Уинбет Лого
Кеш-Аут в Winbet

Опция Кеш-Аут в Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Удоволствието от спортните залози е още по-голямо, когато потребителите сами контролират своите фишове.

Това е факт с новия инструмент на Уинбет – “кешаут”. Уникално полезна опция, която ще ви позволи да затваряте талоните си по всяко време на мачовете.

Широко разпространена е в много световни букмейкъри и се използва масово от потребителите.

Дава допълнителен шанс за успех, а и не се налага да чакате до последния съдийски сигнал, за да разберете, дали фишът ви се е оказал печеливш.

Букмейкърът Winbet е разработил своя индивидуална система, която позволява на залагащите да определят своята печалба.

Опцията Кеш Аут е отлично помощно средство, намаляващо загубите и гарантиращо сигурни печалби. Това в допълнение с отличните начални бонуси, множеството интересни залози на виртуални и електронни спортове, казино секцията и обслужването, дават основание да създадете своят акаунт в Уинбет.

Същност на Кеш-Аут - Сприране на залог

Cashout winbet

Едва ли някой е предполагал преди години, че ще е възможно да се сдобиете с печалбите си, докато залозите ви са все още активни.

Кешаут е нова услуга, която предлага точно това на потребителите. Те получават част от потенциалната си печалба преди последния съдийски сигнал.

Затварянето на залог е достъпно в Уинбет за определени пазари. Валиден е за сингъл залози и комбинации в прави колонки.

Предложената сума се сформира, спрямо текущия резултат на двубоите и броя на спечелените залози.

Cashout се намира в дясната част на сайта, точно под приложението за изготвяне на талони. С маркиране на бутона ще разберете, дали конкретния фиш позволява затваряне.

Опцията се използва в различни случаи. При малко оставащо време или голяма вероятност да загубите, предложената сума ще бъде по-малка от залога ви.

В подобни ситуации единствено може да намалите загубите си. Това все пак е добра идея, ако не сте уверени докрай в избора си.

Разбира се, в случаи, когато всичко върви по план ще си гарантирате един висок процент от максималната печалба.

Кога и защо да използваме “затвори залог” ?

Предотвратявате сигурни загуби 

С използване на опцията може да намалите загубите и да си възвърнете част от залога. Ако изпитвате сериозни колебания, по-добре е да затворите и да се насочите към друг залог.

При информация за промени в съставите 

Ако единият отбор ще разчита на резервни състезатели, а вие сте заложили за него, то логично би било да затворите залога си.

Червени картони и контузии 

Възможно е вашият отбор да получи червен картон или ключов състезател да напусне терена. Тогава шансовете за успех намаляват драстично. Важно е да споменем, че изгонването на състезатели влияе на предложената сума от кешаута.Това е често срещано предимно във футболните двубои.

Неоправдан риск 

Спечелили сте повечето от залозите и трябва да чакате последната среща за малко по-висока печалба, то това е неоправдан риск. Добра идея би било да затворите фиша и да се радвате на заработената сума.

Възход за някой от отборите 

Независимо, дали залагате на отборен или индивидуален спорт, то в даден случай от едната страна има положителна промяна в играта. Ако се наблюдава такъв в противника на вашия отбор, може да използвате кешаут, за да не се уповавате на късмета.

Минуси на кешаута

  • Липса на кешаут за дадени пазари - Не винаги опцията е налична за всички събития. Възможно е вашата колонка да не позволява затваряне, ако даден залог не се поддържа от кешаута.
  • Затваряне при печалба – Това едва ли може да се отчете, като минус за букмейкъра, но ще го споменем тук. В определени ситуации вие затваряте залозите си, а впоследствие те се оказват печеливши. Използвайте опцията само, ако се колебаете в избора си.
  • Невъзможно затваряне – При някои спортове действията се променят за броени секунди. Тогава трудно бихте уцелили момента, в който кешаутът е достъпен. Забранява се затварянето на залог при промени в коефициента, случващи се важни събития и промени в резултата. Потребителите трябва да се съобразят с тези фактори и да проявят търпение, докато опцията отново стане достъпна.

Основни въпроси свързани с кеш-аут опцията на Уинбет

Накратко ще отговорим на най-често задаваните въпроси за кешаута на Уинбет. Надяваме се, че те ще ви дадат пояснение за предлаганата услуга.

При други въпроси, чиито отговори не откривате тук, потърсете помощ от екипа на букмейкъра - най-лесно това става чрез чата на живо в сайта на Уинбет

❓Затворените залози броят ли се към превъртането на бонуси?

Към превъртането на повечето оферти не се включват фишове, към които е използван кешаут.

❓Безплатна ли е услугата?

Да, напълно. Опцията е налична за всички потребители на Уинбет, без ограничения.

❓Защо не мога да затворя?

Това се случва, когато дадено събитие е блокирано.

❓Колко често мога да използвам кешаут?

Няма ограничения относно използването на инструмента, стига да ви е от полза.

❓Затворих, но на по-малка сума от посочената?

Това може да се е случило при промяна на коефициент в последния момент.

Cashout winbet функция

Заключение

Букмейкърът Winbet е насочил усилията си към създаване на уникална платформа за залози, която да го отличи от останалите.

Добавянето на кешаут е добра идея, защото това ще привлече много нови клиенти. Използването на опцията дава възможност за контрол над фишовете.

Печалбите ви са във вашите ръце и вие може да решите в кой момент да ги приберете.

Внимателното следене на срещите ще ви помогне в правилното решение. Надяваме се, че съветите на BGBookies ще ви бъдат от полза и кешаутът на Уинбет ще ви донесе нови големи печалби.