Bwin Logo

Bwin Виртуални спортове

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

иртуалните спортове добиха много популярност в последните години, поради което всички онлайн букмейкъри се стремят да предлагат разнообразни виртуални спортни игри. Преди години може да кажем, че виртуалните спортове бяха нововъведение в Bwin, но в днешно време са основен хазартен продукт в сайта на австрийския гигант в залаганията. Виртуалните спортове носят много забавление, а най-голямото им предимство е, че са достъпни по всяко време на деня и може постоянно да залагате на тях.

Раздел Виртуални спортове в Bwin

На основната страница на сайта на Bwin, вие ще видите сред главните категории раздел "Виртуални". Кликнете на бутона за виртуални спортове, за да се отвори самият раздел с виртуални игри. Виртуалните игри са много интересни, но ако залагате на тях, не трябва да търсите много логика в залозите и резултатите. Тези игри са компютърно генерирани симулации на популярните спортове като футбол, тенис и т.н. Може да се получат доста изненадващи резултати и вие ще се чудите защо се случва така, ако не сте прочели тази информация.

В много от виртуалните игри на Bwin има и картина от събитието. Все едно гледате игра на плейстейшън и залагате на нея - това най-просто казано представляват виртуалните спортове. Те са атрактивни за играчите поради много причини, а една от тях е, че протичат за кратко време. Не е нужно да чакате 90 минути, колкото трае един футболен мач в реалния свят, за да ви бъде уреден залога.

В раздела с виртуални игри на Bwin лесно може да видите какви спортове се предлагат. В горната част на екрана е менюто с всички виртуални спортни дисциплини, на които може да поставяте залози. В следващите редове ние ще ви запознаем с тях.

Какви виртуални спортове предлага Bwin?

Разнообразието от виртуални спортове в букмейкъра Bwin е голямо. Всички виртуални спортни дисциплини ще намерите в основния раздел, като ние вече ви информирахме как да влезете в него. Ето и какви са видовете виртуални игри:

Футболен център

Bwin предлага много виртуални футболни събития. В раздела Футболен център ще имате достъп до всичките виртуални игри на футболна тематика. За съжаление на виртуалните футболни игри няма картина, което е сериозен удар за феновете на този спорт. Но пък за сметка на това има много предложения от игри. Букмейкърът дава възможност да залагате на турнири като Шампионска лига, европейските водещи първенства, Световно първенство и др. Вижте кои са предложенията във Футболен център:

  • Virtual Football Pro – тук клиентите на Bwin имат възможност да поставят залози на симулации на мачове от много първенства по света като Висшата лига на Англия, Серия А на Италия, испанската “Ла Лига”, Бундеслигата и др.
  • Virtual Champions – симулация на най-популярния клубен турнир в света Шампионска лига;
  • Virtual Europa – виртуална Лига Европа - вторият по сила европейски клубен турнир.
  • Virtual World Cup – по името може да разберете, че в този подраздел на Футболен център ви очаква виртуално Световно първенство;
  • Virtual Soccer – тук имате възможност да правите залози на симулациите от водещите футболни лиги.

Виртуален тенис от Bwin

Има доста моменти през годината, когато няма водещи тенис турнири. Ако сте голям фен на този спорт, то може да залагате на виртуален тенис в Bwin. Разделът на играта се казва "Тенис в реално време". Тук може да залагате на събития, които наподобяват реалните тенис срещи и залозите към тях. За всеки тенис мач имате картина, което е добрата новина. Под видеото с играта може да видите и какви пазари има. Коефициентите на селекциите са доста високи. Може да правите залози за гейм, сет и мач на виртуалните тенис предложения на Bwin. Най-голямото предимство е, че може да залагате и на живо на тази игра. Точно затова тя се казва "Тенис в реално време" и е една от най-предпочитаните в bwin букмейкър.

Конни състезания

Ще видите категория Коне в раздела с виртуални игри на Bwin - естествено точно там която имате възможност да правите прогнози на виртуални конни надбягвания с реални средства. Преди конкретното състезание да стартира, вие може да се информирате за участниците в него, като лесно ще видите как да поставите вашия залог. След като изберете на коя опция да заложите, трябва да въведете сумата на залога. Процедурата е доста проста и няма да имате никакви проблеми. След като виртуалното конно състезание стартира, симулацията на надпреварата се предават с картина от началото до края.

Виртуални залози на състезания с хрътки

Тази виртуална игра е много подобна на конните състезания, но по името се разбира, че тук залозите са на надбягвания с хрътки, които са много известни във Великобритания. Вие може да видите всички участници в списък преди началото на състезанието. Когато изберете дадена опция със съответния коефициент, тя ще е достъпна във вашия фиш за залози. Остава само да въведете сумата и да поставите залога си. Стартирайте гонка чрез бутона за старт в долната част на екрана и се насладете на надпреварата, благодарение на картината на живо.

Други виртуални игри

В Bwin може да залагате още на Спидуей, Тротинг, Колодрум в раздела с виртуални спортове. Тези виртуални игри са подобни на горните две, с които ви запознахме. Няма никаква разлика в дизайна на самата игра или правилата по поставяне на залози. Изберете вашия пазар и заложете, след което стартирайте състезанието.

Важно! Във виртуалните спортове, които изискват от вас да стартирате състезанието, минималният залог е 1 лев.

Всички планирани състезания

За финал ще ви запознаем с последния раздел във Виртуалните спортове на Bwin. Тук имате планирани състезания на конни надбягвания, спидуей, тротинг, хрътки и колоездене. Както подсказва името, състезанията са планирани и не е нужно да ги стартирате. Без да правите залог може да гледате картина от събитието. Опциите за залагане са идентични като при отделните подраздели на тези спортове в главната категория Виртуални на Bwin.

Заключение

Запознахме ви детайлно с видовете виртуални спортове в Bwin. Ние може да кажем, че хазартният оператор доста се е постарал, за да предлага голямо разнообразие от виртуални спортове. Има много отделни платформи за различни спортове, а само на футбол имате на разположение пет различни турнира. Като недостатък може да отчетем единствено липсата на картина на виртуален футбол, но се надяваме в бъдеще това да се промени.

Залозите на виртуални спортове в Bwin са много и се поставят лесно, като след края на събитието веднага фишът ви ще бъде уреден. Според нас виртуалните игри на Bwin са чудесен избор за забавление и опция за залози, когато има по-малко спортни събития.