Всеки ден 10 лева спортен бонус от Палмс Бет

Всеки ден 10 лева спортен бонус от Палмс Бет

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Клиентите на Palms Bet, фенове на спортните залози могат да бъдат предоволно от поредната нова есенна оферта на букмейкъра.

През последните няколко месеца компанията пусна доста нови оферти, но повечето от тях бяха за казино раздела й и доста от спортните почитатели, които залагат в palmsbet.com останаха ощетени.

Това току що се промени с най-новото промоционално бонус предложение от българския бетинг бранд, а именно “10 лева безплатен залог всеки ден”.

В това ревю ще можете да видите всички най-важно за новата оферта от Palms Bet, както и нейните основни специфики - какво представлява, срокове, правила и условия.

Описание на офертата

Бонусът ви дава точно това което и твърди името му - 10 лева под формата на безплатен залог, като можете да се възползвате от него абсолютно всеки ден в периода от 01.10.2021 до 08.10.2021 година.
Вие сами можете да изберете стойността на своя бонус в зависимост от вашия депозит, като избора пред вас е следния:

 • 20 лв. = 4 лева "Безплатен залог";
 • 42 лв. = 8 лева и 40 ст. "Безплатен залог";
 • 50 лв. = 10 лева "Безплатен залог".

Класиране за офертата

Ако желаете да се възползвате от това страхотно предложение от Palms Bet, то от вас се изисква просто да преминете през няколко лесни стъпки:

 1. Стъпка 1: Влезте в акаунта си в Palms Bet;
 2. Стъпка 2: Отворете менюто “Депозит” и изберете метод и квалифицираща сума която да депозирате;
 3. Стъпка 3: Кликнете върху бутона “Депозит” и до няколко секунди ще получите бонуса по сметката ви.

Правила за участие

 • Бонусът е достъпен за всеки един клиент направил успешен депозит в размер на поне 20 лева по своята сметка;
 • Можете да разгравате бонус сумата само в секции “Спорт” и “На живо”;
 • Офертата възлиза на 20% от депозираната сума до 50 лева;
 • Можете да изтеглите бонуса само когато направените с него разигравания надвишават еднократния му размер;
 • Можете да изтеглите средствата спечелени при игра с бонуса само когато направените с него и депозита разигравания надвишават еднократния им размер;
 • Имате на разположение 15 дни, за да разиграете бонуса, като в противен случай той ще бъде премахнат от сметката ви;
 • В случай, че решите да се откажете от бонус сумата след като сте извършили залози с квалифициращия ви депозит или с бонуса, то цялата им сума ще бъде премахната от вашия акаунт;
 • Компанията си запазва правото да променя всяко правило, условие, срок и всичко останало свързано с офертата по всяко едно време.

Обобщение

Почитателите на спортни залози опредлено ще бъдат изключително доволни от новата бонус оферта от Palms Bet с която могат да се сдобият с до 10 лева безплатен залог всеки ден в периода 01.10.2021 - 08.10.2021 година.

Офертата определено е доста добра и в зависимост от вашия депозит (който трябва да е поне 20 лева/евро), то сумата на безплатния залог варира - от 4 лева до 10 лева.

Смятаме, че бонус предложението е наистина апетитно и, че ще е добре за всеки един клиент на букмейкъра който обича спортните залози да се възползва от него и да си донася допълнителни печалби всеки ден.