Уинбет Лого
Залози на акумулатор (ACCA) в Уинбет

Залози на акумулатор в Уинбет

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Основна цел на залагащите са големите печалби. Те могат да се постигнат след комбиниране на повече събития под формата на колонка или система.

Букмейкърът Winbet е изготвил софтуер, който автоматично пресмята общия коефициент на селектираните от потребителя двубои.

Задачата пред вас е просто да изберете желаната опция и тя мигновено ще се добави към талона ви. Комбинацията от множество срещи изисква детайлно познаване на съответните спортове и отбори.

Препоръчително е да избягвате дългите колонки, защото вероятността за печалба намалява, но от друга страна с малък залог може да спечелите високи суми.

Екипът на BGBookies гарантира, че Уинбет е мястото, където залагащите спокойно могат да участват със залози на акумулатори, без да бъдат ограничавани.

Същност на акумулаторите

Мнозина от вас вероятно не са чували този термин. Това са т.нар. прави колонки, които всеки един от нас използва за своите залози.

Акумулаторите са съчетание от множество пазари за различни спортни събития. Залагащите свободно избират желаните от тях опции и им поставят общ залог.

Коефициентът на колонката се формира, след като се умножат ставките на всички селектирани събития.

Потенциалната печалба се пресмята след умножение на общия коефициент с поставения от потребителя залог.

Букмейкърът за онлайн залози Уинбет разполага със софтуер, който автоматично пресмята вашата печалба. Спортовете и отделните турнири са разделени в отделни секции, така че лесно да бъдат намерени.

Изборът ви става след натискане върху желана опция, която мигновено се препраща към актуалния талон. Само с няколко действия с мишката може да създавате комбинации и да реализирате своите залози в Winbet. В условията е упоменато, че минималният залог за талон е 0.20лв, без значение, дали е направен на сингъл или на колонка.

Видове спортни залози

Winbet ACCA

От компанията са наясно, че всеки техен потребител има своите предпочитания и обича да залага на даден спорт. Поради тази причина, залозите не се ограничават само до познатите ни дисциплини, като футбол, тенис, баскетбол, но са налични опции за залог и на по-нетрадиционни събития като и залози на виртуални спортове и eSports. Накратко ще ви представим първенствата и турнирите, които са част от тиражите на Уинбет. Решението на кой спорт да извършвате своите залози, оставяме на вас. Разбира се, възможни са комбинации между събития от различни спортове, така че това също е един удачен вариант.

Футболни комбинации

В света на спортните залози челно място заемат акумулаторите от футболни срещи. Това е най-предпочитания вариант за залагане и носи най-много печалби на потребителите.

Благодарение на високите ставки и разнообразието от пазари, вие имате възможност да създадете колонка от събития с голям шанс те да се окажат печеливши. В Уинбет лесно и бързо може да създадете комбинация от любимите си първенства, като изберете най-вероятните пазари.

За футболните залози са налични, дори залози за корнери, картони и голмайстори, а всички останали основни пазари са неизменна част от всяко футболно събитие.

Фиш с тенис прогнози

За любителите на тениса препоръчваме да залагат на комбинации от няколко срещи. Добрата новина е, че за даден двубой може да се заложи на краен изход, за друг на сбор сетове, а за трети, дори на общия брой геймове в първия сет. Нямате ограничения, които да ви забраняват комбинации. Единствено не може да залагате на повече от една опция за дадена среща.

Баскетболни акумулатори

Липсата на равенства в баскета увеличава вероятността прогнозата ви за краен изход да се окаже печеливша. Все пак при този спорт коефициентите са малко по-ниски, особено, когато има изявен фаворит. За целта може да използвате правите колонки на Уинбет, с които да комбинирате повече баскетболни мачове и да натрупате стабилен коефициент с минимален шанс за загуба.

Комбинации от други спортове

Може да създавате фишове, в които участват няколко различни вида спорт. Наличието на над 20 спортни дисциплини ви носи по-голям избор. В Winbet присъстват залози за снукър, волейбол, хокей на лед и за още куп други спортове. Свободно може да съчетавате срещи от различни тиражи и турнири. Единственото условие е да се залага само на един избран пазар за даден двубой.

Системи за комбиниране

Winbet системи

Друг удачен избор, особено, ако сте подбрали пазари с по-високи коефициенти. Лесно може да задавате определен залог за всяка комбинация, било то единична, двойна, тройна и т.н.

Печалбата ви се формира, след като се пресметнат сумите от всяка комбинация и се съберат. Например, ако сте осъществили залог с четири пазара в система двойни и тройни, при три познати опции, печалбата ви се формира след стандартно пресмятане на всички печеливши двойки и добавяне на печелившата тройка.

В интернет ще откриете полезни инструменти, макар че това няма да ви е нужно, защото Winbet разполага със система, която ще ви уведоми каква е потенциалната сума, която може да бъде спечелена от съответния талон.

  • Не допускайте грешките, които правят много от залагащите. Масово се комбинират голям брой срещи и им се поставя неразумен залог.
  • Групирайте максимум по четири събития, за да имате шанс за печалба. Спрямо вероятността за успех и банката ви, поставете залог.
  • Залагайте най-много на един акумулатор дневно. Ако разчитате на системи, проверете каква ще е печалбата ви от всяка комбинация.
  • Избягвайте двубои, за които не сте напълно информирани и нямате нужните доводи за залог.
  • Залозите на акумулатор в Уинбет са лесно осъществими и ще ви донесат желаните дългосрочни печалби, ако умеете да анализирате повече от едно спортно събитие.