ефбет лого
Електронни спортове в Efbet

Електронни спортове в Efbet

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Какво представляват електронните спортове и с какво привличат играчите?

Електронните спортове са компютърни игри. В тях можете да наблюдавате най-различни играчи и отбори, които се състезават едни срещу други. С напредъка в разработването им се организират и турнири, така че те съперничат на реалните спортове и в това отношение. С електронните спортове онлайн букмейкърите като efbet разнообразяват спортните си секции.

В последните години електронните спортове стават все по-популярни и се очаква да се развиват още по-интензивно в близкото бъдеще.

ефбет електронни игри

При залагането на тези спортове емоциите не са по-малко завладяващи, отколкото при реалните. Онлайн букмейкърите предлагат различни варианти на залози, така че всеки играч може да избере според предпочитанията си.

Един от водещите букмейкъри, на чийто сайт можете да намерите електронни спортове, е Efbet. Електронните спортове имат своите последователи, а с натрупване на опит стават още по-интересни с възможностите за печалби при залагания на тях.

Разнообразието на електронни спортове на сайта на Efbet

видове електронни спортове - efbet

На сайта на Efbet можете да намерите следните заглавния на електронни спортове:

 • StarCraft 2,
 • Counter Strike: Global Offensive,
 • WarCraft 3,
 • DOTA2,
 • и други.

За почитателите им Efbet се стреми непрекъснато да увеличава броя на предлаганите заглавия.

Спортните събития, които можете да намерите за електронните спортове

При голямото разнообразие от спортове е ясно, че и събитията, които се предлагат, са много. За всеки вид от спортовете се предлагат различни събития. Турнирите за електронни спортове се провеждат отдавна, след началото, положено през 2005 година в САЩ, когато се провежда първият такъв турнир.

Сега те се организират няколко пъти в годината. Големият брой турнири са в центъра на вниманието, не само водещи турнири като League of Legends, а също и по-малко известни шампионати, така че можете да следите и някой от тях и да изберете от опциите за залози, които предлага Efbet.

Освен самите турнири Efbet ви предлага и следене на самите квалификации за тях. При избора от падащото меню се виждат събитията, които предстоят да се проведат.

Самите селекции не са много богати в сравнение със селекциите за реалните спортове. Причината за това е зависимостта им от графика за провеждане на електронните турнири.

Изберете периода за справката, която ще получите – за следващите 3,6 и т.н., до следващите 71 часа. За всяка селекция ще видите имената на участващите отбори или играчи, както и коефициентите за нея.

Залози на живо в Efbet за електронни спортове

Електронни спортове залози на живо

Тук любителите на залагания на живо ще бъдат малко разочаровани, тъй като букмейкърът не предлага много събития, на които да правите такива залагания.

Освен това няма да намерите пряко предаване от събитията.

Пазарите за електронните спортове, които можете да намерите в Efbet

Пазарите, които ще намерите в сайта на букмейкъра, предлагат много добри коефициенти и зависят от вида на играта.

Сред тях ще намерите:

 • залози за точен резултат от състезание,
 • победител в състезание,
 • победител в рунд,
 • реализиращ първото точно попадение,
 • хендикап резултат,
 • под или над,
 • залагания за точки, и други.

Ето един пример за залагания

Ако изберете да заложите на точен резултат или на резултат от рунд в Counter Strike, трябва да знаете, че състезанията се извършват на три карти, за всяка от които се дават даден брой рундове. Играта продължава до две победи.

Разнообразието на пазари е по-малко за квалификациите и по-голямо за турнирите, а за големите турнири предложенията са най-много.

Що се отнася до коефициентите, трябва да имате предвид, че много често може да се получат изненади, тъй като в състезанията се включват нови и още непознат отбори.

А ако коефициентите на играещите един срещу друг отбори или играчи са близки, за изхода може да повлияят не само подготовката, а и текущото състояние на играчите. Ще допълним, че и тук в раздел Електронни спортове, залозите права колонка са налични и дори препоръчителни.

Залагането на електронни спортове, предлагани от Efbet

Разбира се, първо трябва да изберете събитието, на което ще заложите. След това трябва да видите какви пазари се предлагат, но е добре и да научите малко информация за отборите – просто потърсете такава информация в Гугъл.

Тези данни ще ви помогнат да направите залога си. След това залагането продължава по стандартния начин. Избирате селекцията, пазара и коефициента.

Отдясно на страницата ще видите електронния фиш, в който е изписано вашето предложение. Ако хобито ви е видео игри, тези спортове ще ви допаднат веднага.

Но дори и за тези, които не се увличат много от електронни игри, опитът в залагания в тази секция на Efbet, както и емоциите, които съпътстват самите залагания, си струват изживяването.

Както вече отбелязахме, коефициентите, които се предлагат, са добри, а възможностите за изненади при срещите определено ще направят процеса на залагане още по-вълнуващ.

И разбира се, възможностите за печалба ще привлекат всички играчи. Компютърните симулации на efbet предлагат залози на виртуални спортове, прочетете повече за тях в статията ни Виртуални спортове в Efbet.