ефбет лого
Лимитиране на профил в Ефбет

Лимитиране на профил в Ефбет

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Лимитирането, или ограничаването, на сметка на клиент се налага при неспазване на условията на конкретния онлайн букмейкър. Това важи и за бетинг компанията Ефбет. Затова ви съветваме при регистриране в сайта да прочетете внимателно всички условия, за да сте информирани за рисковете за лимитиране на сметката ви при нарушаването им.

 

ефбет ограничаване на сметка

Тъй като условията, които трябва да се спазват от клиентите, са много, тук ще посочим само основните от тях.

Риск номер 1: регистриране на повече от един профил

efbet - регистрация

За Ефбет е лесно да установи дали сте регистрирали повече от един профил в сайта му. Наказанието може да бъде ограничаване на достъпа до залози – отчасти или напълно, а може да се стигне и до блокиране на профилите ви. Затова трябва да помните, че имате право да регистрирате само един профил.

Риск номер 2: пропускане на верифицирането на данните за профила

верификация - efbet

Когато създадете своя профил в сайта на Ефбет, трябва да документирате данните си, за да може профилът ви да се използва и за теглене на спечелени суми.

Верифицирането, или удостоверяването, на данните ви се извършва чрез изпращане на сканирано цветно изображение или цветна снимка на личните ви документи.

Документирането е важно за онлайн букмейкъра, за да осигури надеждна среда за залагане и игри.

Ако не извършите такова документиране, ще ви бъдат наложени ограничения за теглене. Дори да сте получили печалба в сметката си, няма да можете да я изтеглите.

 

 

Риск номер 3: неспазване на условията, посочени за бонуси

Този риск е свързан и с едновременното активиране на повече от един бонус. Ако направите това, Ефбет може да ограничи вашия достъп до всички промоции, предлагани в дадения период.

Ако сте направили безплатен залог, използвайки промоция, и спечелите, но не спазите правилата, свързани с този бонус, букмейкърът може да ви отнеме печалбата.

Още едно важно условие, свързано с промоциите, е предоставянето им само на един член от семейството и само на един потребител, който използва дадения IP адрес.

При нарушаване на това изискване рискувате печалбата да ви бъде отнета.

Риск номер 4: ако често теглите големи суми

Теглене на пари - efbet

Ако предпочитате често да теглите сумите, натрупани от печалби, трябва да помните, че ако няколко пъти в рамките на кратък период изтеглите големи суми, Efbet може да ви наложи ограничения за сметката ви: може да блокира за някакъв период.

Риск номер 5: при редовна игра с ниски ставки и големи суми

Ако започнете редовно да играете с ниски ставки, залагайки големи суми, това е стремеж непрекъснато да играете на сигурно. За вас това може да е изгодно, но за Ефбет е начин за системно източване.

Идеята на залаганията е да се разчита и на знанията ви за дадения отбор, и на шанса. Ако започнете да залагате с много нисък риск, Ефбет може или да ви наложи ограничения при тегленето на суми, или да блокира сметката ви.

Резюме на изискванията за избягване на лимитирането на сметката ви

На първо място, трябва след регистриране да верифицирате профила си, т.е. да удостоверите верността на личните си данни чрез изпращане на снимка или сканирано копие от личен документ.

Втората стъпка от грижите за избягване на лимитиране на сметката ви, или още по-зле, блокирането й, е да прочетете внимателно общите условия на букмейкъра.

При използване на бонус или промоция трябва да се запознаете с условията, които важат към тях.

Освен това, трябва да играете честно, не да се стремите да залагате с много нисък риск, на много ниски ставки.

Ново! Вече може да оставите потребителски мнения/отзиви/жалби за ефбет от тук: Ефбет Мнения

Всякакви опити за измама на Ефбет, за да можете да реализирате повече печалби, като регистриране на повече от един профил, се наказват строго. Не си струва да прибягвате към такива измами. Помнете, че онлайн залаганията и казино слот игрите са на първо място развлечения, при които шансът играе голяма роля.

Всякакви опити за нечестно обръщане на шанса във ваша полза ще доведат до лимитиране на сметката ви или дори до по-строго наказание.