Залози на Виртуални Спортове

Залози на Виртуални Спортове

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ще разгледаме съвременен хазартен продукт – виртуалните спортове, които са изцяло компютъризирани.

Превърнаха се в идеален заместител на реалните дисциплини, тъй като са без лимити, срещите се провеждат ежедневно, а интервалът между отделните кръгове е броени минути.

Именно бързата развръзка, огромният набор от пазари и практичността при залагане популяризираха виртуалните спортове и ги наредиха сред най-използваните услуги в уеб компаниите.

Видове виртуални спортове

Виртуален футбол


Виртуален футбол

“Цар футбол” намира специално място в компютърно-анимираните разработки на букмейкърите.

Създадени са 3D графични модели, които наподобяват действието при реалния футбол.

Приложени са голяма част от правилата, включително наказателните удари, нарушенията, официалните предупреждения, корнерите и т.н.

Разбира се, всеки сайт има свои виждания за развитието на продукта, затова едни акцентират върху имена на реални отбори, докато други предпочитат използването на измислени клубове.

Наименованието на отборите не влияе върху качеството на съответния състав в играта. Възможни са разминавания спрямо реалния футбол.

Виртуалният прототип на футбола предоставя разнообразие от пазари за игра, отнасящи се както към крайния победител, така и към бройката на головете, и към печелившата разлика.

Може да избирате измежду няколко маркета, като придружаващите ги ставки са базирани на класирането и изминалите няколко мача

 • Краен изход
 • Брой голове – над/под
 • Европейски хендикап
 • Резултат на полувремето
 • Голове за отбор
 • Точен резултат

Виртуален тенис


Виртуален тенис

Докато случващото се в анимирания футбол попада под регламента на виртуално първенство, тенис мачовете са единични и независещи едни от други.

Това още повече усложнява прогнозирането на мачовете, но при умело боравене с коефициентите и свеждане на риска до минимум може да си гарантирате скоростни печалби.

Всеки букмейкър, предлагащ виртуални спортове, включва тениса към предложенията.

Популярността на тази дисциплина продължава да се покачва, но паузите между сезоните и големите състезания се оказва неприятен времеви интервал за привържениците на тенис залозите.

Е, това остава в миналото, благодарение на виртуалния тенис, където се сдобивате с невъобразимо разнообразие от събития и предложения за игра.

Срещите се провеждат ежеминутно, а действието се развива за броени секунди, за да се избегнат излишния стрес и натоварване сред залагащите.

Най-често прилаганите пазари при този виртуален спорт са:

 • Краен изход
 • Под / Над геймове
 • Точен резултат
 • Четно / Нечетно
 • Победител сет

Други виртуални спортове


Горепосочените дисциплини се славят с огромното си търсене, но това далеч не е всичко в лицензираните букмейкъри.

Компаниите се стремят към постоянно надграждане и акцентиране върху повече аспекти, което води до появата на по-нетрадиционни спортове и пазари.

Може да залагате още на:

 • баскетбол,
 • волейбол,
 • хокей на лед,
 • тенис на маса,
 • гонки с кучета,
 • надбягвания с коне,
 • моторни спортове,
 • бадминтон,
 • стрелба с лък и т.н.

Действието при всеки виртуален спорт протича за отрицателен период от време, а 3D визуализираната картина достига до залагащите чрез Livestream канал с прецизна точност.

На него биват изписани текущият резултат, оставащото време и настъпилите обстоятелства.

Към екрана е добавен списък с предстоящите мачове, в случай, че желаете участие в права колонка или информация за идните срещи на даден участник.

Виртуални спортове в БГ букмейкърите


Макар този хазартен продукт да получи гласност съвсем наскоро, вече се разпространява успешно из по-големите букмейкърски сайтове.

В това число попадат и родните компании, чиято цел е да се превърнат в конкурентоспособни на световните брандове.

Разположени в спортния раздел, непосредствено до най-известните реални дисциплини. Налични са 8 предложения (футбол, спидуей, конни надбягвания, хрътки, тенис, моторни спортове, колоездене, тротинг), към които биват добавени най-различни маркети и опции за игра.

Родният бранд добави виртуалните спортове към портфолиото си, макар първоначално да бе насочил усилия към сектор “Казино”. В Ефбет може да се насладите на невероятно футболно първенство, в което срещите изглеждат по-предвидими от обичайното.

Може би най-силният букмейкър, ако съществува класация по показател “Виртуални спортове”. Ще се сблъскате с два напълно индивидуални раздела, които носят още повече възможности пред играчите. В най-новия продукт на Уинбет – “Виртуални+”, са добавени цели 8 спорта.

Тепърва прохождащ на родния пазар, Палмс бет реши да акцентира върху виртуалните спортове. Добавени са близо 10 дисциплини, а сред тях откриваме нещо по-необичайно - Keno Icon. Това е числова игра, която ще ви пренесе в позабравената атмосфера на бинго залите.

Препоръчваме руския букмейкър на всички привърженици на виртуалните дисциплини. Разнообразие, високи коефициенти, доближаване до реалните спортове – това са малка част от предимствата на 1хбет. Освен това любителите на тази хазартна услуга биват облагодетелствани с чести бонуси и промоционални оферти.

Пробвай залози на виртуални спортове в любимия си букмейкър

Стратегии за залагане на виртуални спортове


Букмейкъри за виртуални спортове

Надяваме се, че сте наясно със сложността при прогнозирането на софтуерно-генерирани мачове.

Влиянието на статистиката, формата и страничните обстоятелства са сведени до минимум, така че верен спътник на залагащите е единствено късметът.

Уповавате се изцяло на него и на вътрешното си усещане за развитието на срещата, но все пак може да минимизирате риска с прилагане на някои стандартни техники за залагане.

Една от най-често прилаганите стратегии е за броя голове и по-точно за над 1,5 попадения в срещата

Изпълняването на този маркет не е рядкост, напротив, повечето двубои завършват с поне 2 отбелязани гола.

Комбинирайте 2-3 събития (може за различни кръгове), като за предпочитане е да се избират мачове на резултатни отбори.

За целта се информирайте от предоставеното класиране, като разгледате по-обстойно головата разлика на тимовете.

Така, 2-3 съчетани събития ще оформят достатъчно висок коефициент, което ще донесе стойност на залога.

Виртуалните спортове също позволяват залагане чрез Мартингейл и други автентични стратегии, но внимавайте с лимита на залозите

Има букмейкъри, поставящи ограничение на максималния облог, което при дълга поредица от непечеливши талони ще се окаже пагубно.

Трябва да споменем, че печелившите маркети с над 2,00 коефициент не са рядкост, така че при висока успеваемост стратегията Мартингейл ще се окаже правилно решение.

На кратко за залозите на виртуални спортове

Невъзможността за адекватна оценка на факторите и обстоятелствата преди началото на мача превръщат визуализираните дисциплини в по-трудно прогнозируеми.

Въпреки това трябва да отсеем положителните им аспекти, които се уповават най-вече на скоростната развръзка и на огромното покритие.

Виртуалните спортове се срещат в голяма част от онлайн букмейкърите, така че изборът остава във вашите ръце.

Спортни Залози