ефбет лого
Кеш-Аут Опция в Efbet

Кеш-Аут Опция в Efbet

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Какво представлява кешаут

Това е начин да затворите залога си преди да е приключило събитието. Възползвайте се от опцията кешаут, или затваряне на залога.

Опцията кеш-аут е отдавна налична в сайта на Ефбет и е позната на играчите с опит.

Можете да я приложите за пълно затваряне, но все още не е налично чрез частично затваряне.

При частичното затваряне тази част от залога, която не сте затворили, ще продължи да е валидна до приключването на събитието.

 

 

efbet cash out

Кога е подходящо да се възползвате от функцията кешаут?

Тази опция е много подходяща, когато установите, че развитието на събитието е неблагоприятно по отношение на залога.

Направили сте залог, а прогнозата ви се е оказала неуспешна. Тогава затварянето на залога е много полезно - с него ще можете да си върнете залога.

Така ще можете да намалите потенциалните си загуби при неблагоприятни развития, при които бихте загубили залога си, ако не го затворите. Това е така нареченият отрицателен кешаут.

Другата ситуация, при която типично се използва кеш-аут, е при благоприятно развитие на събитието и съответно благоприятен резултат за залога ви.

Особено предпочитано е затварянето на залога, ако установите, че гарантираната ви до дадения момент печалба е много близка до печалбата, която бихте натрупали, ако изчакате до края на събитието.

Тогава, ако предпочитате да прекратите залагането и да приберете вече натрупаната печалба, опцията също е удобна. Това се нарича положителен кешаут.

  

  

Кешаут на Ефбет се предлага за спортни срещи

Опцията за затваряне на залога се предлага от Efbet за спортни срещи, както преди да започне самото спортно събитие, така и по време на него, тоест на живо.

Как се активира кешаут?

Как се активира кешаут?

За да активирате опцията, първото условие е да сте направили залог, т.е. той да е активен.

Отворете раздела със залозите, които сте направили. Там ще се вижда кои от залозите ви са активни. Потърсете бутона „Затвори залог“ - залогът, към който има такъв бутон, може да се затвори когато решите.

За затварянето е достатъчно да натиснете бутона. С това действие ще спрете залога, а сумата, която е натрупана до момента, ще се прехвърли в сметката ви.

Как се определя за кои събития или спортове е наличен кеш аут?

efbet sport

Играчите, които са използвали опцията за спиране на залога в Ефбет, вече са установили, че няма ясно изразени правила за определяне за кои събития и спортове могат да я използват.

Затова трябва да следите залозите си в раздела, за да видите къде я предлага букмейкърът. Но след известен опит в залагания на сайта на Ефбет ще установите, че кешаут се предлага повече за събития, за които залаганията са на живо, както и за събития от най-значимите турнири и първенства.

Още един съвет към желаещите да се възползват от тази функция е да я търсят за най-популярните спортове: естествено при залози на футбол, а също и при тенис, баскетбол, волейбол и някои други широко популярни спортове.

Това е полезна информация, която си струва да запомните, за да се възползвате при необходимост да си осигурите положителен или отрицателен кеш аут.

При срещи на живо трябва да сте подготвени за забавяния. В случай, че възникнат някакви проблеми с услугата, не се колебайте да стартирате чат на живо.

cashout на живо

Ако искате да активирате кешаут за среща на живо, трябва да имате предвид, че поради динамичните промени в коефициентите може да се получат забавяния в системата.