ефбет лого
футболни залози Efbet

Футболни залози в Efbet

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Залагания на футбол в Ефбет – опции, пазари, коефициенти, залози на живо

efbet sport

Както всички знаят, футболът е най-популярният спорт. Затова и онлайн залаганията на футболни мачове са най-многобройни. Букмейкърите го предлагат на първо място в спортните си секции.

Едни от най-добрите опции за залагания на футбол ще намерите в бългаският сайт efbet.

Ефбет отделя подобаващо внимание на футболните мачове и на видовете залози, които могат да се направят. Затова в сайта на букмейкъра можете да залагате на футболни срещи, използвайки разнообразие от опции.

Възможностите за залагания се разширяват непрекъснато, което прави Ефбет предпочитан букмейкър за онлайн залагания на футболни срещи.

Преди да направите своите залози, запознайте се с общата информация, която ви предоставяме тук.

Футболът е на първо място в списъка на спортовете, с възможности за редица първенства и дивизии, както професионални, така и аматьорски

След като отворите спортната секция на Ефбет, ще видите футбола на първо място в списъка на спортовете.

Първенствата по този спорт са много, като започнем с английските шампионати и продължим с първенствата в Германия, Италия, Франция, Испания, но освен водещите европейски турнири Ефбет предлага възможности за залагания на национални шампионати и на страни извън Европа, като например Казахстан, Алжир и други.

Аматьорските и младежките шампионати също са включени, така че изборът става много обширен и залаганията определено са интересни.

Подреждането на срещите е по държави. Обикновено на първо място ще видите България, както и основните страни с водещите футболни шампионати, като Англия и Германия.

След това са показани и другите страни. Изберете страната, от която се интересувате, за да видите какви първенства и мачове се предлагат за нея. Другият начин да се покаже тази информация е чрез избор на стрелката до страната.

Кои мачове се предлагат в Ефбет по отношение на времето на провеждане?

Когато отворите секцията, ще видите информация за всички срещи, които са предстоящи за следващите 24 часа.

Ако се интересувате от мачове, които са насрочени за други периоди, можете да зададете периода, от който се интересувате, от падащото меню. Ще го намерите в горния ъгъл.

Можете да изберете и следващите 48 часа, или следващите 72 часа.

Избор на мачове от даден шампионат

fish4

Можете да видите мачовете от дадена дивизия, които се предлагат, като използвате падащото меню за тази дивизия. Направете своя избор на мач от списъка, който ще се покаже.

Пазарите за футбол в Ефбет

fish2

По принцип разнообразието от пазари, предоставяно от efbet, е много голямо. Но не за всяка среща ще имате възможност за пълния брой пазари. За водещите мачове са налични повече опции за залагания – те могат да надхвърлят 150 на брой, а за тези, които не са сред най-популярните, опциите са по-малко.

Опциите за залагания се показват заедно с датата на мача и часа, в който ще се играе, както икои отбори ще играят. Коефициентите за всеки от отборите също са изписани.

Те са коефициентите за основните пазари. В края на реда ще видите символа „>“. изберете го, за да видите и допълнителните пазари.

Основните опции са налични в Ефбет:

 • краен резултат
 • брой голове за мача
 • голмайстори
 • двата отбора да отбележат
 • азиатски хендикап.

Ако залагате на мачове, които са във водещите шампионати, ще имате възможност за избор от повече опции, тъй като играта в тях е динамична и се получават екстремни ситуации и грешки, които водят до показване на картони от съдията и дузпи.

Ще намерите опции като:

 • ще има ли показване на червен картон
 • ще има ли дузпа
 • ще има ли автогол
 • как ще бъде отбелязан първият гол
 • ще има ли корнери в първите 10 минути
 • ще има ли тъчове в първите 10 минути

и други.

Използвайте и бутона за статистика, за да я следите и да можете да направите по-точни прогнози. Използвайте и опциите за комбинирани пазари – например за победа на даден отбор, комбиниран с под или над брой голове за мача.

При залаганията на живо в ефбет ще видите, че пазарите се променят много динамично, според развитието на мача.

Можете да допълните с по-интересни опции, предлагани в дадения момент, като например кой ще отбележи следващия гол, как ще завърши първото или второто полувреме.

Коефициентите, които предлага efbet

И тук ще бъдете впечатлени от коефициентите, които се предлагат за водещите пазари, и не само за тях. При най-популярните шампионати коефициентите за водещите пазари са по-добри от тези, предлагани от доста други онлайн букмейкъри.

За по-нестандартните залози коефициентите не са сред най високите, но такива залози се предлагат от много малко от онлайн букмейкърите. Ако искате да опитате и опция за по-нестандартен залог, трябва да имате това предвид.

Ефбет е в центъра на вниманието за любителите на онлайн залагания на футбол, когато се отнася за водещите мачове и пазари. За тези опции компанията предлага високи коефициенти.

Направете своя залог на футболен мач в efbet

fish

Изберете мача, на който ще залагате. След това изберете пазара. Залогът се прави, като изберете коефициента към пазара.

В дясната част на екрана, където се намира фишът, ще видите селекцията, която сте направили.

Освен единичен можете да направите и множествен залог. За множествени залози можете да изберете пазарите, който да включите, и да намерите полето „Множествен залог“ във фиша. Там трябва да покажете какъв множествен залог искате да направите.

Трябва да въведете и сумата, която искате да заложите. Системата ще изчисли вероятните ви печалби. Остава само да направите последната стъпка: да изберете бутона „Заложи“.

Процесът по създаване на футболни залози през приложението за мобилни устройства на ефбет е почти същия и ви носи удобство и улеснение.

Efbet предлага и опцията за спиране на залог (Cash Out), която е изключителнно ценна в определени рискови моменти.

Как можете да направите залози на живо на футболни мачове

За да направите залагане на среща на живо, изберете секцията „На живо“. Тук ще видите кои мачове се показват от Ефбет за залагания от този вид.

Първите показани срещи са футболните, а след това се показват и срещите на живо за други спортове. При избор на мач ще видите какви опции за залагания се предлагат за него. И тук Ефбет ви предоставя статистика. Както опциите за залагания, така и статистиката ще видите в средата на екрана.

Статистиката се изписва над опциите за залози. Ще видите точното време на мача, какъв е резултатът, дали са показани картони на играчи, и други.

За някои от мачовете на живо, обикновено мачове от водещи първенства, Ефбет осигурява и пряко предаване. Но за да можете да гледате пряко предаване, трябва да имате дадена сума в акаунта си.