Ревю на букмейкъра Еврофутбол

Ревю на букмейкъра Еврофутбол

Потребителски рейтинг: 3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Букмейкърската къща Еврофутбол се появи за пръв път в България още през далечната 1993 година.

Неин откривател е Стефан Найденов, а първият тираж вижда бял свят на 21 август в годината на откриване.

Еврофутбол има лиценз за предлагане на хазартни игри на територията на страната, а в полза на играчите са открити десетки, та даже стотици пунктове в различни градове.

На 18 януари, 2002 година към дружеството Еврофутбол ООД се присъединява още една фирма на име „Интералот“ – гръцка компания, с чиято помощ на бял свят се появяват опции за залагане в реално време.

Днес феновете на залозите имат достъп и до уебсайта еurofootball.bg, който ще разгледаме в това ревю. А сега е време да преминем към него и предложенията за играчите.

Какво ще намерим в сайта на Еврофутбол?

Преди всичко обаче, е нужно да кажем, че хазартните игри предложени от бранда важат само за хора навършили пълнолетие. Ако нямате 18 години не четете този материал.

В онлайн версията на Еврофутбол, не може да се залага, но пък имате достъп до всички тиражи, фишове, коефициенти и пазари.

Това е система, която Ви информира за възможностите да залагате на различни спортове в пунктовете на хазартния оператор.

Онлайн платформата е неповторим помощник на играчите, тъй като им предоставя всички свързано със залаганията.

Влизайки в сайта ще видите най-различни предложения, но за да сме още по-конкретни ще ги разгледаме едно по едно в следващите редове на ревюто ни. Ето и какво да очаквате, когато влезете на електронните страници на адрес eurofootball.bg чрез вашия браузър.

Новини

Секция Новини в eurofootball

Новинарският раздел на Еврофутбол Ви осигурява 24/7 вести от букмейкъра.

Научете за постиженията на залагащите и прочетете какво ново има около мачовете в Англия, Франция, Испания, Италия, Германия, България и други точки на света. Новинарската рубрика се обновява редовно, така че има какво да видите в нея.

Освен за футбол, има новини и от света на тениса, баскетбола, бойните спортове, леката атлетика и въобще всичко актуално от света на спорта.

Всяка една новина е придружена от снимка, а потребителите могат да видят датата на събитието.

Отделно от това има архив, в който да търсите стари новини, които сте пропуснали, или които представляват интерес за вас.

Статиите са подредени по приоритет, така че можете да кликнете на тези, които Ви интересуват. Влезте в секцията с Новини, и ще се ориентирате бързо и лесно.

Еврофутбол тиражи

На началната страница на уебсайта присъства и раздел с Еврофутбол тиражи. В него се намира информация за спортните събития от България и света.

Идеята на тази категория е да Ви посочи предстоящи мачове от големите футболни надпревари, сред които са Лига Европа, Шампионска Лига, Копа Либертадорес и прочие престижни шампионати и турнири.

В лявата лента пък са посочени и всички останали спортове, които са включени в актуалния тираж на букмейкъра.

Преглеждайки футбола и останалите спортове в тиражите на Еврофутбол ще Ви бъде много по-лесно да подготвите залозите си. Така ще отидете в пункта въоръжени с правилните мачове и коефициентите към тях.

Освен това ще имате време да преровите спортните новини, за да откриете нещо ново свързано с набелязаните от Вас спортни срещи, на които искате да заложите.

В секцията с тиражите имате достъп до мачове, които ще се изиграят в следващите 24 часа, както и предвидените състезания за предстоящите 72 часа. Списъците са дълги и изчерпателни, така че получавате всичко, което Ви интересува накуп.

В миналото тиражите можеха да се намерят само и единствено във вестника на букмейкъра, но сега вече са публикувани свободно в интернет.

Еврофутбол резултати

Резултати в eurofootball

Ето я и следващата полезна секция за играчите, а именно Еврофутбол резултати.

Името на секцията говори красноречиво за съдържанието ѝ, но ние ще Ви обясним какво точно има в нея, за да се ориентирате по-лесно.

Натискайки върху менюто „Резултати“, което се намира на главната страница, ще Ви се отвори прозорец, където има няколко различни бутона, а именно:

Спорт

Кликвайки върху този бутон се показва падащо меню с всички спортове, като например футбол, хандбал, водна топка, хокей на лед, баскетбол и други. Избирайки си спорт ще видите всички резултати към актуалния момент.

Първенство

Тази опция ви позволява да селектирате шампионата / първенството към конкретния спорт, който сте избрали и да видите резултатите специално за него.

Дата от

Може да посочвате от коя дата искате да видите резултатите за спортните състезания.

Дата до

Тук можете да посочите до коя дата желаете да прегледате спортните резултати в сайт.

Други

Имате и опции за Еврофутбол резултати от днес и от вчера

Общо взето можете да се информирате за резултати по всяка време.

Предвидена е и опция, която следи мачовете на живо.

Вие можете да презаредите прозореца във всеки един момент, за да видите какво се случва в спортното събитие, което се играе в реално време. Разбира се, можете да следите повече от едно събитие, така че да знаете, дали пуснатият от Вас фиш е печеливш или не.

Еврофутбол – Залози на Живо

В пунктовете на букмейкъра се предлагат залози на живо, а от сайта ще видите отделните кодове, които важат за всеки един мач, който можете да прибавите във фиша си.

Освен това се показва и графика към избраното от Вас събитие. Тази графика Ви съобщава за резултата до момента, както и всички достъпни пазари.

Пазарите се различават от стандартното залагане със знаци 1, 2 и Х, като Ви предоставят опции за залог на това кой първи ще отбележи, четен или нечетен брой голове, равенство няма залог и още възможности. Всички те носят и по-високи коефициенти.

И тук Ви се предлага залагания в реално време на тенис, футбол, хокей, баскетбол и други, но всички тях ще видите влизайки в уебсайта.

Напомняме, че платформата не позволява директни онлайн залози, а трябва да посетите физически наземния пункт близо до Вас, за да се възползвате от залозите в реално време. Това е малко неудобство, но пък тези, които харесват букмейкъра едва ли го зачитат като минус.

Какви са коефициентите в Еврофутбол?

Коефициентите на букмейкъра се предоставени в десетичен вид. Не можем да твърдим, че те са най-високите спрямо конкуренцията, но пък за някои събития си заслужава да играете именно тук.

За някои мачове от българското първенство могат да се намерят доста добри стойности, както ще се уверите и сами.

По отношение на по-завързаните първенства в Европа, не можем да твърдим, че ставките са кой знае колко съблазнителни. Много от лицензираните сайтове за залози предоставят по-големи цифри, тъй че Вие сте тези, които ще решат къде искат да играят.

В раздела „Тиражи“, за който отворихме дума по-горе в ревюто, могат да се видят ставките за спортните състезания. Имате цяла програма, в която са отбелязани коефициентите, като това Ви дава възможност сами да прецените, дали си заслужава да залагате в пунктовете на оператора.

Добрата новина е, че имате почва за сравнение. Виждайки наличните Еврофутбол коефициенти, както и стойностите при другите букмейкъри ще знаете кой вариант е най-изгоден за вас.

Виртуални спортове – Спортмакс

В букмейкърските пунктове на Еврофутбол, можете да откриете и талони за залагане на виртуални спортове.

Програмата за компютърно генерираните спортни събития ще видите в сайта, където е поставен раздела „Виртуални спортове“ или още познат под името „Спортмакс“. Тези състезания и резултатите в тях се контролират от компютърна система на напълно случаен принцип.

За да вземете участие във виртуалните залози, е необходимо да направите прогнозите си в пункт на Еврофутбол ООД и да заплатите залога си. Персоналът ще Ви даде квитанция, която потвърждава вашите предвиждания. От този момент нататък, можете да следите напълно свободно резултатите в онлайн системата, така че да знаете, дали печелите или не.

В секцията посветена на Виртуалните спортове в сайта, ще видите и пълната програма на събитията. Там са изписани още коефициентите и пазарите. Тук подчертаваме дебело, че макар виртуални, тези спортове Ви носят реални парични печалби. Още по-хубаво е, че винаги можете да залагате, независимо от сезона и дали се играят истински спортни състезания или не.

Пълните правила и отговорите на клиентите свързани с виртуални спортове, вижте като влезете на eurofutball.bg и прегледате тематичното меню. На ваше разположение е и картина придружена с коментар към мачовете, което ги прави още по-атрактивни и интересни за гледане и залагане.

Гонки с кучета от Еврофутбол

Освен комерсиалните спортове за залози в Еврофутбол, ще видите и специалния раздел „Гонки с кучета“. Компанията използва външни източници за доставка на събития и ги предлага на българските играчи. В раздела с гонките ще видите номерата на хрътките и коефициентите за финиширане на челни позиции.

Предлага Ви се да видите пълната програма за гонки, както и тези, които се състоят в момента. Разполагате и с меню „Резултати“, в което да видите как се представят кучетата в отделните състезания.

Не на последно място е са поставени и правилата, с чиято помощ ще разберете как се залага, какво представлява талона и всичко необходимо.

Тук за разлика от много други спортове, ще срещнете наистина завишени стойности на коефициентите. Ако си падате по този вид залози, то със сигурност това е мястото за вас. Събитията са много и от различни точки на света, но за да ги видите влезте в навигацията на първа страница и посочете с мишката бутона „Гонки“. По този начин ще откриете предстоящите събития и гонките на живо

Медия

Кликвайки върху меню „Медия“ ще Ви се покажат актуалните издания на вестник „Еврофутбол“, както и негови предишни броеве.

Имате шанса да прочетете вестника директно от сайта, което е много удобно. Просто натискате върху снимката на дадения брой и ще Ви се зареди файл, в който се предлага неговото съдържание. Отделно от това можете да намерите и информация за реклама.

Вестник Еврофутбол е много популярен сред играчите, защото прави обзор на всички спортни събития в световен мащаб. В него също има резултати, тиражи, прогнози и каквото Ви дойде на ума. Читателите му получават възможност и за абонамент, за да бъдат в час със спортните новини, предложенията за залози, предвиждането на срещи и така нататък.

Полезни функции в eurofootball.bg

След като разгледахме основните раздели в сайта, е време да обърнем внимание на полезните функции, а те не са никак малко. Ще ги видите подредени на основния екран след влизане в системата.

По-долу описваме всяка функция поотделно, с цел да се възползвате максимално от услугите на букмейкъра. Допълнителна информация може да получите директно от Еврофутбол.

Проверка на талон

С тази функция проверявате фиша си, след като дата, номер и СРС. По този начин ще разберете, дали талонът е печеливш или селекциите ви са губещи.

БГ Програма

Щраквайки върху този бутон, получавате програмата на българските клубни отбори и националния отбор. Събитията с български футбол се отбелязват едно под друго и са съпроводени от дата и час. Така ще разберете, кога играе любимия Ви тим, и ще бъдете в течение на мачовете на националния отбор

Предстоящи LIVE

Функцията е направена, за да видите предстоящите мачове, на които може да се залага на живо. Така например, ако букмейкърът е предвидил залози за вечното дерби Левски – Цска, ще видите кога стартират и какви са коефициентите.

Бонус срещи

Това са спортни състезания с бонус от Еврофутбол. В секцията са посочени бонусите, както и възможностите Ви за залагане. Влезте и направете вашата справка.

Дългосрочни

Възползвайки се от бутона „Дългосрочни“, ще видите какви спортни мачове са планирани в следващите дни, седмици и дори месеци. Функцията ви спестява време относно ровенето по спортни календари и индивидуалното търсене на събития в перспектива

Видове джакпоти

Операторът Ви позволява да се борите за два горещи джакпота „Супер Джакпот“ и „Макс Гол Джакпот“. Но, тъй като не бива да бъдем голословни, ще Ви обясним какво представляват джакпотите и какви са правилата към тях. Нека отправим поглед към игрите с големи награди:

Макс Гол Джакпот

В тиражите на Еврофутбол се избират по осем мача, на които трябва да дадете правилни прогнози, за да спечелите сумата на джакпота. Пълният джакпот се печели, когато прогнозирате правилно всички 8 срещи. Парични награди обаче има и за позналите 6 или 7 двубоя от посочените в тиража. Точните суми на джакпотите ще научите в игралните пунктове.

Супер Джакпот

В програмата за мачовете има специална игра, която Ви позволява да грабнете джакпот. Хазартната компания избира N брой мачове, като условието е да ги познаете всички, за да вземете супер джакпота. Неговата стойност е различна и се определя от букмейкъра, но в много случаи става дума за петцифрени суми. Попитайте за условията за Супер Джакпот в близкия пункт.
И двете игри са много съблазнителни, макар че е трудно да се прогнозират толкова много срещи накуп. Все пак, ако имате късмет ще си тръгнете със солидна печалба, а този факт, не бива да се омаловажава. Игрите са актуални към 24.11.2019 година и няма изменения в посочените условия.

Как да намерим пунктовете на Еврофутбол?

Компанията за хазартни услуги разполага с наземни пунктове в цялата страна – София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и други градове.

За да откриете най-близкия пункт, трябва да влезете в сайта, а след това да натиснете бутона „Букмейкъри“. В новия екран, който ще се покаже пред очите Ви има оцветено в жълто меню, което се намира в лявата част на монитора.

Там щракнете върху линка „Представители“ и ще Ви се зареди страница, в която можете да потърсите пунктовете. За целта, е нужно да изберете област, община и населено място, а след това ще видите цял списък със заведенията, в които можете да залагате.

Имате и възможност да търсите по регионални представители, за да видите към най-близо можете да пуснете фиша си.

В добавка към всичко това съществуват и още две опции. Една е изобразена чрез картинка на фотоапарат, и ако кликнете на нея може да видите снимка на обекта, за който правите справка.

Другата опция е да щракнете върху картата, за да Ви се отвори Гугъл Мапс и да Ви покаже маршрута до дадения пункт. Така поставени нещата ще знаете как да стигнете до този адрес.

Как да станем партньори на Еврофутбол?

Ако искате да партнирате на Еврофутбол и да се включите в легалния бизнес със залозите, то просто вижте предложенията в официалния сайт на компанията.

За целта отново отидете на „Букмейкъри“ и от оцветеното в жълто меню кликнете на линка „Стани партньор“, за да разберете как се отваря пункт на Еврофутбол, какви са начините за кандидатстване и прочие подробности.

Букмейкърската къща твърди на страниците си, че Ви позволява да отворите модерен пункт, да изкарвате допълнителни доходи, да спечелите нови клиенти, и да развиете бизнеса си. Всичко това звучи много обещаващо, тъй че ако искате да работите в хазартния бранш, това е отлична алтернатива.

Форма за кандидатстване има в самия сайт, за да Ви бъде още по-удобно.

С присъединяването Ви към редиците на Еврофутбол получавате напълно безплатно поддръжка и терминал, консултации със специалисти на фирмата, обучение, маркетинг и ПР и много други.

За да работите в тази сфера, е нужно да имате 18 години и да пуснете заявка за партньорство.

Преди да го направите Ви препоръчваме да прочетете статията в eurofootball.bg – Пет стъпки за откриване на букмейкърски пункт. Тази статия се намира във вече споменатото меню „Стани партньор.

При евентуални въпроси молим да се свържете директно с Еврофутбол ООД.

Помощ за клиентите

Единият вариант за съдействие, е да потърсите директен контакт с компанията по телефона. Преди да го направите обаче, можете да прочетете най-честите питания в раздел „ЧЗВ“ на уебсайта. По всяка вероятност там ще получите отговорите, които Ви интересуват.

Ако пък се затруднявате със залозите в избрания от Вас наземен пункт, то тогава се обърнете директно към обслужващия персонал. Последният ще Ви съдейства при попълването на талоните, поставянето на залог, проследяването на мачовете и други важни за Вас неща.

До този момент не сме срещали проблеми при общуването с букмейкърската къща, и дори сме доволни отношението към нас, като клиенти. Любезни, усмихнати и отзивчиви са думите, които най-ясно описват персонала на фирмата. За да осъществите връзка с него, трябва да използвате споменатите по-долу контакти, телефони и адреси за връзка.

Еврофутбол Контакти

Използвайте един или повече от посочените по-долу контакти, за да зададете вашите въпроси към компанията. Посочили сме телефони и адреси за връзка с клиенти, реклама, вестник Еврофутбол и връзки с обществеността. На телефонните номера ще получите информацията, от която се нуждаете.

  •  Връзка с централния офис на Еврофутбол – тел. 02 / 818 91 26, адрес гр. София, Джеймс Баучер 12;
  •  Отдел „Връзка с обществеността“ – тел. 02 / 818 91 15, адрес гр. София, Джеймс Баучер 12;
  •  Рекламен отдел – тел. 02 / 818 91 26, адрес гр. София, Джеймс Баучер 12;
  •  Връзка с вестникарския отдел на Еврофутбол – тел. 02 / 818 91 75

Ч. З. В. за Еврофутбол

Ние ще се опитаме да отговорим на вашите въпроси свързани с букмейкърската къща, но ако не откриете вашия въпрос сред изброените, то най-добре потърсете комуникация с оператора:

Мога ли да залагам на Еврофутбол в интернет?

Не, не можете. Сайтът на Еврофутбол е информативен и в него не се предоставят залози. От неговите страници ще научите повече за предлаганите спортове, коефициенти, тиражи и др. Залаганията се извършват само и единствено в оторизираните наземни пунктове.

Как да си взема печалбите от Еврофутбол?

Печалби в размер на 2000 български лева се изплащат във всеки един пункт. Ако обаче имате по-голяма печалба, ще трябва да поискате да Ви издадат документ за банкови разплащания. Този документ може да бъде взет и в пунктовете на букмейкъра или в неговия централен офис.

Каква е максималната сума, която мога да спечеля?

Максималната сума от един фиш, която можете да спечелите е в размер на 1 милион лева. Такъв тип печалби се изплащат само по банков път, след като се пусне съответното заявление в централния офис на фирмата.

Как да разбера каква ще бъде печалбата ми от фиша?

Ако сте пуснали няколко мача, например 3, трябва да умножите коефициенти и да ги пресметнете по сумата, която сте заложили. Цифрата, която ще получите представлява вашата евентуална печалба, ако дадете правилни прогнози на спортните срещи.

Как да вляза в сайта на Еврофутбол със смартфон?

Уебсайтът на букмейкъра разполага с мобилна версия, която се отваря, след като заредите адреса eurofootball.bg в браузъра на смартфона или таблета. По този начин ще получите умален вид на сайта, който се предоставя за използване от компютри и лаптопи.

В обобщение за Еврофутбол

Еврофутбол е един от най-старите букмейкъри и заслужава уважение.

Къщата за спортни залози, е предпочитана от мнозина в България и няма да излезе от мода.

По-горе Ви съобщихме на какво можете да залагате, както и всичко свързано със сайта на компанията. И, макар че днес онлайн букмейкърите диктуват събитията, не можем да отречем, че посещението в наземните пунктове си остава нещо като хоби, тъй като там се срещате с приятели, коментирате и залагате заедно.

Що се касае до самата онлайн платформа, то тя Ви носи безценна информация и Ви пести много време в разходки до пункта, за да взимате програми, да проучвате тиражи и прочие.

Не на последно място слагаме и полезните функции за бърза проверка на печеливши фишове, получаването на справки за залози на живо, проследяване на резултати и въобще всичко, за което писахме горе в ревюто. От тази гледна точка можем да дадем положителна оценка.
Също ще споменем и възможността да се намесите пряко в бизнеса със залозите. Ставайки партньор на компанията, ще можете да изкарвате пари от приемането на залагания и боравенето с клиенти. Малко други букмейкъри предоставят такъв тип партньорство, така че можете да се замислите, дали искате да бъдете в този бранш или не.

Надяваме се, че сте останали доволни от този преглед на Еврофутбол и Ви пожелаваме много бъдещи успехи със залозите.