ACCA EDGE в Betfair

Застраховката ACCA EDGE за намален риск в Betfair

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Застраховката ACCA EDGE за намален риск при акумулаторни залози с най-малко три селекции.

Betfair е онлайн букмейкър, който се грижи за играчите не само със сигурността на данните им в сайта. Той е пионер в предлагането на Cash Out, или спиране на залози, което дава допълнителна защита на играчите от загуби, когато установят, че играта не се развива благоприятно за тях. Но има още едно предимство, което е уникално предложение, само от Betfair – това е възможността да застраховате залаганията си с ACCA EDGE. Тя се предлага за всички спортове в сайта.

Какво е ACCA EDGE

accaedge

Тази застраховка се предлага в спортната секция на букмейкъра. Тя е от полза за играчи, които предпочитат комбинирани прогнози в права колонка. Застраховката ще ви даде възможност за по-малък риск, когато правите акумулаторни залози. При използването й Betfair ще възстанови сумата ви, ако една от селекциите ви не излезе. Ще установите това по баланса в сметката ви.

Как се получава ACCA EDGE

Изборът на застраховката е много лесен. Първо трябва да направите селекциите си. Във фиша, под пазарите, които сте избрали, се показват видовете залог, от които можете да избирате. Маркирайте реда за сумата за права колонка и ще видите как автоматично ще излезе прозорчето на застраховката.

Преди да изберете ACCA EDGE, първо вижте показаните от системата коефициенти за селекциите, които сте направили, и каква ще бъде тяхната стойност при използване на застраховката. Това ще ви улесни да решите дали ви е изгодно да я използвате. Ако прецените, че това е добро решение, просто натиснете бутона Приложи. Новите коефициенти, съобразени с избора на застраховката, ще бъдат веднага отразени във фиша ви.

Изисквания за възползване от застраховката ACCA EDGE

acca edge изисквания

Можете да се възползвате от застраховката при залагания с минимум три селекции. Ще я получите за всички спортове и всички пазари, дори и за пазарите на живо. Комбинирайте минимум три спорта във фиша си и сте изпълнили условието за получаването й. В зависимост от броя на селекциите ви, както и в зависимост от коефициентите за тези селекции ще се променя и стойността на залога ви.

Кога не можете да използвате ACCA EDGE Затвори
Трябва да изтъкнем, че ако залагате с бонуси от букмейкъра или правите прогнози от типа на each way, няма да можете да получите застраховката.

На каква цена ще получите по-нисък риск с ACCA EDGE Затвори
Когато изберете тази застраховка, това ще ви струва, от една страна, евентуалната печалба, която ще получите. Освен това ще трябва да играете с по-нисък коефициент.

Кога ACCA EDGE ще бъде анулирана Затвори
Важно е да знаете в какви случаи застраховката ще бъде анулирана. Това също ще ви помогне да решите дали да се възползвате от нея. На първо място, ако някоя от избраните от вас селекции бъде отложена, прекратена или анулирана, ще бъде анулирана и застраховката – тя ще бъде премахната от фиша ви. Освен това, ако използвате Cash Out за акумулатори, при които сте избрали ACCA EDGE, застраховката също ще бъде анулирана.

 

Направете своя информиран избор и преценете в кои случаи си струва да използвате застраховката

От гореизложеното е ясно, че за тези играчи, които използват акумулатори в права колонка с най-малко три селекции, офертата е от значителен интерес. Прегледайте допълнителните условия: с какво можете да предизвикате анулиране на застраховката, това, че ще играете с по-ниски коефициенти и че използването на ACCA EDGE ще ви коства част от евентуалната печалба.

Ако сте решили да не играете с ниски коефициенти и в никакъв случай не искате да се разделите с част от печалбата си, това не е подходящ избор за вас.

Но ако играете разумно и отдавате голямо значение на по-малкия риск, ACCA EDGE ще ви бъде от голяма полза. Ако загубите залога си само поради една селекция, това е сериозна загуба. Така че комбинирайте акумулатор и можете да добавите и един аутсайдер – с ACCA EDGE ще намалите риска в този избор.