ефбет лого
Депозиране на средства в Efbet

Депозит на средства в Efbet

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

След регистриране на профил в Efbet е ред на депозиране на дадена сума, за да можете да я използвате за залагания.

 

 

Влезте в профила си и депозирайте

efbet login

След като сте направили регистрацията си, влезте в профила си чрез въвеждане на избраното от вас потребителско име, а след това въведете паролата.

В горния десен ъгъл ще видите потребителското име, което означава, че вече сте влезли в профила си.

Освен него ще видите и началния си баланс, който преди депозиране на средства е нула.

Срещу потребителското име ще видите два бутона. За депозиране трябва да изберете бутона „Депозит“. След натискането му ще се отвори нов прозорец с няколко полета за попълване.

Първото поле е с падащо меню. От там трябва да изберете предпочитания от вас начин за плащане – това е начинът, чрез зкойто ще депозирате, за да разполагате със сума за залагания.

След като изберете начина на плащане, ще се отворят допълнителни полета за попълване. Те са различни за всеки начин на плащане.

Например ако изберете депозиране чрез сайта ePay, ще се отвори допълнително поле, в което трябва да въведете своя имейл адрес.

  1. Следващата стъпка ще бъде изборът на сумата, която да депозирате. Тук има изискване за минимална сума от 10 лева.
  2. А сега въведете паролата си за Efbet – това ще потвърди извършването на транзакцията.
  3. След това изберете бутона „Направи депозит“ и транзакцията ще започне. След изпълнението й ще видите съответната сума в баланса ви в сайта на Efbet.

 

 

Начините, чрез които да депозирате в Efbet

efbet deposit

Изборът на начин за депозиране е свързан с предпочитанията ви, според начините за плащане, които вече използвате.

Освен това трябва да имате предвид и времето, необходимо за обработването на транзакциите.

Банкови методи

Ако изберете банков превод, обработването продължава най-дълго, между 3 и 5 работни дни.

Можете лесно да извършвате депозирания чрез банкови карти – дебитни или кредитни. При тях обработването на транзакциите се извършва веднага.

Електронни протфейли

Най-предпочитани са методите за транзакции, свързани с използването на електронни сайтове – така наречените електронни портфейли.

Един от най-популярните е сайтът ePay. Чрез този сайт можете да плащате с регистрирана в профила ви в него дебитна или кредитна карта, или с пари от сметката ви в ePay, която се нарича микросметка. Тук трябва да имате предвид прилагането на лимити за потребители на ниво 1 и 2 в сайта ePay.

Два други електронни портфейли, които по принцип са предпочитани за транзакции за депозиране на букмейкърски сайтове, са Skrill и Neteller.

При електронните портфейли обработването на транзакциите се извършва веднага.

Кештерминал

Най-новият начин на плащане е чрез системата Cashterminal.

При него се използват терминали, които се намират на публични места в страната.

Броят им е над 1600, затова е лесно да използвате и този начин, въпреки че в сравнение с електронните начини на плащане изисква отделяне на повече време – трябва да отидете до терминал на системата.

За извършване на транзакцията първо трябва да изберете иконата на Efbet, и да въведете потребителското си име за букмейкъра. След това трябва да изберете бутона „Продължи“, да поставите сумата, която искате да внесете, в устройството, и да изберете бутона „Напред“.

Транзакцията ще бъде извършена и терминалът ще принтира бележка за направения депозит. Веднага след приключването на депозирането внесената сума ще се вижда в профила ви в Efbet.