Методи за теглене от Betfair

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

По-подробно за тегленето на средства от сметката ви в Betfair

Тегленето на средствата е стъпка, която ще предприемете, след като вече сте реализирали първите печалби. Подгответе се с информация за това, как можете да теглите от сметката си в Betfair.

Какъв метод на теглене да изберете и каква е политиката на Betfair за методите на плащане

теглене от betfair

Обикновено играчите избират да теглят в същия метод, който са използвали, за да депозират в сметката си. Така и тегленето е най-лесно, когато теглите, използвайки същия метод, както при депозирането. Политиката на онлайн букмейкъра е за изравняване на тегленията и депозитите, които даден играч осъществява, преди да може да използва друг начин за плащане. Това е и политика за защита на играчите и на самия букмейкър от измами и от пране на пари.

Какво означава „нетен депозит“

Когато използвате дадени методи на плащане в Betfair, разликата между сумата на общите депозити и сумата на общите тегления представлява вашия нетен депозит. Тя може да бъде положителна или отрицателна. Положителна е, когато сумата на депозитите ви е по-голяма от  сумата на тегленията ви чрез който и да е метод, използван от вас в сайта. И обратното, ако сумата на тегленията ви е по-голяма, отколкото сумата на депозитите ви чрез който и да е метод, вашият нетен депозит ще бъде отрицателен.

Скорост на обработване на тегленията

Всички начини на плащане с едно изключение се обработват веднага при теглене на средства. Изключението е за банков превод: за теглене по този метод трябва да се подготвите да изчакате между 2 и 5 дни, докато трансферът се осъществи.

Как се извършва самото теглене

теглене от бетфеър

Тегленето се извършва само от основния ви портфейл в сайта. Ако имате средства и в друг портфейл, първо ще трябва да ги прехвърлите в основния портфейл и след това вече ще можете да ги изтеглите.

За да осъществите теглене, от Моята сметка трябва да изберете Теглене. Тогава на екрана ще видите наличните си средства, от които можете да теглите. Трябва да изберете метода за разплащане, чрез който искате да се извърши тегленето, и да въведете сумата, която планирате да изтеглите. Трябва да потвърдите искането си за теглене, въвеждайки паролата си. Чрез натискане на бутона Изтегли ще завършите процедурата по теглене.

Методите на плащане, от които да изберете метод при теглене

методи на плащане

Можете да използвате почти всички методи, които са налични в сайта на букмейкъра за осъществяване на депозити. Изключение правят ePay и PaysafeCard – с тези методи можете само да депозирате.

Изберете между теглене с банкова карта – дебитна или кредитна, електронните портфейли Skrill и Neteller, или банков превод. Тегленето с тези методи е без такса, но за банков превод ще ви удържат такса от 5 евро.

Ограничения на сумите, които можете да теглите чрез тези методи, няма.

Специфика на тегленията по отношение на периода

срок на изплащане

Преди да изберете метод първо за депозиране и след това за теглене, освен политиката на букмейкъра за изравняване на сумите, депозирани и теглени с даден метод, трябва да се запознаете с периодите на извършване на плащанията при теглене от сметката ви в Betfair. Така ще можете да направите избор на най-подходящия за вас метод и да си спестите разочарования от неудачен избор на метод.

  • При тегления с банкови карти и чрез банков трансфер периодът за достигане на средствата до сметката ви е от 2 до 5 дни. Това се отнася и за теглене с банков превод.
  • При тегленето с електронен портфейл е необходим период от 24 часа.

Какви такси се начисляват върху всяко теглене

При теглене с банкова карта се начислява такса от 1,5%. Другият метод, при който се начислява такса при теглене, е чрез банков превод. Там размерът на таксата зависи от банката.

И така, имате на разположение няколко метода за теглене от сайта на Betfair. В тях се включват най-популярните методи на плащане, така че ще бъдете улеснени в избора си.