ефбет лого

Виртуални спортове в Efbet

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Едно от предимствата, които привличат играчи на сайта на Efbet, е предлагането на залагания на виртуални спортове. Това е една нова област за залагания, която предлага различни преживявания и предизвикателства.

Особено в периодите, когато не се предлагат залози за реални спортове, играчите могат да залагат на виртуални спортове. Спортните събития в тези спортове са много кратки и се провеждат често, през няколко минути, всеки ден.

Така играчите могат често да правят прогнози и бързо разбират какъв е изходът и съответно печалбата при залагането на даденото събитие.

ефбет виртуални спортове

Какво представляват виртуалните спортове?

Събитията в тези спортове се генерират автоматично от софтуер, като получената картина се предава на сайта на Efbet на живо.

Това е подобно на компютърните игри и предлага още и различни по характер преживявания и възможности за залагания за любителите на различните спортове, както и за тези, които искат да съчетаят играенето на игри и залагането.

Но при виртуалните спортни срещи времетраенето е много кратко – например виртуален футболен мач протича за около 3 минути.

Това е предимство за тези играчи, които искат бързо да видят какъв е резултатът от залога им.

За залози на виртуални спортове в сайта на Efbet се предлагат възможности, подобни на тези, предлагани за реалните спортове

Ако името на отбора във виртуалния спорт е като това на отбор в реалния аналог на спорта, това не означава, че виртуалният отбор е аналог на реалния.

Ако приемете, че еднаквото име е свързано с еднакви качества, предимства, възможности за печалба или загуба при спортни срещи, това може да ви причини много сериозни загуби при залаганията.

Секцията „Виртуални“ в сайта на Efbet

efbet virtual

Отворете секцията „Виртуални“ в сайта на букмейкъра и изберете спорта, на който искате да залагате. Към избрания спорт има видео, така че ще можете да наблюдавате събитието с всички емоции, които предлага и всяко реално спортно събитие.

Ще намерите виртуални спортове, за които се организират първенства, подобно на първенствата за реални спортове. Това означава, че ще имате достъп до класирането.

Освен това Efbet ще ви предостави и статистика. За виртуалните спортове ще има и турнири, за които ще видите схемата за съответния турнир.

Кога се предлагат виртуални спортове за залагания?

Независимо кога искате да опитате късмета си със залагане на виртуален спорт, тези спортове са налични в сайта на Efbet. Просто отворете секцията „Виртуални“, изберете спорта и събитието и направете залога си.

Събитията са кратки, затова много скоро, след няколко минути, ще разберете каква е печалбата ви.

Каква е разликата при вероятността за печалби, когато залагате на виртуални спортове?

При реалните спортни срещи в областта на любимия ви спорт имате информация за играча или отбора, на които залагате. Знаете за настоящата им форма и можете да направите повече или по-малко реалистичен залог.

При виртуалните спортове изходът от всяко събитие се определя от софтуера. Така се определят и коефициентите. Така че при залаганията на виртуални спортове е по-трудно да се се определят вероятностите за успех.

От друга страна, за играчите, които харесват по-големи предизвикателства и казино ротативките на късмета, виртуалните спортове на сайта на Efbet дават възможност за залагания с по-трудно предвидим изход.

Освен това разликата е и в предлаганите коефициенти.

При залаганията на реални спортни срещи букмейкърите често грешат при определяне на коефициентите.

При виртуалните спортове, както вече посочихме, софтуерът определя коефициентите, и затова възможностите за грешки в тези коефициенти са минимални.

При залаганията на виртуални спортове ставките са по-високи, тъй като изходът от всяко събитие се решава на случаен принцип от софтуера.

Какви виртуални спортове предлага Efbet?

Виртуални спортове

В секцията за виртуални спортове ще намерите най- популярните спортове, като футбол и конни надбягвания.

За футбола Efbet предлага две разновидности: едната е футболно първенство, а другата е първенство, наречено Футболна Евро купа.

Освен това на сайта на букмейкъра можете да намерите виртуален тенис, баскетбол и гонки с кучета.

Какви пазари за виртуални спортове предлага Efbet?

Виртуални спортове пазари

Пазарите за виртуални спортове в сайта на Efbet са подобни на тези при реалните спортове.

Например във футболните срещи можете да залагате на победителя за мача, за полувремето, да залагате на брой голове, да правите хендикап залози.

При конните състезания можете да заложите на победителя в даденото надбягване, на това, дали конят, на който залагате, ще завърши на едно от челните три места или не.

Коефициентите, които предлага Efbet, са високи за всички спортове

Можете да разгледате пазарите за съответното виртуално спортно събитие преди началото му в сайта на букмейкъра. Ще видите кои събития предстоят да започнат, след като текущо предаваните приключат. Така можете да прецените как и къде да заложите.

Струва си да залагате на виртуални спортове

Залаганията в секцията „Виртуални“ дават възможност за залагания с високи ставки и възможностите, които предлага Efbet, са много разнообразни.

Предстои развитието на този вид спортове в бъдеще, с все по-нитересни възможности и вълнуващи предизвикателства.

Затова водещите букмейкъри, като Efbet, който беше сред първите предлагащи виртуални спортове за залагания, ще отделят все повече внимание на тях. А това обещава нови възможности за залагания за играчите. В допълнение ви насърчаваме да рагледате подробното ни ревю за Залози на eSorts в efbet, където ще разберете разликата с виртуалните спортове.