трябва да въведа при регистрацията в Ефбет?

Може да се възползвате от първоначалния бонус от Efbet, като използвате промоционален линк или по време на регистрацията въведете бонус кода: 9057

Кога ще трябва да се верифицирам?

Това обикновенно се случва при първия опит за теглене. Тогава ще е необходимо да се верифицирате и да изпратите документ за самоличност, а след това ще може да използвате сайта пълноценно.

Има ли минимален депозит в Efbet и колко е той?

Букмейкъра предоставя различни методи за депозиране, като почти при всички минималната стойност на депозит е 10лв.

Колко е минималният залог в Ефбет?

Онлайн букмейкъра изисква от клиентите залог на стойност минимум 0,50лв.