Залагане на отбелязани голове (над)

Залагане на отбелязани голове (над)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Стратегията ви при този залог трябва да се изгражда върху головете, които са отбелязани от избраните от вас отбори. Разбира се, много е трудно да се направи печеливш залог върху победител от мач, но головете се отбелязват много често – голове от играчи от любимия ви отбор или от противниковия отбор.

Ето съветите на опитен специалист в залаганията на пазара за 1 ,X ,2 – хендикап залози. На този пазар е много трудно да се изгради печеливша стратегия за залагане. Например, ако участвате в азиатски хендикап залози, дори при много добри коефициенти - като 1.85 или 1.95, дългосрочните печалби се постигат много трудно. Затрудненията продължават дори когато започнете да събирате всякаква информация за даден мач: наранявания на играчите, наказания, и т.н.

Тогава каква стратегия може да ви помогне при залаганията на отбелязани голове?

Трябва отново да посочим, че голове се отбелязват често, дори от отборите, които са аутсайдери, а не само от фаворитите. А вие също, предполагам, сте забелязали, че много от головете се случва след грешка на защитата на противниковия отбор. Има случаи на отбелязване на голове дори в 90-та минута.

За да спечелите залога, са ви необходими поне 2 гола. При ниски коефициенти може да са достатъчни над 1.5 гола.

За да може стратегията ви да успее, трябва да имате редица коефициенти, които са приемливи – например от 1.2 до 1.35. Изключете коефициенти под 1.2, тъй като това е много висок риск за малки печеливши суми. С увеличаването на коефициенти - над 1.35 намаляват шансовете за печалби, тъй като със сигурност ще има информация, която ще пропуснете.

Разбираемо е да се стремите към възможно най-големи коефициенти, но с намаляването на шанса за печалба такъв стремеж не си струва. Що се отнася до сумата, която да залагате, ето съвета на професионалиста с опит: нека залогът ви бъде един и същ, около 5% от наличните ви в акаунта финанси.