Стратегия за управление на парите с подакаунти

Стратегия за управление на парите с подакаунти

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Тази стратегия ще ви бъде от полза. За да разберете принципа й, ще я обясним чрез пример.

И така, да започнем със сума за залагане 600 лева. Ще я разделим на 3 малки подакаунти от по 200 лева. Ще оставим два от тези подакаунти настрани и ще започнем да залагаме само с третия. Ще залагаме сумата от 200 лева в него, докато се увеличат на 400 лева, т.е. сумата ще се удвои. Ако успеем да постигнем 400 лева, ще прехвърлим 200 лева в другите два подакаунти, като постигнем по 300 лева във всеки. Общо това ще е началната сума, която сме имали за залагане. Ще продължим да залагаме с останалата част от сумата, т.е. 200 лева, която сме заделили в третия подакаунт.

Ако изгубим началните 200 лева от първия подакаунт, ще разделим останалите 400 лева на 3 подакаунта с по около 130 лева и ще започнем да залагаме само с един от тези подакаунти, докато отново постигнем 400 лева, и т.н.

Препоръчваме ви да залагате само на 2 или 3, максимум 4 мача на фиш със средни коефициенти 2.30 и залог 1/6 от нашия подакаунт. Ако имаме 200 лева, ще заложим около 30 лева на фиш.

Най-важното е НИКОГА да не пренебрегвате горните правила. Гарантираме ви, че след месец на прилагане на тази стратегия балансът в акаунта ви ще бъде много по-висок.