Залози тип азиатски хендикап

Залози тип азиатски хендикап

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Когато правите единични залози 1Х2, ще имате по-добри коефициенти с азиатския хендикап. Разбира се, при този вид залагане понякога рискът е по-висок, но ако се концентрирате и направите добър анализ, можете да увеличите шанса си за печалба.

Две основни причини да използвате азиатски хендикап

  1. Рискът при този вид залог е обикновено по-малък, тъй като коефициентите винаги са високи, така че за да имате печалби ще ви бъдат необходими по-малко на брой правилни залози.
  2. Друго предимство на азиатския хендикап е това, че букмейкърът ще определи линиите и за вас ще остане изборът на по-добра линия, а не на по-добри коефициенти. Например ако линията е -1/2, можете да потърсите -0.25; да предположим, че коефициентите са винаги 1.90/1.90.

Ето описанието на комбинираната стратегия за азиатски хендикап

  1. Първи потърсете и направете кратък списък на някои по-надеждни лиги, в смисъл че резултатите от мачовете в тях често могат да се прогнозират, не са непредсказуеми. Такива са първите английски лиги. В тях можете да намерите множество мачове, на които да залагате.
  2. В тези лиги изберете мачове, за които можете да намерите информация, прогнози, всякакви данни, които са от решаващо значение за изхода от мача.
  3. Ако можете да гледате мачове от тези лиги (например от английската Премиер Лига), отбележете си тактиката, използвана от треньорите, както я виждате от вашата гледна точка. Да споменем играча Рафа Бенитес от Ливърпул. Той предпочита да спечели 2-0, отколкото да спечели 6-2. Такива играчи ще ви подскажат, че са по-загрижени за окончателния резултат, отколкото да спечелят с хендикап.

А сега потърсете в интернет информация за схемата на разположение на играчите в отбора. Например ако схемата е 4-4-2, за този отбор е по-вероятна печалба с хендикап, отколкото при отбор със схема на игра 4-5-1.

Не забравяйте, че горните три стъпки са само началото на събирането на информация. По време на сезона трябва да обновявате тази информация, ако нещо се промени.

  1. За следващата стъпка ще дадем пример от английската Премиер Лига, за да обясним принципа. Примерът е с два отбора. Единият е Ливърпул, добрият отбор, а другият Бирмингам, лошият.

Букмейкърите определят линиите за всеки мач, който играе всеки от двата отбора. За мачовете на Ливърпул линиите винаги са ясно определени ( AH -1, AH -1.25, AH -1.5), когато играе срещу лоши отбори. За Бирмингам линиите са в полза на отбора, защото се предполага, че той трябва да се бори, за да не отпадне – те са AH +0.5, AH +1, AH +1.5.

Трябва да знаете, че за всеки изигран мач този хендикап се включва в статистиката. Например за всеки мач на Ливърпул, ако е домакин и азиатският хендикап е -1.5, а окончателният резултат за Ливърпул е 2-1, тогава въпреки че Ливърпул е спечелил мача, в хендикап статистиката той е загубил. Това означава, че Ливърпул е играл по-лошо, отколкото се е очаквало. Би трябвало лесно да спечели мача.

Какъв трябва да бъде вашият подход? Започнете с решението, че букмейкърите определят правилен азиатски хендикап. Потърсете добри отбори, които са ЗАГУБИЛИ хендикапа си много пъти поред; 3 или 4 пъти е достатъчно. Потърсете тези отбори във всички днешни предложения и си ги запишете за по-нататъшно използване на тази информация. Така например за около 50 мача дневно в списъка ви ще останат около 8-9 мача.

  1. Следващата стъпка е да потърсите статистика за отборите. Тук трябва да се интересувате повече от головете за даден мач, които са отбелязани от отбора и срещу него. Не вземайте предвид мачовете, в които има бедна статистика – въпреки че букмейкърите ги определят като фаворити, всъщност играта в тях е слаба.
  1. А сега потърсете новини за контузии или други подобни, които могат да се отразят на обичайния стил на игра. Ако намерите някакви лоши новини за отбори фаворити, махнете мачовете им от списъка си.
  1. А сега направете залозите върху останалите в списъка мачове. Препоръчваме ви да използвате системата на плоско залагане, с 5% от финансите в акаунта ви за всеки залог.

Ето адресите на някои сайтове, в които можете да намерите информация:

www.7m.cn – това е основният сайт, използван за проследяваща система за азиатски хендикап

www.sfstats.net – тук можете да намерите информация за головете, отбелязани във всеки мач

www.betbrain.com – тук можете да потърсите най-добрите линии на азиатски хендикап

За оща информация можете да използвате сайтовете на клубовете, както и сайта http://www.soccerassociation.com

За контузии:

http://www.betinf.com/ - за трансфери

http://www.totalctrl.info/

http://www.physioroom.com/

и особено:

http://www.physioroom.com/sports/football/index.php

Ето още два сайта за допълнителна информация:

http://www.football-lineups.com/

http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Sport