Tенис залози от Winbet

Tенис залози от Winbet

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Дългият сезон в тениса дава възможност за множество залози през годината. Кампанията стартира още през януари месец в Австралия и завършва с Мастърса в Лондон. Изключително натоварен календар, с провеждащи се турнири всяка седмица. Почитателите на този спорт няма как да не са доволни от този факт. Уинбет дава шанс на своите потребители да се докоснат до красивата игра и да направят залози за избрано от тях събитие. Следени от букмейкъра са по-голямата част от състезанията, а неуморимите тенисисти ни гарантират ожесточени и интригуващи сблъсъци. Ако сте фен на тениса и обичате спортните залози, то Winbet е точното място за вас.

Какво е нужно, за да залагаме на тенис?

Тенис в Уинбет

На първо време ви е необходим профил. Регистрацията в Уинбет се осъществява за броени минути, така че ако все още нямате акаунт, може да го създадете сега. Прочетете подробното ни описание за тази процедура. Споменали сме всички важни детайли и операции, които трябва да се извършват за правилното откриване на сметка. Ако вече разполагате с такава, влезте в нея и се заредете със средства. Това е всичко нужно, за да стартирате с тенис залозите в Winbet.

Тенис пазарите се намират на лесно откриваемо място и са достъпни за всеки член на букмейкъра. Ще ги откриете в спортната секция, точно под футболните залози. Нямате особени ограничения. Позволени са залози на сингъл или комбинации в системи и прави колонки. Залага се по подобие на останалите спортове. Фишовете се създават автоматично от системата, а вашата задача е да им поставите залог. Голяма част от пазарите са достъпни за затваряне.

Турнири и събития през сезона

Winbet тенис турнири

Букмейкърът предлага голямо разнообразие на своите потребители и множество събития всеки ден. Включени са тенис двубои от най-различно естество. Освен познатите ни ATP и WTA състезания, в тиражите на Уинбет попадат Чалънджъри и ITF надпревари. При тях участват по-неизвестни тенисисти, но това не ви спира да изпробвате уменията си. Наличието на състезания от най-различен ранг ви позволява да покажете майсторски познания.

Турнирите през тенис сезона са изключително много. Делят се на различни серии. Най-интересни са ATP надпреварите. В тях участват представители от по-предните позиции на ранглистата. Провеждат се турнири почти всяка седмица, като са разделени по значимост. Най-ниските ATP 250 носят 250 точки на победителите. Такъв е турнирът в София, който се провежда вече няколко години. Следват състезанията от ATP 500 и ATP 1000. Финалният мастърс носи най-много точки, но в него участват само първите осем от ранглистата. Турнирите от женската серия се провеждат на същия принцип. Те не съвпадат с програмата на мъжкия тенис. Единствено по едно и също време се провеждат ATP и WTA турнири по време на Големия шлем. Общата бройка на състезанията от този ранг е четири. Провеждат се в Австралия, Франция, Англия и Америка. Носят повече точки на участниците и по-голям престиж. Играят се на различни кортове, например този в Лондон е на трева, в Париж на клей, а при останалите два мачовете са на твърда настилка. Наличието на толкова много надпревари е в полза на залагащите. Особено, когато букмейкърите, като Уинбет, следят всяко състезание и дават възможност за различни залози.

Пазари и тенис залози

Колкото по-голям е изборът, толкова по-лесно може да се състави правилен залог. Опциите за тенис залози в Winbet са много и са подредени по различен признак. Нека да разгледаме най-често използваните от тях.

  • Залог за победител – Едва ли е нужно да разясняваме подробно в какво се състои този залог. Прогнозирате кой ще спечели двубоя. Хубавото при тениса е, че няма вероятност срещата да завърши наравно.
  • Победител в сет – В зависимост от очакванията ви за развитие на срещата, може да заложите за победител в отделен сет.
  • Общо геймове – Предпочитан залог, защото често линиите биват покривани с лекота. Спрямо сетовете, Уинбет предлага дадена граница, а потребителят трябва да предвиди, дали тя ще бъде премината или не.
  • Точен резултат – За разлика от футбола, тук се играе до определен брой сетове, така че възможностите за точен резултат са по-малко.
  • Общо за домакина/госта – Домакин е тенисистът, който е изписан първи. С този залог вие определяте колко геймове ще спечели единия състезател.
  • Хендикапи – В Winbet може да се залага, както на хендикап геймове, така и на хендикап сетове.
  • Играч да спечели сет – Коефициентите за този пазар са по-ниски, но прогнозирате единствено, дали даден тенисист ще спечели сет в мача.

Тенис на лайв

Winbet тенис на живо

От Уинбет са ви осигурили пълен достъп до всички срещи в секция “На живо”. Така лесно може да съставяте вашите залози на база представянето на тенисиста в хода на двубоя. Разполагате с пълна статистика за срещата, която ще ви помогне за правилното й прогнозиране. Фишовете се изготвят по същия начин, но трябва да действате по-бързо. В този спорт ситуациите следват една след друга, а разиграванията са през секунди. Възможно е при спорни отсъждания, използване на “Ястребово око” или промяна в резултата събитията да бъдат временно блокирани. Проявете търпение и изчакайте, докато се възстановят и станат отново достъпни.

Оценка на тенис залозите в Уинбет

След подробен преглед и изпробване на всички възможности за залог, екипът на BGBookies поставя положителна оценка на тенис залозите в Уинбет. Пазарите за игра са най-разнообразни, а прилежащите им коефициенти са изключително високи. Потребителите могат да залагат по всяко време, независимо дали използват мобилно устройство или се включват в сайта през компютъра. Налични са инструменти, като кешаут, системи за комбинация и други полезни опции. Софтуерът е изграден, така че да не затруднява залозите, дори напротив, всичко се случва бързо и без забавяния. Предвидени са бонуси за тенис залози. Ако се включите на момента, ще спечелите допълнителни 50% към първия си депозит.