Футболни залози в Betfair

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Залози на футбол – в секция Спорт, На живо и на спортната борса в Betfair

Футболът е във фокуса на запалянковци и играчи като един от най-масовите и привлекателни спортове. Той е във фокуса и на сайта на онлайн букмейкъра Betfair. Тук ще намерите всички световноизвестни турнири, на които да залагате, а също и по-малко известни първенства, национални шампионати, плюс различни възможности за залагане. Коефициентите ще ви харесат, а сред срещите, които се предават, ще намерите и тези, които са във вашия фокус. Дори по-нетрадиционни срещи като дамски мачове могат да се намерят сред събитията, които Betfair предлага за залагания.

Отворете секция Спорт, а след това изберете Футбол от менюто със спортове. Ще се отворят всички турнири и срещи, които предстоят. Когато изберете интересуващия ви турнир, ще видите и кои са актуалните мачове, които можете да следите и да направите залагания на тях.

Гамата от футболни срещи, които предлага букмейкърът

На първо място, ще намерите редица мачове от европейския футбол. Английски мачове, както и мачове от други национални първенства, български, румънски, гръцки и много други са представени в тази секция.

Водещите футболни шампионати са представени с всички мачове в спортния раздел на Betfair. Шампионска лига, Лига Европа, италианското Серия А, испанското Примера Дивизион, германската Бундеслига и други са в центъра на вниманието с динамиката и възможностите да залагате на резултати или да правите специални залози.

Световният футбол е богат на първенства, затова Betfair предоставя залагания на футболни срещи от Бразилия, Аржентина и други американски страни, както и азиатски мачове. Азиатската шампионска лига също е представена в секцията.

Ако следите международните мачове на жени и искате да залагате на тях, или ви интересува юношески футбол, също ще намерите богат избор от срещи във футболния раздел на спортната секция на букмейкъра.

Трансферите са също много интересна тема, затова Betfair има раздел, посветен на тях и на други специални аспекти на футболната надпревара. Затова самият раздел се нарича Специални.

Да разгледаме пазарите за футбол в спортната секция на Betfair

видове пазари за футбол

Стандартно можете да залагате на 1, Х или 2. Тоест, можете да залагате на победа на домакина, на равен резултат от срещата и на победа за гостуващия отбор.

Пазарите включват още много възможности за залози. Ще ги видите, след като за интересуващата ви футболна среща кликнете и отворите страницата с пазарите. Изберете пазар за отбор, за играч, заложете на брой голове за мача, само за първото полувреме и т.н.

Започнете с прости залози, които няма да ви донесат големи печалби при правилни прогнози, но ще бъдат подходящи като начало. След това можете да продължите с по-сложни пазари.

Най-популярните пазари за футбол в Betfair

Тук ще изброим най-популярните пазари за футбол, които ще намерите в тази секция на букмейкъра.

  • Краен резултат плюс Двата отбора да вкарат – тук не само ще заложите на вашата прогноза за изхода на мача и дали това ще е победа за единия отбор или краен резултат, но и ще включите и условието и двата отбора да отбележат голове. При тази комбинация трябва и второто условие да е изпълнено, за да спечелите направения залог.
  • Точен резултат от мача – това е предизвикателство, което играчите приемат, ако следят от дълго време отборите и са добре запознати с възможностите им и с представянето им през последно време. Betfair предлага по-високи коефициенти за този залог, така че при успешно направена прогноза печалбата ви ще бъде по-висока.
  • Резултат от първото полувреме плюс Краен резултат от мача – комбинацията при този пазар ще бъде вашата прогноза за това, дали през първото време превес ще има домакинът, гостът, или полувремето ще завърши наравно. Тук ще включите и прогнозата си за крайния резултат от срещата.
  • Двоен шанс – тук ще имате право да направите залог на два знака, например 1Х или 2Х. Така шансовете ви за печалба ще са по-големи, но коефициентът ще бъде по-нисък. Така че размерите на печалбите няма да са много големи.
  • Хендикап – този залог се предлага за отбори, считани за аутсайдери. Предимството, което букмейкърите дават на такива отбори, се добавя към действителния резултат от мача.
  • Азиатски хендикап – при този пазар възможностите ви за избиране са по-малко, две вместо три. Тук особеното е не, че не се предлага равенство като възможен резултат от мача, но то може да означава печалба или загуба. Това зависи от хендикапа, на който сте направили залога си. При азиатския хендикап заплащането е по-добро, тъй като коефициентите са по-добри. Имайте предвид, че при този вид хендикап залагането е гъвкаво. Шансовете за печалба на залога са приблизително 50%, което е много благоприятно. Тук трябва да обърнем вниманието ви на залагането на живо на азиатски хендикап – трябва да помните, че залозите важат само за оставащото време от мача.

Освен тези пазари можете да залагате на под/над брой голове за мача, брой на ъгловите удари, и т.н. Като използвате пазарите, можете да подобрите общия коефициент на направените от вас селекции.

Коефициентите, които ще намерите във футболния раздел на Betfair

Във футболния раздел на букмейкъра ще намерите много добри коефициенти. Най-високи са тези, които се предлагат за британските футболни мачове. Това е естествено, тъй като самата компания е базирана във Великобритания, и е добра новина за всички почитатели на британския футбол – английски, уелски, шотландски, северноирландски. Но и за другите водещи футболни първенства ще намерите много привлекателни коефициенти.

Секцията Футбол на живо

футболни залози на живо в betfair

В секцията На живо също можете да правите футболни залози. Изберете от срещите, които се предават докато се играят, в реално време. Изберете мача и ще видите отстрани икона за статистика: коя минута от мача тече, какъв е резултатът, какъв е резултатът от първото полувреме, ако в момента се играе второто полувреме, и други. Изберете от пазарите, показани вдясно от мача, и направете залога си.

Тук коефициентите са динамични и се променят с развитието на играта, през целия мач. Трябва да улучите подходящия момент за залагане.

Залагания на футболни мачове на спортната борса на Betfair

борса за залози

Спортната борса на Betfair е несъмнено голямо предимство за играчите, които искат да проявяват инициатива и да предлагат своите коефициенти. И тук се предлагат залози на футболни срещи, тъй като те са винаги във фокуса като събития и като възможности за залагане. Отляво в секция Футбол на борсата ще намерите списък на турнирите, от където можете да отворите интересуващите ви срещи.

Залозите тук са ЗА или СРЕЩУ. За всеки пазар ще видите два коефициента, означаващи тези две възможности. Когато заложите ЗА, това означава, че прогнозирате, че събитието ще се осъществи; тогава залогът ви ще спечели. Когато заложите СРЕЩУ, това означава, че прогнозирате, че събитието няма да се осъществи; ако прогнозата ви е вярна, ще спечелите. Но ако спечели прогнозата ЗА, залогът ви ще загуби.

Вие можете да избирате коефициенти, които да предлагате. Това разнообразява много процеса на залагането и ви дава възможност да избирате лично кои са най-удачните коефициенти. Важното е други играчи да посрещнат залога ви.

И така, имате богати възможности за футболни залози, в секция Спорт, в секцията На живо и в спортната борса, където дори вие ще диктувате кои коефициенти ще придружават залога ви. Добавете бонусите и стабилните коефициенти, които Betfair предлага в секция Спорт, и имате палитра от възможности за богато на емоции и обещаващо печалби залагане на срещи от най-популярния спорт, футбола. Не само начинаещите играчи, но и играчите с опит имат гарантирано множество възможности за залози, с различни пазари за водещи световни, европейски и национални първенства и интересни срещи във футболния календар.