ефбет лого
Бонус за презареждане от Ефбет

Бонус за презареждане в Ефбет

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Кога ще получите покана за бонус при следващото презареждане на сметката ви?

бонус презареждане покана

Ефбет ще ви изненада приятно с бонуси, не само при регистриране и правене на първия депозит. Една от възможностите за получаване на бонус е когато презареждате сметката си.

Тук ще опишем как се получава бонусът, за да сте информирани и да се възползвате от тази възможност за получаване на допълнителен стимул.

Кога можете да ползвате бонус за презареждане?

За да можете да използвате този стимул от Ефбет, трябва да сте получили покана от букмейкъра. Поканата се изпраща или по телефона, чрез съобщение, или на електронния ви адрес.

Какъв е размерът на бонуса за презареждане?

Бонусът е 100% върху сумата на следващия ви депозит. Но нето сумата се определя за всеки клиент, тя е индивидуална.

След като направите депозита си, ще видите и бонуса добавен в акаунта ви. Бонусът ще бъде отразен като безплатен залог.

Как се определя големината на бонуса?

бонус презареждане efbet

Този бонус е стимул за редовни клиенти. Получаването на покана да се възползвате от бонус при следващото депозиране зависи от това, колко често играете в сайта, и от това, какви суми залагате.

В поканата да се възползвате от бонуса ще бъде посочен максималният размер на бонуса.

Това означава, че ако например максималният размер е 50 лева, дори да направите следващ депозит от над 50 лева, размерът на бонуса няма да се увеличи.

Ако направите следващ депозит за 10 лева, бонусът ще бъде равен на тази сума.

Какъв трябва да е размерът на сумата за следващото ви презареждане?

Ефбет има изискване за минималната сума при следващите презареждания за този бонус: 10 лева или 5 евро, 4 британски лири, 7 щатски долара. Добре е да проверите пълните условия в раздела „Бонуси“.

Срокът на валидност на офертата за бонус при следващо презареждане

бонус презареждане срок

В поканата, която ще ви бъде изпратена, за да ви уведомят, че ви канят да се възползвате от бонуса, ще бъде посочен и срокът, в който е валидно това предложение на Ефбет.

Обикновено срокът, през който можете да направите депозит и да получите бонус за това, е 30 дни. След изтичане на срока предложението вече не е валидно.

В какъв срок ще можете да използвате бонуса, предоставен ви като безплатен залог?

За използването на безплатния залог, който Ефбет ви е предоставил за презареждането на сметката ви, също има срок, който трябва да спазите. Срокът е 10 календарни дни. След изтичането му вече няма да можете да използвате този безплатен залог.

Какъв коефициент трябва да изберете за залагане, за да можете да получите покана за бонуса?

Когато направите залози с коефициент поне 1.50, можете да се надявате да получите покана за бонус за презареждане. А при множествените залози трябва поне една селекция да е с коефициент поне 1.50.

Кои пазари не са валидни при разиграването на бонуса, получен за презареждането?

Трябва да проверите в раздела „Бонуси“ за пазарите, които не са валидни при разиграването на получения за презареждането бонус. Към тях спадат например всички видове залог на четно/нечетно и азиатският хендикап.

Пълните условия за този бонус ще намерите в сайта на Ефбет, в раздела „Бонуси“. Добре е да се запознаете подробно с тях.