Ефбет Бонус Код

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

EFBET Регистрация

 

Когато се регистрирате в сайта на онлайн букмейкъра Ефбет, ще видите и какъв бонус се предоставя за нови клиенти. Това е стандартно предложение за букмейкърите, предлагащи спортни залози и казино игри онлайн. Началните бонуси за новорегистрирани са добри, за да привличат нови играчи. А при Ефбет ще намерите и най-добрите оферти за начални бонуси.

Как можете да получите този бонус за нови клиенти

нов начален бонус ефбет

Можете да получите бонуса от Ефбет по два начина: с бонус код или без бонус код. Трябва да знаете каква е разликата между двете оферти, въпреки че тя е не е много голяма, за да може да направите правилния избор. По отношение на правилата и условията при двата вида получаване на бонуса няма разлика. Разликата между тях е в размера на сумата на бонуса. При регистриране без използване на бонус код размерът на началния бонус може да бъде до 200 лева. А максималният размер на сумата на бонуса, когато въведете бонус код, е 210 лева. Вие можете да решите дали си струва да въвеждате бонус код, за да получите 10 лева повече.

Въвеждане на бонус кода

ефбет бонус код

Трябва първо да намерите промо кода за бонуса, а ние сме тук да Ви предоставим такъв код, използвайте следния код: 9057 , още преди да започнете да се регистрирате. След това, когато вече започнете да въвеждате данните за регистрация на профил в Ефбет, кодът трябва да бъде въведен в полето с название „Промоционален код“.

Използвай Бонус Код: 9057 за максимален бонус.

Запознаването с условията и правилата е важно за усвояване на бонуса

За да се възползвате в пълна степен от предложението за бонуса, не трябва да нарушавате правилата и условията, при които се предоставя той. Затова е важно да знаете следното:

  • Сумата, която е показана, е максималната сума за бонуса.
  • За изпълняването на условията, които са валидни към бонуса, срокът на Ефбет е 30 дни.
  • Бонусът се дава върху първия депозит, който направите, и размерът му се определя като 25% от сумата, която внасяте като първи депозит.
  • Минималната сума, изисквана като депозит, е 10 лева.
  • За да можете да теглите от сметката си в Ефбет, е необходимо първо да извършите превъртане три пъти на сумата на бонуса и на депозита.
  • Към условията за използване на бонуса спада изискването да заложите на спортни събития, коефициентът за които е или равен на 1.50, или по-голям от този коефициент. Т.е. общата сума за превъртане трябва да е 15 пъти по-голяма.
  • Ако правите залози на азиатски хендикап, тези залози няма да се смятат към превъртането.
  • Ако правите залози за пазари, които не са от типа DNB (т.е. равенство няма залог), това няма да се смята към превъртането.
  • Ако правите залози на четно/нечетно, това също няма да се смята към превъртането.
  • Ако при залог използвате опцията спиране на залога, или Cash Out, това също няма да се зачита към превъртането.

Трябва да имате предвид, че при залозите ще получите само нетната печалба

Бонусът, който ще получите като начален от Ефбет, е като безплатен залог. Залагайки с него, при печалба ще получите само нетната сума. Например ако направите залог с максималната сума за бонуса – 200 лева, при коефициент 2.50, при печалба ще получите 300 лева.