Бет365 Лого
Лимитиране на акаунт в bet365

Лимитиране на акаунт в bet365

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Bet365 е букмейкър, който предлага сигурност и голямо разнообразие за залози в своя сайт. Спазването на правилата спестява проблеми.

Запознаването с условията за използване на сайта е важно, за да не се правят грешки, които биха причинили например невъзможност да се използва даден бонус, или да бъде ограничен акаунтът на даден играч.

Ограничаването на акаунта, или също така наричано лимитиране на акаунта, е мярка, която може да бъде наложена поради различни причини. Тези причини са свързани с нарушаване на правилата за залагане в сайта на Bet365.

Тук ще се спрем на различните причини, поради които може да ви бъде наложено лимитиране на акаунта.

Очевидно използване на стратегии и като резултат от тях често получаване на печалби

В онлайн пространството можете да намерите много обяснения за това, какви стратегии можете да използвате, за да печелите по-често в онлайн залаганията. Тези предложения са много привлекателни и е лесно играчът да се изкуши. Но не трябва да забравяте, че основен принцип при онлайн залозите е да се печели на случаен принцип. За целта се използва и генератор на случаен принцип за печалбите при казино игрите.

Екипът на букмейкъра следи и честотата на печалби, така че когато даден играч започне да печели често, това може да означава, че използва някакви стратегии.

Особенo подозрително е, когато играчът започне да печели често големи суми. Нарушаването на принципа на печалби въз основа на случайността ще предизвика налагане на санкцията лимитиране върху акаунта на играча.

Разбира се, случайността може да ви поднесе и тази приятна изненада - да започнете да печелите често големи суми без прилагане на стратегии. Но букмейкърът ще реши, че това е подозрително, и затова ще ви бъде наложено лимитиране.

За да не се получат подозрителни ситуации, поради които да ви бъде наложено лимитиране, старайте се да редувате различни залози - например обикновени залози и акумулатори.

Ако не спазите правилата за използване на бонуси и промоции

Спазвайте правилата и не прекалявайте с бонусите bet365

Бонусите и промоциите привличат всички клиенти на Bet365. Но към всеки бонус има правила за използването му и срокове, свързани с превъртанията.

Освен това дадена оферта може да се използва само веднъж от даден клиент.

Ако играч реши да се възползва от безплатни залози, но не ги усвоява правилно, може да последват санкции. Такова неправилно усвояване може да се получи, ако играчът реши да се възползва от оферти през акаунти на други регистрирани в сайта играчи, обикновено членове на семейството.

Санкцията, или лимитирането, ще бъде забрана за възползване от офертата. Ако до момента, в който бъде наложено лимитирането, играчът е получил някакви печалби, те ще бъдат отнети.

Регистриране на повече от един акаунт за един и същи играч

Правилата в сайта на Bet365 включват само един акаунт за играч. Някои играчи се изкушават да регистрират поне още един акаунт.

Причината е да могат да се възползват от един и същи бонус по един път за всеки от регистрираните профили.
Но възможностите за разкриване на тази тактика са много големи и такива играчи могат да очакват лимитиране на акаунтите.

По-добре е да не прибягвате до тази тактика, защото със сигурност ще бъдете разкрити и лимитирани. Може и акаунтите ви дори да бъдат трайно блокирани.

Теглене от сметката в сайта всеки ден

В сайта на Bet365 има ежедневни лимити за теглене.

Някои играчи са нетърпеливи да теглят от печалбите си и правят това всеки ден. Ако печелите редовно, можете да натрупате значителна сума в акаунта си.

Изкушението да теглите ежедневно е голямо. Но това предизвиква подозрение у екипа на букмейкъра. Затова по-добрият вариант на действие е след печалба да изчакате няколко дни.

Помнете, че екипът следи за всякакви нечестни тактики и ежедневното теглене може да предизвика съмнение в честната игра.

Залагането на някои спортни събития също може да доведе до лимитиране

Подозрението на екипа могат да предизвикат някои спортни събития и залозите на тях. Това зависи от конкретната ситуация.

Ако спциалистите от екипа решат, че по отношение на събитията е имало манипулации, това може да предизвика и мярката лимитиране на акаунтите на играчите, заложили на тях.

Преценката се прави от екипа, така че може съвсем неочаквано да ви наложат лимитиране. Затова, ако не можете да прецените причината за санкцията, свържете се с поддръжката на Bet365.

Как да действате, ако акаунтът ви бъде лимитиран?

Първото, което ви съветваме да направите, е да се свържете с екипа по поддръжката. Те ще ви обяснят каква е ситуацията и защо е предприета мярката лимитиране. Лимитирането може да бъде наложено върху залозите, върху тегленето на средства, върху възползването от бонуси. Попитайте за обяснение и ако сте сигурни, че подозрението у екипа няма основантя, поискайте случаят ви да се преразгледа и да се премахне лимитирането.

Преди да започнете да залагате в сайта, запознайте се с правилата и условията на букмейкъра

В сайта на Bet365 ще намерите линк към правилата и условията за използването му. Потърсете информация за лимитирането и поради какви причини може да бъде наложено то. Ако не направите това в самото начало и по някое време акаунтът ви бъде лимитиран, прочетете правилата и условията.

Лимитирането може да бъде за неограничен период

В някои отношения лимитирането може да бъде наложено за неограничен период. Затова е важно да избягвате риска от налагане на тази мярка. След налагането й обикновено няма да можете да дочакате отмяна на лимитирането върху част от използването на сайта. Важно е да не допускате да изпаднете в ситуация, в която букмейкърът да реши да ви лимитира.

Запознайте се с информацията в ”Разумно залагане” в сайта

В този раздел ще намерите информация, с помощта на която можете да избегнете едно от изкушенията, предизвикващи лимитиране.

Това е често залагане на големи суми. Възползвайте се от възможността сами да лимитирате сумите, които залагате ежедневно.

Ако искате да се отървете от изкушението, можете и да деактивирате сами акаунта ви за някакъв период.

Научете какви са възможностите да си помогнете сами, ако се поддадете на изкушението да залагате редовно големи суми, като прочетете информацията в раздела “Разумно залагане”.

Заключение

Лимитирането на акаунта е мярка от страна на Bet365 срещу играчи, за които се подозира, че не залагат на случаен принцип, какъвто е принципът на онлайн залаганията.

За да не ви бъде наложено, първо прочетете внимателно условията и правилата, поставени от букмейкъра.

Важно е и да помните, че честото или редовното залагане на големи суми, както и ежедневното теглене на печалби най-вероятно ще причинят лимитиране.

Избягвайте тези изкушения, за да можете да играете и залагате безпроблемно в сайта на Bat365. Можете да си помогнете и с мерките, които можете да предприемете, за да се самоограничите и така да избегнете попадане в подозрителна ситуация.