Betano българия
Betano Залози на баскетбол

Betano Залози на баскетбол

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Съдържание:

Баскетболните залози привличат много почитатели поради динамиката на мачовете и честата смяна на лидерството. Това е причината Бетано да ги позиционира на водещо място в спортния сегмент и да предоставя изобилие от предстоящи събития.

Всеки потребител на гръцкия букмейкър, който разполага с регистрация и активен баланс, може да прогнозира баскетболни двубои и да печели реални пари.

В ръководството ще разкажем повече за Betano залози на баскетбол и как се съставят фишове. Ще споделим нашия опит с платформата и ще Ви дадем ценни съвети за надиграване на хазартния оператор.

Вход в секция Баскетбол на Betano

В главното ревю споделяме повече информация за наличните лицензи и посещението на уебсайта. В тази статия ще отбележим само, че няма нужда от използване на VPN сървъри и мирър линкове, за да влезете в Бетано БГ.

🖱️ Отвори сайта на Betano
Топ Бонус след Вход

След като отворите платформата, на началната страница ще разберете кои са най-интересните мачове за деня, какви бонуси се предлагат и кои пазари имат завишени коефициенти.

Благодарение на менюто, поместено в лявата зона, имате възможност да сортирате събитията спрямо дисциплината.

Изберете “Баскетбол” и на екрана ще се визуализират всички активни шампионати.

Разглеждането на секцията е свободно и напълно безплатно. В случай че сте доволни от предложените мачове, пазари и ставки, направете си профил. Следва да захраните баланса и да прогнозирате любимите си първенства.

Налични шампионати по баскетбол в Бетано България

Betano се утвърди като реномиран бранд на световния пазар с помощта на обилните тиражи. В букмейкъра са публикувани множество събития от света на баскетбола, които предвиждате преди старта им и в реално време.

След отваряне на раздела с баскетболни залози в Betano, на екрана ще се появят всички първенства. Изберете някое от тях, за да прегледате мачовете, които са налични за прогнозиране.

Баскетбол в Бетано България

Предлагани маркети за залози на баскетбол в Betano

Ако сте избрали баскетболен двубой, чийто изход Ви изглежда лесен за предвиждане, натиснете върху имената на отборите. Системата ще Ви пренасочи към страницата с всички пазари. Те са подредени в отделни категории, а ставките им се обновяват автоматично, без презареждане на сайта.

Разбира се, срещите от елитните шампионати имат най-много маркети.

В това число попадат: NBA, Евролигата по баскетбол, Лига Ендеса.

Списъкът с опции за залагане включва

  • Основни – победител в мача, хендикап, първи до Х точки;
  • Играчи – общо точки за играч, чадъри (под/над), брой асистенции;
  • Отбори – общо тройки в мача, състав с най-много отбелязани три точки, общо точки отборно;
  • Полувреме – резултат на почивката, хендикап на полувреме, колко точки ще паднат през 1-вата част;
  • Специални – кой ще спечели скока за първа топка, кой отбор ще отбележи първи, технически фал (Да/Не), точка в заключителната секунда.

Бетано има правило, което забранява участието с две или повече опции от даден мач във фиша. Ако искате да съставите комбинация, отворете функцията “Bet Builder” и изберете до 7 селекции, предложени в нея.

🖱️ Залагай на баскетбол в Betano
Топ Бонус след Вход

Оценка на коефициентите за баскетболни залози в Betano

Хазартната компания се превърна в световен хит поради минималните маржове, които удържа. Дори част от най-вълнуващите двубои за деня са придружени от 0% марж при залог на краен победител.

Ще попаднете на топ ставки при залагане на NBA и Евролигата, тъй като тези събития са следени от милиони зрители в цял свят. Betano има за цел да спечели доверието на залагащите, като ги удостои с възможност за по-големи печалби.

Полезна опция в платформата се оказва “По коефициенти” (зарежда се от страничното меню). Благодарение на нея сортирате срещите спрямо оценките за краен изход. Например можете да разгледате двубоите, при които единият отбор получава ставка за успех от 1.01 до 1.60, или да се запознаете с по-равностойните сблъсъци.

Полезни функции за залагане на баскетбол в сайта на Бетано

Бет Билдър

Наличен е за определени баскетболни мачове и позволява на играчите да комбинират няколко селекции (до 7). За да спечелят, задължително е всички пазари да се увенчаят с успех.

Пряко предаване

След като посетите баскетболния сегмент в Betano, до някои мачове ще забележите икона “TV”. Тя показва, че срещата ще се излъчва на живо. За да заредите лайвстрийма, нужно е да разполагате с акаунт в сайта и минимум 50 ст. в игралния баланс.

Статистика и резултати

За да вземете правилно решение при залагане на баскетбол, трябва да проучите формата на двата състава. Бетано предоставя статистика за пре-мач и лайв събития, която включва най-различни факти. Например, ако двубоят вече е започнал, ще узнаете как се развива всяка част, кой е най-резултатният играч и кой първи е достигнал до конкретна точкова граница.

Експертни съвети за залагане на баскетбол в Betano

Печеленето от залози на баскетбол в Бетано е възможно, ако познавате играта в детайли и прилагате доказани техники. Разбира се, операторът винаги ще има предимство поради наложения марж, но ако се доверите на следните стратегии, ще увеличите шансовете за успех.

Участвайте с по-малко селекции в колонка

Знаем, че всеки гони големите печалби с минимален облог, а това може да се случи при залагане в права колонка. Но колкото повече селекции присъстват във фиша, толкова по-малки са шансовете за положителен резултат. Затова нашият апел е да комбинирате най-много 3-4 маркета в талон.

Не се доверявайте изцяло на фаворита

Много потребители на Бетано правят грешката да комбинират залози в полза на фаворитите. Но всеки ден има изненади и е много вероятно да улучите подобен двубой. Освен това трябва да рискувате голяма сума, за да завоювате прилична печалба, което увеличава възможността за губене на баланса.

Прогнозирайте мачове от познати първенства

В тиража на Betano BG присъстват събития от десетки шампионати. Но не си правете експерименти и не прогнозирайте всеки двубой, който Ви изскочи насреща. Залагайте предимно на първенствата, които следите отблизо, и на отборите, които знаете, че се намират в добра форма.

🖱️ Печели от залози онлайн в Betano
Топ Бонус след Вход

Финални думи за залозите на баскетбол в Betano

Силно препоръчваме участието в Бетано, ако сте фенове на баскетбола и искате да прогнозирате предстоящите мачове. Нужно е да създадете акаунт в платформата, да внесете минимум 10 лв. и да се класирате за спортния бонус до 300 лв.

Получавате обилни тиражи, включващи хиляди срещи от първенства из цял свят. Участвате с единични и множествени залози на баскетбол, но ако изпитате съмнение в развръзката на даден фиш, затворете го незабавно с Cash Out.

Предимство на Бетано се оказва прякото предаване на редица двубои, както и подробната статистика, указваща хода на събитията.