Betano българия
Sesame.bg Баскетболни залози

Sesame.bg Баскетболни залози

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Съдържание:

Вход в секция баскетболни залози на Sesame.bg

Когато за пръв път влезете в сайта на Сезам автоматично ще ви се отвори Казино разделът. За да достъпите до залозите за баскетбол трябва да направите следното:

 1. В горната лента изберете “Спорт".
 2. В централната част на страницата ще видите всички налични спортове за залагане в Сезам и съответно баскетбола. От менюто в лявата част на екрана също ще може да влезете там. С тази разлика, че за всеки един спорт има падащо меню достъпно от стрелката до името му. По този начин ще видите и тези мачове, които са на живо.
 3. Също от това меню лесно може да изберете конкретна държава и да се запознаете с всички налични първенства налични за залагане.

Още по-надолу в заглавната страница на разделът “Спорт" ще откриете и програма с “Акценти" - избрани мачове за различни спортове.

Избирате “Баскетбол" и може да бързо да погледнете коефициентите на 3 основни пазара - “Краен резултат", “Общ брой точки" и “Хендикап".

Ситуацията е аналогична и при програмата “Предстоящи".

🖱️ Влез в Sesame.bg
Вземи бонус след вход

Избор на първенства за баскетболни залози в Sesame.bg

Наличните първенства за игра в Сезам са много. Те са подредени по държава или континент. Естествено най-популярните като НБА, Евро Лига, няма как да бъдат пропуснати. Предлагаме ви списък с най-важните от тях:

 • НБА жени и НКАА редовен сезон
 • НБЛ на България
 • Лега 1, ЛНП Голд и Серия Б на Италия
 • Адриатическата лига
 • Испанската АСБ лига
 • Висша лига на Хърватия
 • Про А и Про Б на Франция
 • А1 на Гърция
 • Суперлига на Турция

Освен тях ще намерите и екзотични като първенствата на Доминиканската република, Пуерто Рико, Уругвай и други. По отношение на наличните първенствата поставяме една доста добра оценка на Сезам, но винаги може и още.

Налични маркети и видове залози на баскетбол в Sesame.bg

В sesame.bg може да откриете основни видове залози за баскетбол. За по-специалните мачове като например финал на НБА и родната баскетболна лига, може да очаквате и допълнителни възможности за залог. Представяме ви най-честите пазари за баскетболни залози:

 • Победител(вкл. продължения)
 • Хендикап(с продължения)
 • Общ брой точки
 • Общ брой точки за отбор
 • Нечетен/четен брой точки
 • Най-резултатна четвърт
 • Първо полувреме/първа четвърт равенство няма залог
 • Първо полувреме азиатски хендикап
 • Първо полувреме/първа четвърт нечетен/четен брой точки

🖱️ Залагай на баскетбол в Sesame.bg
Вземи бонус след вход

Полезни опции за баскетболни залози в Sesame.bg

Ще ви предложим и някои от полезни опции, когато залагате на баскетбол. Те включват електронния фиш, който ви се визуализира в дясната част на екрана.

Електронен фиш

Когато добавяте селекции във вашия фиш обърнете внимание на най-долната част. Там ще намерите 3 опции - “Питай при промяна", “Приеми при повишаване" и “Приеми всяка промяна". Тези с по-богат опит в онлайн залозите веднага разбират за какво става дума, но все пак ще обясним накратко:

 • Питай при промяна - при всяка промяна на коефициенти във Вашия фиш, преди натискане на бутон “Поставете залог", ще бъдете уведомявани за тази промяна и ще бъде искано съгласието Ви.
 • Приеми при повишаване - вашия залог ще бъде приет само ако коефициентите са се увеличили.
 • Приеми при всяка промяна - при тази опция вашия залог ще бъде приет най-бързо. Просто защото се съгласявате с движението на коефициентите, без значение дали са нагоре или надолу.

Тези опции са полезни защото на всеки се е случвало докато избира мачове за своите множествени залози, коефициентите да се променят. С тези действие обаче си гарантирате сигурност, че няма да бъдете неприятно изненадани при приемането на фиша ви.

Бърз залог

Когато сте отворили опциите с пазари за даден мач, ще забележите функцията “Бърз залог". Тя ви позволява с няколко клика на мишката да изберете пазар и залог. За останалото от Сезам са се погрижили.

Множествени залози и системи

За любителите на колонки и системи, може лесно да превключвате между тях. Те се намират в най-горната част на фиша. Наличните опции тук са:

 • Единичен - за всяка една селекция може да въведете сумата, която желаете да заложите. Отделните срещи се броят като различни фишове. Обръщаме внимание, че тук няма опция за обща сума на залог, затова ви съветваме внимателно да проверите какво сте въвели в полето за залози.
 • Множествен - както подсказва и името това е добре познатата “колонка". В долната част ще видите и бонуса за броя срещи. Него сме отбелязали в бонус раздела на настоящата статия.
 • Система - предназначена секция за опитни онлайн залагащи. Може да залагате на различен брой системи, чрез полетата със залог.
 • Наличен е и т.нар. “Банкерски залог". Чрез него се комбинират други срещи, заедно с тази селекция. Необходимо е тя да бъде твърда и сигурна, в противен случай губите всичко, независимо от развоя на останалите срещи.
  От тикчето, което ще намерите в горния ляв ъгъл може да изключвате или включвате обратно селекции във фиша ви. По този начин може да проверите каква печалба ви очаква, в случай на успех.

🖱️ Играй и печели в Sesame.bg
Вземи бонус след вход

Създай залог(bet builder)

Чрез създай залог може да комбинирате от 2 до 6 пазари само на НБА. Важно уточнение е, че тук кеш-аутът не е активен, както и че опцията не е валидна за “На живо". Избирайки “Създай залог" от лентата с пазари за дадена среща, ще ви се заредят всички налични опции за дадения мач.

Ние направихме тест на функцията за финалната серия между Бостън Селтикс и Голдън Стейт Уориърс.

Пазарите, които се появиха бяха доста разнообразни - от краен изход, общ брой точки/общ брой точки за някои от отборите, хендикап до индивидуални като борби за играч над/под, вкарани тройки, чадъри и други.

Бързи стъпки относно това как да създадете залог

 1. Избирате мач от НБА(редовен сезон, плейофи или финал).
 2. От лентата с пазари избирате “Създай залог".
 3. Избирате вашите селекции. Като например:
 4. Общ брой точки - над 211.5
 5. Играч асистенции(включително и продълженията) - Джейлен Браун над 3.5
 6. Вкарани тройки - Стивън Къри под 4.5
 7. Селекциите се добавят автоматично и вие виждате в реално време коефициентите и потенциалната печалба.
 8. След като сте сигурни в избора си, въведете желаната сума за залог и натиснете “Поставете залог".

Баскетбол на живо в Sesame.bg - залози и гледане

За съжаление от Сезам не предлагат картина на живо за баскетбол. Надяваме се много скоро това да бъде променено. Единственото нещо, което за сега получават клиентите на сайта е компютърна графика с разяснения, относно случващото се в залата.

Що се отнася до залозите на живо може спокойно да залагате на пазарите, които са налични и преди срещата. Тук отново ще ви напомним да използвате някоя от опциите в електронния фиш, защото баскетболът е динамична игра. Съответно и коефициентите се променят също доста бързо.

Бонуси за Sesame.bg баскетболни залози

Към момента конкретно за баскетбол има само един бонус - NBA Finals.

Направете залози преди или по време на който и да е мач от финалната серия.

 • Минимален залог - 20 лв, минимален коефициент - 1.4 .
 • Вземете 50 лв. безплатен залог след края на серията.
 • Необходимо е да превъртите 3 пъти стойността бонуса в рамките на 3 дни, а минималният коефициент на селекциите да е равен или по-голям от 1.5 .
 • Ще споменем и други бонуси, за които може да използвате баскетболни залози.

Начален бонус спорт - 100% до 250 лв.

 • Регистрирайте се в sesame.bg като използвате бонус код - SPORT.
 • Вашия депозит ще бъде удвоен и ще трябва да разиграете общата сума от депозита и бонуса 6 пъти. Разполагате с 30 дни.
 • Минималният коефициент е 1.6 .
 • Максималната сума на залог по време на изпълнение на бонуса е 100 лв.

Колонка за кеш

Колкото повече селекции има във вашия фиш, толкова по-голям ще и бонуса към евентуална печалба. Може да добавяте както преди старта на срещите, така и по време на тях.

 • Нямате ограничения при избора си на пазари.
 • Минимален коефициент за всяка една селекция - 1.3 .
 • Бонусът се изплаща заедно с печалбата от фиша и няма условия по превъртане.
Брой селекции Процент
3 0.04
4 0.06
5 0.08
6 0.12
7 0.16
8 0.2
9 0.25
10 0.3
11 0.35
12 0.4
13 0.45
14 0.5

🖱️ Създай профил в Sesame.bg
Вземи бонус след вход

Често задавани въпроси за баскетболните залози в Sesame.bg

❓Мога ли да залагам на баскетбол през мобилно устройство?

От Сезам все още не разполагат с приложения, но пък може да използвате мобилната версия на сайта. Тя е добре оптимизирана за нови устройства.

❓Предлага ли се излъчване на живо на баскетболни срещи?

За съжаление не. Все още сме в очакване това да се промени. Като се има предвид бързото развитие на сайта, надяваме се това да се случи скоро.

❓Какъв е минималния залог?

Минималният залог е 0,50 ст. за всички спортове.

❓Какъв е лимитът на печалба от баскетболни залози за един ден?

Лимитът е еднакъв за всички видове спорт - 100 000 лв.

Заключение за баскетболните залози в Sesame.bg

Баскетболът предоставя възможности за много печалби. Бързата игра, атрактивни забивки и точни стрелби от тройката носят огромни емоции на привържениците. А залагането на живо само ги усилва и прави насладата от играта още по-голяма.

Като финални думи за тази статия, бихме казали, че от Сезам има какво още да предложат. Като по-добри коефициенти, повече бонуси за баскетбол, излъчване на живо и други. Въпреки това вие все още ще може да се забавлявате с пребогата селекция от първенства и турнири.
Желаем ви много печалби. Но не забравяйте, че разумното залагане стои над всичко.