Уинбет Лого
Tенис залози от Winbet

Tенис залози от Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Дългият сезон в тениса дава възможност за множество залози през годината. Кампанията стартира още през януари месец в Австралия и завършва с Мастърса в Лондон. Изключително натоварен календар, с провеждащи се турнири всяка седмица.

Почитателите на този спорт няма как да не са доволни от този факт.

Уинбет дава шанс на своите потребители да се докоснат до красивата игра и да направят залози за избрано от тях събитие.

Следени от букмейкъра са по-голямата част от състезанията, а неуморимите тенисисти ни гарантират ожесточени и интригуващи сблъсъци.

Ако сте фен на тениса и обичате спортните залози, то Winbet е точното място за вас.

Какво е нужно, за да залагаме на тенис?

Тенис в Уинбет

На първо време ви е необходим профил. Регистрацията в Уинбет се осъществява за броени минути, така че ако все още нямате акаунт, може да го създадете сега.

Прочетете подробното ни описание за тази процедура. Споменали сме всички важни детайли и операции, които трябва да се извършват за правилното откриване на сметка и депозиране.

Ако вече разполагате с такава, влезте в нея и се заредете със средства. Това е всичко нужно, за да стартирате с тенис залозите в Winbet.

Тенис пазарите се намират на лесно откриваемо място и са достъпни за всеки член на букмейкъра. Ще ги откриете в спортната секция, точно под футболните залози. Нямате особени ограничения.

Позволени са залози на сингъл или комбинации в системи и прави колонки. Залага се по подобие на останалите спортове.

Фишовете се създават автоматично от системата, а вашата задача е да им поставите залог. Голяма част от пазарите са достъпни за затваряне чрез услугата Кеш-аут.

Турнири и събития през сезона

Winbet тенис турнири

Букмейкърът предлага голямо разнообразие на своите потребители и множество събития всеки ден.

Включени са тенис двубои от най-различно естество. Освен познатите ни ATP и WTA състезания, в тиражите на Уинбет попадат Чалънджъри и ITF надпревари. При тях участват по-неизвестни тенисисти, но това не ви спира да изпробвате уменията си.

Наличието на състезания от най-различен ранг ви позволява да покажете майсторски познания.

Турнирите през тенис сезона са изключително много. Делят се на различни серии

  • Най-интересни са ATP надпреварите. В тях участват представители от по-предните позиции на ранглистата. Провеждат се турнири почти всяка седмица, като са разделени по значимост. Най-ниските ATP 250 носят 250 точки на победителите. Такъв е турнирът в София, който се провежда вече няколко години. Следват състезанията от ATP 500 и ATP 1000. Финалният мастърс носи най-много точки, но в него участват само първите осем от ранглистата.
  • Турнирите от женската серия се провеждат на същия принцип. Те не съвпадат с програмата на мъжкия тенис.
  • Единствено по едно и също време се провеждат ATP и WTA турнири по време на Големия шлем.
  • Общата бройка на състезанията от този ранг е четири. Провеждат се в Австралия, Франция, Англия и Америка. Носят повече точки на участниците и по-голям престиж. Играят се на различни кортове, например този в Лондон е на трева, в Париж на клей, а при останалите два мачовете са на твърда настилка.

Наличието на толкова много надпревари е в полза на залагащите. Особено, когато букмейкърите, като Уинбет, следят всяко състезание и дават възможност за различни залози.

Пазари и тенис залози

Колкото по-голям е изборът, толкова по-лесно може да се състави правилен залог. Опциите за тенис залози в Winbet са много и са подредени по различен признак. Нека да разгледаме най-често използваните от тях.

Залог за победител

Едва ли е нужно да разясняваме подробно в какво се състои този залог. Прогнозирате кой ще спечели двубоя. Хубавото при тениса е, че няма вероятност срещата да завърши наравно.

Победител в сет

В зависимост от очакванията ви за развитие на срещата, може да заложите за победител в отделен сет.

Общо геймове

Предпочитан залог, защото често линиите биват покривани с лекота. Спрямо сетовете, Уинбет предлага дадена граница, а потребителят трябва да предвиди, дали тя ще бъде премината или не.

Точен резултат 

За разлика от футбола, тук се играе до определен брой сетове, така че възможностите за точен резултат са по-малко.

Общо за домакина/госта

Домакин е тенисистът, който е изписан първи. С този залог вие определяте колко геймове ще спечели единия състезател.

Хендикапи 

В Winbet може да се залага, както на хендикап геймове, така и на хендикап сетове.

Играч да спечели сет 

Коефициентите за този пазар са по-ниски, но прогнозирате единствено, дали даден тенисист ще спечели сет в мача.

Тенис на лайв

Winbet тенис на живо

От Уинбет са ви осигурили пълен достъп до всички срещи в секция “На живо”. Така лесно може да съставяте вашите залози на база представянето на тенисиста в хода на двубоя.

Разполагате с пълна статистика за срещата, която ще ви помогне за правилното й прогнозиране.

Фишовете се изготвят по същия начин, но трябва да действате по-бързо.

В този спорт ситуациите следват една след друга, а разиграванията са през секунди. Възможно е при спорни отсъждания, използване на “Ястребово око” или промяна в резултата събитията да бъдат временно блокирани.

Проявете търпение и изчакайте, докато се възстановят и станат отново достъпни.

Оценка на тенис залозите в Уинбет

След подробен преглед и изпробване на всички възможности за залог, екипът на BGBookies поставя положителна оценка на тенис залозите в Уинбет.

Пазарите за игра са най-разнообразни, а прилежащите им коефициенти са изключително високи.

Потребителите могат да залагат по всяко време, независимо дали използват мобилно устройство или се включват в сайта през компютъра.

Налични са инструменти, като кешаут, системи за комбинация и други полезни опции.

Софтуерът е изграден, така че да не затруднява залозите, дори напротив, всичко се случва бързо и без забавяния. Предвидени са и добри бонуси за тенис залози.